aux 3 784 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 O właśnie, muszę wyjść z jaskini po nowy numer szmatławca. Ciekawe co tam napisali o tej gierce. Wczoraj walczyłem z dwoma typami M&M i dotarłem do rozdziału Spoiler Choroba O panie, to co się tam wyprawia, jak to jest zrealizowane... nie mam pytań. Te emocje, ta muzyka, ta zmieniona kolorystyka... mistrzowska reżyseria. No i moment gdy dostajemy nową zabawkę.... WOW!! Gów.niak > Ellie > Ashley Kocham tego bachora i nie wyobrażam sobie gierki bez niego. Napakowałem go i tworzymy zgrany duet. Pan Mirek też jest świetny z tymi swoimi uwagami. Genialne trio. I pomyśleć że pierwsze materiały z gry oceniałem chłodno, a pomysł z dzieciakiem wydawał mi się taki sobie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 17,5h mi peklo a dopiero wszedłem do alfheimu Oj będzie fhói grania w tego M E S J A S Z A. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 serio? ;D Chyba żeś polował na beczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Ło żesz, u XM to chyba pod koniec licznik dojdzie do 100 godzin grania. Kurdeeeee, 100 godzin w God of War? Przecież jakby przeszedł wszystkie poprzednie części to nie wiem czy by się tyle uzbierało. @XM. dalej grasz na najwyższym czy spasowałeś? Edytowane 25 kwietnia 2018 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 13 minut temu, XM. napisał: 17,5h mi peklo a dopiero wszedłem do Pokaż ukrytą zawartość alfheimu Oj będzie fhói grania w tego M E S J A S Z A. Te 40h to mit. Nie wiem, czy w 100h się zmieszczę. Gram na hardzie bez korzystania z opisu, co prawda jestem na końcu i mam coś około 40h, ale jeszcze masa rzeczy została do zrobienia, znalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 13 minut temu, milan napisał: serio? ;D Chyba żeś polował na beczki Dokładnie. W ogóle tak chłone ten świat, jak swego czasu w tlou. O takie gowa nic nie robiłem i wale konia przy każdej walce. Cedric, tak najwyższy. Było wpisdu trudno do pierwszego kowala, a teraz jest po prostu bardzo trudno i fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 XM, jeszcze bedzie wpisdu trudno, uwierz xD Ogolnie swietnie zbalansowany jest ten najwyzszy poziom trudnosci bo balem sie ze po dorwaniu ulepszen bedzie pikowal mocno w dol az do konca gry a tu tylko momentami jest stosunkowo latwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Tzn. te 40 godzin to tylko grając, nic nie czytać, nic nie szukać, wiedzieć gdzie co jest to tak by pewnie wyszło. Imo nierealne się w tym zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) To bedzie ostro XD juz trochę skill spadł i mecze się, ale nie zmniejsze jednak bo jest naprawdę mega satysfakcjonujący ten poziom. Edytowane 25 kwietnia 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Duzo tych najtrudniejszych rzeczy ktore spotkalem czai sie w aktywnosciach pobocznych ale jeden boss z glownego watku mnie troche na ziemie usadzil i narazie wrocilem do dopakowania postaci Edytowane 25 kwietnia 2018 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Dla mnie jest akurat hard bardzo satysfakcjonujący, do niektórych walk podchodziłem kilkanaście razy, w sam raz, nie mam, aż takiego skilla, żeby grać na najwyższym :). Edytowane 25 kwietnia 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Lekka załamka, chciałem przejsć grę do wtorku, a teraz nie mam czasu grać ;/ Nie wiem kiedy ostatnio mieliśmy takie informacje od twórców, zawsze gdy mówili że gra jest na 15 h, to można było ją skończyć krócej, sztucznie przedłużali ocene by lepiej to wyglądało. Tutaj wygląda na to że samego mięsa jest na 30-40, a później przyjemnosci na 100. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Oszukali nas, ale w drugą stronę :). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Mogłem jednak grać na najwyższym. Idę teraz jak przecinak Kratosem po wykupieniu paru umiejętności i ulepszonego sprzętu. Najtrudniejsze są te właśnie początki, gdzie dojście do kowala zmienia się wszystko i ułatwia sprawę grania. No nic kiedyś ogra się na najwyższym. Dobrze, że za to nie ma pucharka, bo nie wbić tej platyny GoW to jak plucie sobie w brodę. Edytowane 25 kwietnia 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 To chyba pierwsza w historii tak długa gra która jest robiona z kunsztem korytarzówki na 8h. Żadnych skrótów i robienia pola z trawą i losowymi drzewkami byle było gdzie pobiegac i zbierac głupie zioła. Najlepsze ze mogli zrobic tą korytarzówkę na 12 h i gra nadal byłaby chwalona, a tutaj mamy twór ostateczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Nie wiem jak duza jest roznica miedzy 3 a 4 poziomem trudnosci, ale dla mnie najlatwiejszy okres w grze byl wlasnie krotko po spotkaniu kowala. Po jakims czasie znowu wszystko wrocilo do normy wiec sie faka nie martw na zapas. Ogolnie to dalej mniejsze paczki mobow praktycznie nie stanowia wyzwania i czysci sie je szybciutko, ale bossowie i niektore konfiguracje paczek potrafia napsuc krwi Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Ja pożyczyłem konsole od kumpla na kilka dni, a teraz już wiem, że muszę iść po swoją. Grałem 4 dni z rzędu do późna w nocy, a tu hoi końca nie widać. To się nazywa systemseller. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Szczerze mówiąc jak gram w te cześć to nie wyobrażam sobie tej serii więcej w tym pseudo slasherze jak poprzednicy. XD Hói, może ekstaza przejdzie do końca gry i jednak będzie tylko goty. Ale wątpię bo czewik stoi aż po sam Midgard jak gram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 1 godzinę temu, aux napisał: O właśnie, muszę wyjść z jaskini po nowy numer szmatławca. Ciekawe co tam napisali o tej gierce. Wczoraj walczyłem z dwoma typami M&M i dotarłem do rozdziału Pokaż ukrytą zawartość Choroba O panie, to co się tam wyprawia, jak to jest zrealizowane... nie mam pytań. Te emocje, ta muzyka, ta zmieniona kolorystyka... mistrzowska reżyseria. No i moment gdy dostajemy nową zabawkę.... WOW!! Gów.niak > Ellie > Ashley Kocham tego bachora i nie wyobrażam sobie gierki bez niego. Napakowałem go i tworzymy zgrany duet. Pan Mirek też jest świetny z tymi swoimi uwagami. Genialne trio. I pomyśleć że pierwsze materiały z gry oceniałem chłodno, a pomysł z dzieciakiem wydawał mi się taki sobie... w zyciu nie mialem takich ciarek przy gierce...GENIALNE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 17 minut temu, Kyo napisał: Tzn. te 40 godzin to tylko grając, nic nie czytać, nic nie szukać, wiedzieć gdzie co jest to tak by pewnie wyszło. Imo nierealne się w tym zmieścić. No nikt nie precyzował o co chodzilo, padło info, że ktoś z teamu, ktory pracował nad grą zrobił ją w 40h na 100% co oznacza, że gra jest przeogromna jak takiego Wiedzmina 3 podczas testów QA ludzie przechodzili ~20+ godzin co normalnym trybem grania zajmowało 3 razy więcej. Nie wiem na ch,uj się tutaj każdy napina i pisze o jakimś "fake info" xD Typ zna grę przeszedł, pewnie nie czytał już notatek bo je znał ale czas jest czasem a tutaj cuda na kiju i mongolskie teorie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Gdzie ja pisałem o jakimś fake info? Chyba jako jedyny się napinasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 10 minut temu, XM. napisał: Ale wątpię bo czewik stoi aż po sam Midgard jak gram. A dopiero jesteś w słabej lokacji 7 godzin temu, easye napisał: Te 40h to ladne fake info Znów ci trzeba coś cytować? 1 minutę temu, milan napisał: Gdzie ja pisałem o jakimś fake info? Chyba jako jedyny się napinasz. A gdzie ja napisałem o tobie? Świat się nie kreci w okół ciebie ochłoń Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 No ale piszesz każdy, a ja nie. Zacytuj mnie. 1 minutę temu, _Be_ napisał: A dopiero jesteś w słabej lokacji Znów ci trzeba coś cytować? A gdzie ja napisałem o tobie? Świat się nie kreci w okół ciebie ochłoń No napisałeś każdy, nie chodzi o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Noooooo. Ogólnie jak ja mówię że gra jest wyje.bista to taka jest bo jestem największym hejterem GoWa po części trzeciej na tym forum, a to moja ulubiona seria gier. Także to prawda, Mesjasz. To do blubera. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Ale przecież nikt nie pisał na serio o tym fake info. Tylko podkreślał tym zdaniem, że gra jest ogromna i epicka. To do blubera. Więc jak na razie to Ty się napinasz ;). Edytowane 25 kwietnia 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi