Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Teraz, Faka napisał: No i te kopiowanie najgorzej, patch w 10 sekund ściągnięty ale te copy to już 5 minut xd Ewidentnie masz coś nie ten teges z HDD. Z jednej strony dobrze bo w tempie ekspresowym grę łatają. Z drugiej - nowy dzień, nowy patch
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Moze w koncu dzisiaj dodali do gry ten ostatni element szyfru, ktorego za hooia znalezc nie moglem
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Ja to samo mam z tym kopiowaniem tak długo, a nigdy nie było czegoś takiego tylko dopiero przy GoWie.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Nie wiem czemu tak mam, ale po każdym ściągnięciu łatki robi mi te kopiowanie, a jak gram w cokolwiek to jest jak najbardziej w porządku. Inne gry też dobrze chodzą.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 4 minuty temu, Faka napisał: Nie wiem czemu tak mam, ale po każdym ściągnięciu łatki robi mi te kopiowanie, a jak gram w cokolwiek to jest jak najbardziej w porządku. Inne gry też dobrze chodzą. To samo mam.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Moze w ktoryms patchu to spatch.uja c0rwa cenzura xd Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez Kinoji
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Wczoraj pograłem dwie godziny i jest moc, dzisiaj wieczorem cisne dalej
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Czy te wszystkie znajdzki można od razu sprzedawać czy trzeba je trzymać aż się nie ukończy wyzwania z nimi związanego?
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Hmm nie wiem do końca o jakie znajdzki chodzi ale maski, zabawki itp. można sprzedawać od razu. Zapisują się w spisie jako zebrane i odznaczone w dzienniku.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l O, własnie, ja nic nie sprzedaję, bo żal ;/ Tyle tego w tej grze ze nawet nie wiadomo czy zbierac, czy sprzedawac, np. te zabawki co na poczatku sie podnosiło. Teraz, balon napisał: Hmm nie wiem do końca o jakie znajdzki chodzi ale maski, zabawki itp. można sprzedawać od razu. Zapisują się w spisie jako zebrane i odznaczone w dzienniku. ooo, to ale siana będę miał.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l No jest opis pod nimi, że nie potrzebne do niczego i można sprzedawać.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Ja nie sprzedaje a i tak kasy fhói. Wątpię że potem dojdą cholernie drugie rzeczy, chyba że po przejściu gry.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l wczoraj wydalem z 30k a za 2h znowu mialem ponad 36k wiec siana duzo sie zbiera, upgrady hamuja te artefakty ktore sa potrzebne i rzadkie
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Sa dosc drogie itemy, glownie ulepszenia dla guwniaka e: ale farmowac nie musialem wcale Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez teddy
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Jak sprzedacie to możecie to wszystko u Broka w sklepie na półeczkach przeglądać
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l No pyskówki ma dobre, tak samo Mimir młodego dobrze czasami w (pipi)a robi
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Niezłe jaja z tymi aktualizacjami. Chyba codziennie jest nowa, jeszcze mi się nie zdarzyło włączyć gierki od razu. Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez aux
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l dlatego zostawiam konsole na czuwaniu, i po jej wybudzeniu mam tylko info o tym że zainstalowana aktualizacja i wziuu mogę grać
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Moja ciągle uśpiona więc nie pamiętam kiedy widziałem patcha ;] A Brok ogólnie ładne wiazanki puszcza, w napisach ostre kurfy odchodzą, pytanie dla masochisty który ma dubbing, po polsku to samo leci xD?
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Podpowiedz, że w angliku lecą kutasy i chvje. Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez YETI