Voytec 2 761 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 2 minuty temu, Wredny napisał: Jestem dalej, to pewne. I oczywiście pisząc, że mnie wkoorvia, prawię komplement zarówno scenarzyście, jak i aktorowi go odgrywającemu, bo jest w tym tak autentyczny (a na dodatek to w sumie naturalna reakcja tak młodego gnojka na pewne wydarzenia), że wywołuje u mnie takie emocje. Więcej nie piszę, bo to byłby spoiler, ale sam będziesz chciał przełożyć go przez kolano w późniejszym etapie gry Po scenie w domku na farmie w TLoU człowiek chciał Joelowi zaje.bać. Tu będzie chyba podobna reakcja na dobrze wykonaną robotę przez scenarzystów, jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 457 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 1 minutę temu, Voytec napisał: Po scenie w domku na farmie w TLoU człowiek chciał Joelowi zaje.bać. Tu będzie chyba podobna reakcja na dobrze wykonaną robotę przez scenarzystów, jak mówisz. Do Joela zawsze szacun , ale fakt - coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Hendrix napisał: @YETI Ten atak runiczny z gifa pewnie jest jednym z moich ulubionych, jest w mojej rotacji (często zmieniam), w ogóle w życiu nie podejrzewałem, że taką ich ilość wsadzą do gry, jest tego naprawdę DUŻO. Uwielbiam ten system walki, najlepsze połączenie slashera i action rpg. Przed premierą nie przypuszczałem, że spodoba mi się bardziej niż system w Niohu. Nie dość, że jest ich dużo, to w fajny sposób wchodzimy w ich posiadanie. Zamiast kupować za zwykle punkty, jak to zazwyczaj odbywa się w innych grach, GoW zmusza do odwiedzania różnych lokacji. Dość odważne posunięcie SMS, bo mowa tu o atakach runicznych, istotnym elemencie gry. Pewnie wielu graczy pobiegnie tylko główną fabułą, przez co ominie ich sporo run. Ja często je zmieniam, sporo zależy od przeciwników. Idealne wyczucie Edytowane 25 kwietnia 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Koniec Nie ma co pisać co było dobre, a co nie 10/10. Tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć. Ciekawe czy jeżeli będzie kontynuacja (według mnie na pewno będzie) to czy będzie jakiś TIME SKIP, jeżeli tak to może będzie tak: Atreus w pierwszej części: Spoiler Atreus w kontynuacji: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Chmielarz-maślaczek gra na Easy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 457 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Już nie pierwszy raz zresztą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 2 godziny temu, walek napisał: Slyszalem, ze w dalszych etapach jest dostepna mapa na znjadzki. Czy na niej zaznaczone sa te kruki “duszki”? Mam zamiar wyczysic cala kraine ze znajdzek. Ps. Pytanie do posiadaczy 4K HDR. Czy HDR mocno podbija w trybie “Favor Performance” wizualia gry? HDR w tej grze naprawdę ROBI, zwłaszcza jeśli chodzi o oświetlenie. Pisałem to na okoliczność remake`a Shadow of the Colossus, napiszę to samo w przypadku GoW. Ogromnie i szczerze współczuję tym, którzy odbiorników 4k HDR nie posiadają... Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Chyba platynka poszła się kochać. Wychodzi na to, że mam zbugowane malowidło gigantów i nie naliczyło mi go w dzikim lesie mimo, że Atreus o nim opowiadał, a szafa też otwarta edit: jest nadzieja, bo podobno te malowidła nie są śledzone przez mapke. Dla tych co skończyli: Spoiler Koniecznie idźcie spać w domu Kratosa, bo jest wtedy ukryty ending. Edytowane 25 kwietnia 2018 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Pytanko to tych co grali już triale i je skończyli Spoiler w muspelheim mamy Valkirię po pokonaniu której dostajemy taki item Jest on potrzebny do maksymalnego upgrejdu Ostrzy Chaosu, trzeba za niego kupić u krasnali Płomień Chaosu potrzebny do tego ulepszenia, ale nie jest on u nich dostępny i teraz pytanie czy mi się coś zbugowało, czy muszę fabułę ruszyć dalej jestem po Spoiler zdobyciu czarnej runy i przed wyruszeniem do jotunhaimu Edit.dobra trzeba pierw fabułę skończyć Edytowane 25 kwietnia 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 41 minut temu, Soban napisał: Chyba platynka poszła się kochać. Wychodzi na to, że mam zbugowane malowidło gigantów i nie naliczyło mi go w dzikim lesie mimo, że Atreus o nim opowiadał, a szafa też otwarta edit: jest nadzieja, bo podobno te malowidła nie są śledzone przez mapke. Dla tych co skończyli: Pokaż ukrytą zawartość Koniecznie idźcie spać w domu Kratosa, bo jest wtedy ukryty ending. Sprawdź sobie w Codex -> lore -> jotnar shrines. Tam są wylistowane odkryte. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Praktycznie poczatek gry, i takie ladne combosy na najwyzszym poziomie. Dobry timing, wyobraznia, uniki, itd. Nie daje tego w spoiler, bo zadnych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Ajjjj dobra jest to gierka. Gram dopiero od poniedzialku i mimo waszych spustow to u mnie 0 hajpu bo fanem Kratosa nigdy nie bylem. Trzeba byc cymbalem zeby nie docenic co SMS zrobilo. Od poniedzialku cisne jak tylko mam czas i chociaz jutro wyjezdzam to chyba konsole biore ze soba chociaz nigdy tego nie robie xd Szanuje to smiganie po calym swiecie bez zadnych zaciec, loadingow. Tu walka, tu plyniemy lodzia. Raz ladna pogoda, idziemy troche wyzej i snieg. Zazdroszcze tym ktorzy w to graja na prosiaku w 4k hdr Ale za to moj ps4 fat amateur kupiony na premiere przezyl juz unchartedy, horizona i teraz gow przy ktorym nawet nie halasuje i sie nie nagrzewa xd japonska mysl techniczna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Siemaneczko, mam pare pytanek. Mam nadzieje, ze pomozecie 1. Czy też tak macie, że nie da rady sprzedać niektórych ulepszeń? Mam w cholere jakiś common i rare, całkowicie nieprzydatnych, tylko bałagan robią w inventory. Zastanawiam sie czy to jakiś bug czy co. 2. Gram na PS4 Pro. W zasadzie to kupiłem gre z konsoląpierwsza gierka na tym egzemplarzu). Dziwi mnie jedna bardzo niepokojąca rzecz. Otóż, God of War powoduje gromne grzanie się konsoli a wiatraki wyją niczym te samolotowe. Przetestowałem Horizona i jest cichutko. Zastanawiam się czy to norma czy mam jakiś problem z konsolą. Mocniej zaczynają chodzić jak wejdę do mapy w menu lub jak przeglądam rzeczy w sklepie(what?!!). Jak Wam chodzi gierka na wersji pro?Dodam, że zarówno w trybie performance i resolution takie kwiatki mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Gra ukończona , do tych co ukończyli myślicie ze będzie kontynuacja ? Wróciliście do domu po rozsypaniu prochów ? Co sądzicie ? co do kontynuacji jeśli będzie to poczekamy znów trochę ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Nowy dzień, nowa aktualizacja. Wersja 1.15. Beka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 No nie wiem z czego ta beka niby, zamiast się cieszyć, że szybko łatają jakieś dziwne dziury. Tym bardziej, że te łatki zajmują po kilkadziesiąt MB i zawsze jak się odpala konsole to już jest wszystko gotowe do użytku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Się nie płaci za patche to się wrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 26 minut temu, aux napisał: Nowy dzień, nowa aktualizacja. Wersja 1.15. Beka! Horizona łatali z 40 razy, więc uszykuj się na zapas już i nie przeżywaj za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Mam troszkę de dauno, pomóż człowiek: jak w tej grze odpalić photomode? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 nie pomozemy bo sie nie da jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Jest łatka 1.15 Dzień bez łatki dniem straconym Okej, widzę, że już ktoś to napisał. Ale i tak beka Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 @Kyo Udało się z tym trialem, okazało się że nie jest aż tak trudno, po prostu nie ogarnąłem dotąd pomocy Boya, dawałem mu latać swobodnie ale nie pomagałem sobie kwadratem. Ale panią na końcu to na razie odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Pytanie o co chodzi z zaklęciami? Nie mówie o atakach runiczych, tylko znajduje w skrzynkach jakieś zaklęcia ale nie znalazłem w menu odpowiedzi gdzie je się wrzuca albo używa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 (edytowane) Zaklęcia to zakładasz na zbroje, ręce i gacie o ile mają sloty, które wypadają ci ze skrzynek. Edytowane 26 kwietnia 2018 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Polecam taki dzięki któremu po uniku w ostatniej chwili na kilka sekund zwalnia czas. Mocno przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi