Square 8 555 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Bo właśnie kruki są najgorsze, no chyba, że ktoś gra na najwyższym i sobie nie radzi np z V. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 No ja na pewno nie będę latał i szukał 2h jednego kruka, więc platynka odpada. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Właśnie ukończyłem grę i dla mnie bez wątpliwości . Gow3 > Gow4 Grafika i Arteus bardzo na + . Ale.. Spoiler Za tego powtarzającego się Trolla przez CAŁĄ GRĘ nikt nie powinien wystawić oceny 10/10 tej produkcji. Zaczynało mnie już bawić gdy ten sam boss pojawia się już po raz 10. Zadania poboczne są raczej nudne. Ile można szukać jakiś narzędzi dla krasnoludów albo niepotrzebnych przedmiotów dla duchów ? Uwalnianie smoków nawet spoko . Może ja się starzeje i wyrastam z gier albo branża idzie w kierunku który mnie nie rajcuje. Gra oceniona przez wszystkich 10/10 a ja szczerze bawiłem się umiarkowanie. 3 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) 15 minut temu, Gromi napisał: Właśnie ukończyłem grę i dla mnie bez wątpliwości . Gow3 > Gow4 Grafika i Arteus bardzo na + . Ale.. Pokaż ukrytą zawartość Za tego powtarzającego się Trolla przez CAŁĄ GRĘ nikt nie powinien wystawić oceny 10/10 tej produkcji. Zaczynało mnie już bawić gdy ten sam boss pojawia się już po raz 10. Zadania poboczne są raczej nudne. Ile można szukać jakiś narzędzi dla krasnoludów albo niepotrzebnych przedmiotów dla duchów ? Uwalnianie smoków nawet spoko . Może ja się starzeje i wyrastam z gier albo branża idzie w kierunku który mnie nie rajcuje. Gra oceniona przez wszystkich 10/10 a ja szczerze bawiłem się umiarkowanie. To żaden boss tylko większy leszcz, nie wiem dlaczego kolejna osoba z kolei nazywa go bossem? No zpipi, że nie zrobili go o pół metra niższego :). Edytowane 2 maja 2018 przez zdrowywariat Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 @milan Akurat zebrać komplet nie jest ciężko, bo w każdej miejscówce masz napisane ile już ubiłeś i ile brakuje. A w razie czego zawsze są poradniki. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Liczba nic nie daje, ponieważ jednego kruka znalazłem nawet u V, sobie siedział pie,rodlony za gałęzią. A poradników nie używam, bo na co mi taki pucharek, nie dość że kompletnie mnie nie jarają, to jeszcze sam nie będę miał uciechy, bo co za problem iść tam gdzie zobaczysz na fotce. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Dobre podejście, platyna nie zdobyta samemu to pipi nie platyna. Dlatego ich nie zbieram, między innymi. Edytowane 2 maja 2018 przez zdrowywariat Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Milan to Ci podpowiem. Spoiler W każdej komacie z V jest kruk Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 ok doszedlem do 2 meksyku, oby trzymalo juz do końca za mordę Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 drugi meksyk? kiedy jest drugi meksyk? Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Teraz, Pupcio napisał: drugi meksyk? kiedy jest drugi meksyk? Po zrąbaniu tego drzewka na starcie Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 kurła wtedy to jo, możecie się domyślić co przeżywał w tej chwili gość o nicku pawciokratos Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 pierwszy meksyk to noszenie Pumby Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: To żaden boss tylko większy leszcz, nie wiem dlaczego kolejna osoba z kolei nazywa go bossem? No zpipi, że nie zrobili go o pół metra niższego :). Heh no to w takim razie przez całą grę mamy tylko 2 bossów. Zresztą nie zrozumcie mnie źle. Gra jest wielka i doceniam pracę włożoną przez developerów. Jednak pozostaje u mnie niedosyt. Oczekiwałem czegoś innego. Edytowane 2 maja 2018 przez Gromi Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Czy questy poboczne mozna robic po skonczeniu fabuły? Robie ktorys tam quest i na mapce mam zaznaczone miejsce w ktore w zaden sposob nie moge sie dostac. Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Chcialbym tutaj poruszyc kwestie Bossow, ich malej liczby czy domniemanego braku ich epickosci. O ile w poprzednich czesciacj fajnie bylo klepac po lydce pol kilometrowego tytana czy innego boss’a, to w obecnej czesci nie chcialbym bym tego robic po raz szosty- tyle chyba czesci bylo. Poza tym malo efektowna walka z poteznym przeciwnikiem przeplatana bylo czesto duzo iloscia bardzo efektownych QTE. Fajnie ale, dosyc tego. Zdecydowanie wole formule czynnego brania udzialu w walce z grupa oponentow stawiajacych konkretny opor. I ich eksterminacji w dynamiczny, artstyczny, brutalny, mega satysfakcjonujacy sposob. Lubie byc kreatywny na poly walki, niz klepac dwa przyciski do konca paska, i biernie ogladac scenke. Dziekuje developerow z Santa Monica za brak tz. “epickosci” w walkach z Boss’ami i ich mala liczbe. Ciesze sie, ze postawiono na fantastyczny system walki, dajacy mi taka sama frajde, jak nie gets seria Devil May Cry. 2 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Gromi napisał: Heh no to w takim razie przez całą grę mamy tylko 2 bossów. Zresztą nie zrozumcie mnie źle. Gra jest wielka i doceniam pracę włożoną przez developerów. Jednak pozostaje u mnie niedosyt. Oczekiwałem czegoś innego. Ja Cię rozumiem, też widzę wady w GOWie, myślę że taki boss jak początek w dwójce wymaga dużo pracy. W ostatniej Zeldzie bossowie to porażka moim zdaniem, są bo są, ale za to inne aspekty żądzą. W nowym GOWie też położyli nacisk na inne aspekty, coś kosztem czegoś, ja to tak odbieram. A dlaczego tego typka nie traktuję jako bossa, właśnie dlatego, że pojawia się często, nie ma charyzmy, czegokolwiek, jak ten drugi (pierwszy). Edytowane 2 maja 2018 przez zdrowywariat Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 47 minut temu, walek napisał: O ile w poprzednich czesciacj fajnie bylo klepac po lydce pol kilometrowego tytana czy innego boss’a, to w obecnej czesci nie chcialbym bym tego robic po raz szosty- tyle chyba czesci bylo. Siódmy Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Założyłem słuchawki dokanałowe i ustawiłem głośność na full. Ocena za audio idzie w górę, a muza momentami przyprawia o ciary. Jak ktoś nie sprawdzał, to polecam. Edytowane 2 maja 2018 przez PiotrekP Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Jak to jest z zaklęciami w tej grze? Można je sprzedać, ale nie wyekwipować? Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 W "ciuszkach" musisz mieć gniazda na to żeby móc je tam wrzucić 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi