YETI 10 944 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) http://i.imgur.com/pDVZGkP.gif I ta reakcja ludzi na widowni http://i.imgur.com/Ab5cWLN.gif Dobry rage Zmiany na plus, Barlog znów stworzy prawdziwą perełkę, która miejmy nadzieję przebije GoWII. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Szkoda że nie pokusili się o nowego bohatera , kratos jest świetny no ale rzucać go między mitologie? To na czym świat God Of War się opiera? W każdej mitologii ktoś inny jest odpowiedzialny za stworzenie świata . No chyba że będzie ten klimat nordycki ale nie będzie walk z bogami a bestiami z jakiś skandynawskich legend. Rzucanie kratosa po różnych mitologiach jest strasznie durne ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Moze bedzie jak w MGS2 i okaze sie, ze glownym bohaterem przez wiekszosc gry jest kto inny xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Mitologia świata GoW jest zdecydowanie różna od tej znanej z Homera. Nie ma np. w niej mowy o ojcu Kronosa, Uranie. Być może cała mitologia nordycka to po prostu rodzina tej greckiej - Odyn jest np. tutaj bratem Zeusa. Zawsze pojmowałem bóstwa w GoW po prostu jako potężnych nadludzi, ale nie literalnych, nieosiągalnych bogów - przecież każdy z nich mógł zwyczajnie umrzeć w skutek ran bojowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 No chyba nie tak zwyczajnie umrzec jezeli wczesniej aby zabic boga kratos musial posiasc jakis artefakt albo dodatkowe moce (puszka pandory). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Coś mi się wydaje, że fabuła będzie polegać na jednym z dwóch scenariuszy: 1. młody ginie i Kratos rozpoczyna zemstę 2. młodego porywają i Kratos wraca do fachu aby go uratować Ewentualnie trzeci scenariusz: pradawne zło się obudziło i tylko Kratos może uratować świat! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak by sie nie zaczelo to skonczy sie tak, ze wyrznie wszystkich nordyckich bogow, ichnie potwory i przeleci wszystkie walkirie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Przeznaczenia nie oszuka - Kronos wyruchał Uranusa, Zeus -> Kronosa, Kratos -> Zeusa i teraz papciogówniak -> Kratosa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 No nie powiem, jestem zaintrygowany tą grą. Inspiracje TLoU bardzo widoczne, wolna walka (choć chyba aż za wolna), jakieś punkty doświadczenia, nazwy miejscówek... Cholera jasna, bardzo mnie zaskoczyli. Nie wiem, czy idą w dobrym kierunku, ale cholera, jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jakis ziutek od GoWa w wywiadzie potwierdzil ze cala gre biegamy Kratosem, oraz ze story jest KONTYNUOWANE a nie resetowane: The gameplay is being re-imagined, but the storyline is being continued within Norse Mythology. We play as Kratos for the whole game. The game is set “many years aftr God of War 3 It’s a much more intimate and player-controlled experience. The accessibility should be the same as previous game, but the gameplay is totally different. It’s a big game, but it’s not an open world. “More to come” on more characters that will be included in the game. The game will be released “soon,” not this year. Quicktime Events won’t be included in the same way they were in the previous games. http://www.dualshockers.com/2016/06/13/new-ps4-exclusive-god-of-war-get-more-information-from-cory-barlog/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zapominacie o Lokim, jeśli ktoś ma wykiwać lub wkurzyć Kratosa to stawiam na niego :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Warto dodac informacje o drzewku umiejetnosci i lvlowaniu broni, Kratos prawdopodobnie nie bedzie glownym protagonista. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Zdunek Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Gra wygląda obłędnie, zmienia się mechanika, cała mitologia. To wszystko na plus, ale jak mam być w pełni szczery to nie porwał mnie ten pokaz. Brakuje mi TC Carsona w roli Kratosa. Do tego fabularnie nie czuje się przekonany. Zobaczymy jak wszystko się rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ototo, wlasnie mialem pisac, ze wszystko wyzej co wypunktowane na plus tylko mogliby wrocic do starego vocie aktora. Ten nowy brzmi zbyt murzynsko i nie pasuje do bialej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zalecialo mi troche Lara, nawet to polowanie na jelenie Ogolnie gra podoba mi sie fhuj i bedzie grane mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Pokaz był naprawdę dobry i mam nadzieję, że będziemy musieli czekać 2 lat aby ograć nowe przygody pogromcy bogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ototo, wlasnie mialem pisac, ze wszystko wyzej co wypunktowane na plus tylko mogliby wrocic do starego vocie aktora. Ten nowy brzmi zbyt murzynsko i nie pasuje do bialej postaci. Ale wiesz, że Kratos nie jest biały? Normalnie tak wyglądał Gameplay do pobrania w dobrej jakości http://www.gamersyde.com/download_god_of_war_e3_gameplay_demo-37487_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Widziałem gamplay juz chyba ze 100 razy. Gra targów IMO . Nawet Kojima mną, tak nie pozamiatał. Jest Moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ototo, wlasnie mialem pisac, ze wszystko wyzej co wypunktowane na plus tylko mogliby wrocic do starego vocie aktora. Ten nowy brzmi zbyt murzynsko i nie pasuje do bialej postaci. Ale wiesz, że Kratos nie jest biały? Normalnie tak wyglądał Gameplay do pobrania w dobrej jakości http://www.gamersyde.com/download_god_of_war_e3_gameplay_demo-37487_en.html No tak, mi nie chodzilo o popiol. Ale nawet tutaj nie jest to karnacja pasujaca do bardzo mocno murzynskiego glosu. Zreszta jak juz pisalem wczesniejszy va byl czarny a jednak barwa byla bardzo ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Co tu dużo będę pisał- jestem absolutnie zachwycony takim podejściem do sprawy. Od paru ładnych lat marzyłem o kontynuacji w klimatach nordyckich. Przyznam szczerze, że spodziewałem się 'standardowego' ujęcia rozgrywki a tutaj taki strzał w pysk. Nie mam z tym żadnego problemu, że bogowie nordyccy koegzystują wspólnie na ziemi z tymi greckimi/rzymskimi. A kto wie co w tym świecie jeszcze się czai. Najgorsza generacja ever, ale coś się zaczyna ruszać przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 obejrzałem ponownie, wieć tak: grafika rzadzi, jest ostra jak żyleta, ktoś pisał chyba w cw ze jest średnio xDDDDD no ale to podludzie czesto. Ani razu nie pada hasło father, wiec niektorzy tez wymyslaja, jest sir. a Do chłopaka mówi "your mother". Więc na moje to on zajmuje sie sierotą po swojej nowej kobicie która pewnie zginela. Ktos pial ze jakis slaby nasz kratos, no (pipi)a nie bardzo, po prostu ma inny oreż, a tak to stary kratos bijacy po mordzie i wykrecajacy karki 5 metrowym stworom. Jestem podniecony tym co zobaczyłem i ta gra będzie zayebista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 SSM od zawsze byli mistrzami w sprawach technicznych (razem z GG i ND), kto widzi tam średnią oprawę, to chyba w okularach przeciwsłonecznych oglądał.Mitologia nordycka jest tak ciekawa i bogata, nie mogę się doczekać przedstawienia jej w GoW - od oręża (i nie, nie mówię o Mjolnirze), głownie mieczy - po cały sztafaż zdrad, bestiariusza i całej reszty. Chyba tylko egipska byłaby równie ciekawa (ale wizualnie bardziej monotonna). Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ani razu nie pada hasło father, wiec niektorzy tez wymyslaja, jest sir. 7:02 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jest grane dłuzsze demo niż te pokazane na konferencji, ale niestety nie bedzie capa wiec trzeba czeakc jedynie na wrazenia + valkyria: albo psycho mantis z włócznią W powiekszeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Trochę średnio wyglądało jak nawalał toporkiem tego olbrzyma wiem że stary i w ogóle ale fragment tej walki nie wyglądał zbyt porywająco. Mimo wszystko zapowiada się super, nie dość że zmiana mitologii to odeszli od typowo god of war'owego gameplay'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi