MEVEK 3 442 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Wydaje mi sie, ze twórcy nie przewidzieli walki w ten sposób. Bijąc wielkoluda w tylna nogę w ogóle nie reaguje na moje ataki, a jego mnie nie dosięgają... (minutowy spoiler walki z olbrzymem, gdzieś w połowie gry ) Spoiler Edytowane 3 Maja 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 7 minut temu, MEVEK napisał: Bijąc wielkoluda w tylna nogę OMG! Co oni w tej anglii, to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Tylko nie anglia, ja nie mam nic wspólnego z tymi ... Spoiler wyrzutkami Irlandia chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Odnośnie gówniaka, ktoś tu pisał o jego przemianie, od kiedy się dowiaduje kim jest. już wolałem jak trzymał gębę na kłódkę Co do zaklęć odnośnie np. obrażeń od ognia, je wystarczy np kupić i mamy je już w użyciu? Bo w stroje i broń ich się włożyć nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Zaklęcia wstawiasz do strojów, sam zakup nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Kto poleci najlepszy set? Bo jestem w połowie i nie byłem jeszcze u kowala :). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 To slaby pomysl, bo w grze spokojnie stac Cie by te sety ciągle zmieniac i warto go odwiedzac jak najczesciej. Najlepsze sety sa chyba za wyzwania i za kraine mgly. 10 godzin temu, ezils napisał: Ziomuś poratuj linkiem bo nie mogę odkopać postu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 9 minut temu, easye napisał: To slaby pomysl, bo w grze spokojnie stac Cie by te sety ciągle zmieniac i warto go odwiedzac jak najczesciej. Najlepsze sety sa chyba za wyzwania i za kraine mgly. Ukryj zawartość Słaby nie słaby, bałem się, że nie wystarczy mi później kasy na upgrade tych najlepszych, albo najlepszego do najtrudniejszych walk, więc w te pierwsze zdobyte nie inwestowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Doooobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 16 minut temu, zdrowywariat napisał: Słaby nie słaby, bałem się, że nie wystarczy mi później kasy na upgrade tych najlepszych, albo najlepszego do najtrudniejszych walk, więc w te pierwsze zdobyte nie inwestowałem. starcza na wszystko - nie warto oszczędzać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Żaden edge z 8/10 nie zaszkodził tak grze jak conan rating 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Tak sobie odświeżyłem przed chwilą film "Reign of Fire" ("Władcy Ognia") i powiem Wam, że coś mi to przypomina Spoiler Edytowane 4 Maja 2018 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Walczyłem pierwszy raz z Panią V i choć padła za 4 razem to moje zdrowie cały czas balansowało na krawędzi ostrza, no i uników w jednej walce to się pierwszy raz tyle narobiłem Jest wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Zobaczysz jaka jazda jest z ostatnią Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Mam pytanie, czy u Was ta gra też męczy tak plejaka, że wydaje dźwięki jakby co najmniej miał odlecieć w kosmos? Mam ps4 pro i w żadnej innej grze, wiatraki tak nie naparzają, że czasami nie słychać dialogów w grze ( nie przesadzam!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Mam amatora i konsola zawsze pracowała cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 U mnie na amatorze pracuje jak by miała wybuchnąć. Ale jak gram to po chwili nawet nie zwracam uwagi na ten hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 32 minuty temu, izon napisał: Mam pytanie, czy u Was ta gra też męczy tak plejaka, że wydaje dźwięki jakby co najmniej miał odlecieć w kosmos? Mam ps4 pro i w żadnej innej grze, wiatraki tak nie naparzają, że czasami nie słychać dialogów w grze ( nie przesadzam!) U mnie był spokój dopóki nie przygrzało na zewnątrz słoneczko. Ostatnie 2-3 dni z gow konosla odlatywała ale w domu miałem pewnie wyższą niż wcześniej temperature. Może też to wina optymalizacji pod koniec. Bo dosyć efektowne miejscówki są w drugiej części gry. W każdym razie przez pierwsze 20 h naprawdę było cicho jak na ps4 amateur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) OK - autentycznie (pipi)lem na glebę w momencie (POTĘŻNY SPOILER) gdy Kratos poszedł odzyskać swoje ostrza. To napięcie, ta walka kratosa, ta reżyseria i jeszcze Atena w głowie szaleńca I jak to cudo chodzi. Oj, zasadziła ma cios z liścia ta gra, oj tak Z 30 godzina gry i dalej czuję się zaskakiwany. Dziękuję Panie Kratos. Edytowane 4 Maja 2018 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Oj tak, to był mocny moment Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ostatnio miał słabe odcinki ale podsumowanie tego idealne. "Po co jest ten dzieciak? Chciałbym go móc zabić " Uwaga spoilery z 1/3 gry. Nie oglądać przed wejściem na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Mesjaszem tego nazwać nie mogę. 10/10 za wysoko. Imo uczciwe jest 8/10. W sumie 7,5 byłoby ok. Brak starć z konkretnymi bossami, za to masa powtarzających się przeciwników i walki z subbossami. System walki przekombinowany i przytłacza na początku- palce sobie idzie połamać. Nie wiem po co rozwój postaci i broni, jak nic specjalnego na ekranie się nie zmieniało. Combo jakieś, do tego specjał i nara. Te drzewka rozwoju można darować w następnej odsłonie. 98% mam wykupionych, brakuje mi chyba 2 w tarczy i 1 ostrzach. Młody na full. Dzieciak nijaki- jakby go nie było, to żadna różnica dla mnie. Ale pomocy nie można mu odmówić. Miejscówki nie są równe, ale żadna mi jakoś nie utkwiła specjalnie w pamięci. Backtracking widoczny, ale nie ma co porównywać z Recore + za PL wersję. Bracia sympatycznie wypadli. Dla mnie zabrakło czegoś epickiego. Ale mocny tytuł na liście gier PS4 i czołówka graficzna- w sumie Top 3. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Skończyłem - genialna gra, mocna 9tka. Bardzo dobrze poprowadzona fabuła, nawet na chwilę nie nudziła. Świetne dialogi miedzy Kratosem a synem. Bardzo dobry gameplay. Piękna grafika. Warto mieć konsole dla takich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) ja ledwo doczlapalem do konca fabuly, robiac przy okacji ze 2 3 misje poboczne i juz mi sie w to nie chce wiecej grac. a jak juz widzialem, ze otwiera sie kolejna wieksza lokacja i trzeba bedzie znowu szukac tych samoch punktow interakcji, wspiac sie po desce, strzelic strzala w kamien i rzucic toporem zeby zatrzymac dzwignie, tylko po to, zeby dostac sie na jakas platforme na wysokosci 3 metrow zeby moc isc dalej i pociagnac fabule, to normalnie mialem ochote wylaczyc. no ale wkoncu kratos, spusty recenzentow, spusty forumka itd wiec jakos to ciagnalem do konca. Edytowane 5 Maja 2018 przez Andżej 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 O co chodzi z jaraniem się pobocznymi misjami? Na razie natrafiłem na 4 zadania dla Spoiler duchów i szału nie ma. Druga sprawa, warto grac w taki sposób, ze najpierw glowna sciezka fabularna, a później to co zostanie, bo nie chciałbym się zajechać backtrackingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi