Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym zdobyć

rękawicę Thanosa

w grze i jestem ciekaw co muszę zrobić?

Obaj bracia muszą pracować razem? 

Przed chwilą zrobiłem zadanie ze zdobyciem młota dla Broka z pobocznych, a w głównej fabule zdobyłem głowę Mimira.

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 535,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano
55 minut temu, Square napisał:

Z sekretów to fajny jest ten, który modyfikuje ostatni atak toporem (4xR1).

z fajniejszych perkow to jeszcze ten na wieksze uniki i turlanie oraz wszystko z duza szansa na cos :)

zaluje ze V nie zajalem sie na poczatku a po przejsciu gry...teraz ten topor tak lata ze mlot Thora sie chowa :)

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Tak działają, że do pewnego momentu możesz nimi wrócić tylko do sklepu Broka, dopiero pod koniec fabuły będą w pełni sprawne

to je już końcówka? :frog:

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Normal potrafi dać w kość, i jak ktoś pisze o samograju to robi to dla plusów

xd może nie każdy ma starczy refleks, wczoraj na hardzie pykłem arene i zdobyłem trofkę ale ta V na szczycie to tak jak pisał easye H O R R O R, na normalu to przecież z zamkniętymi oczami można by było ją zrobić

Opublikowano

Nie mam nerwów i czasu xd zmienie na normal i je zabije to kurrrrrła 

Opublikowano

moze jak oszczedzales cala kase i xp przez pol gry to normal potrafi dac w kosc 

ewentualnie nie masz jednej reki albo oka 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
No ja z żadną Walentyną póki co sobie nie poradziłem, a walczyłem z czterema. Max co mi się udało z jedną to zgolić jej pasek do jednej trzeciej, a potem zgon:frog:Będę chyba musiał się podpakować w postaci jakiegoś dobrego pancerza, bo ciosy zarówno toporkiem i ostrzami mam odblokowane. Mam też problem z arenami w Mspelheim. Dwie przeszedłem, ale na trzeciej się zatrzymałem.
Który level masz?
Opublikowano
5 minut temu, ezils napisał:
5 godzin temu, Czezare napisał:
No ja z żadną Walentyną póki co sobie nie poradziłem, a walczyłem z czterema. Max co mi się udało z jedną to zgolić jej pasek do jednej trzeciej, a potem zgon:frog:Będę chyba musiał się podpakować w postaci jakiegoś dobrego pancerza, bo ciosy zarówno toporkiem i ostrzami mam odblokowane. Mam też problem z arenami w Mspelheim. Dwie przeszedłem, ale na trzeciej się zatrzymałem.

Który level masz?

Piąty.

Opublikowano

Na hard, będąc na 4-4,5 levelu załatwiłem Valkirie. Coś nie halo ziomuś [emoji3]

Będąc na 5-6 przeszedłem 3 próby, ale było ciężko pod koniec 3. Za bardzo na pale grałem kręcąc kombosy.

Opublikowano
3 godziny temu, _Be_ napisał:

xd może nie każdy ma starczy refleks, wczoraj na hardzie pykłem arene i zdobyłem trofkę ale ta V na szczycie to tak jak pisał easye H O R R O R, na normalu to przecież z zamkniętymi oczami można by było ją zrobić

Kalafior, nie rób z siebie jakiegoś prosa! Już to ćwiczyliśmy w temacie Uncharted 4 ;) Zaraz przyleci jakiś ojciec rodziny co gra w przerwach na karmienie dziecka i Ci wyjaśni, że to bardzo trudna i skomplikowana gra na normalu ;)

Opublikowano

By wygrac moze pomoc kupno ulepszonego kamienia wskrzeszenia, dzieki ktoremu wraca sie z paskiem do szalu. Szal doda nam tez zycia. 

Opublikowano

Po pierwsze ta V nie jest najtrudniejsza, po drugie polemizowalbym z prosami aka przeszedłem Hard, ominowszy 3/4 przeciwników i wracam po wszystkich najbardziej dopakowana wersja Kratosa... 

Ja grałem na normalu, starałem się wszystko robić przed skończenia fabuły, nie pomijalem żadnego przeciwnika, gdzie nawet ze szczelin byli 3-4 levele mocniejsi czy walcząc właśnie z V będąc na 2-3 strzały. Po zakończeniu gry na 8 levelu z Toporem na 85 to wiecie... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pff, jak gdzieś przyjmowałem srogie baty to wracałem jak się dopkowałem, czysta przyjemność bez zaciskania zębów czy rage quita

Opublikowano

Dla mnie Normal był bardzo wymagający, bo nie lubię się wracać i szukając V nie raz musiałem spędzić z nimi trochę czasu, a co dopiero przy próbach, czy w Nifhaimie (swoją drogą jak dla mnie chyba najgorsza rzecz w grze : ) 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jest pewna granica. Jak przyjmuje srogie baty i jak na dloni widac, ze trzeba sie dopakowac to wracam pozniej silniejszy. Lubie wymagajaca walke, ale nie jestem tez masochista by walczyc z V na o wiele za nizszym poziomie.

Opublikowano

Ja główny wątek zrobiłem na hardzie i o ile początek dał mi w kość tak później było w sam raz. 

Po skończeniu zmieniłem na normal i próby pekly za pierwszym razem, dwa razy robiłem restart na tej w której nie można dostać hita. Przeskok między normalem a hardem jest spory (szczególnie odczulem wrażenie w ilości hp przeciwników). 

Co do wracania później bo wyższy lvl to gra ma niestety głupi system i jak przeciwnik ma powiedzmy lvl 7 a my lvl 5 to na takim hardzie musimy go klepac pół godziny bo całe kombo zabiera mu milimetr energii a sami giniemy po jednym strzale. 

Opublikowano

No dlatego piszę że poziom trudności w takiej grze to rzecz względna, gdybyś poszedł na próby nawet na normalu w połowie gry to też nie zrobiłbys tego za 1 razem...

Opublikowano

Wie ktoś w jaki sposób zdobyć inne tarcze? Dziś na jednym filmie widziałem jak ktoś miał ich 6-7, w tym dwie legendarne.

ok chyba mam, trzeba grać na najwyższym stopniu trudności 

Opublikowano

Kilka postów wcześniej było opisane. Dwie są po przejściu na GMGoW, reszta za preorder/wydanie gry. Tarcza to i tak tylko wizualia.

Opublikowano

No właśnie mega szkoda, że nie ma innych tarcz, rodzajów tarcz bo to śmiech na sali, że korzystamy z tej samej tylko inny kolor i jakieś drobne statsy.

Opublikowano

Hmmm... W sumie to fajnie, bo obawiałem się większej ilości Niflheimów i Muspelheimów wśród tych pozostałych światów do wyboru :)