McDrive 3 082 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Chciałbym zdobyć rękawicę Thanosa w grze i jestem ciekaw co muszę zrobić? Obaj bracia muszą pracować razem? Przed chwilą zrobiłem zadanie ze zdobyciem młota dla Broka z pobocznych, a w głównej fabule zdobyłem głowę Mimira. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 55 minut temu, Square napisał: Z sekretów to fajny jest ten, który modyfikuje ostatni atak toporem (4xR1). z fajniejszych perkow to jeszcze ten na wieksze uniki i turlanie oraz wszystko z duza szansa na cos zaluje ze V nie zajalem sie na poczatku a po przejsciu gry...teraz ten topor tak lata ze mlot Thora sie chowa Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Godzinę temu, Figuś napisał: Tak działają, że do pewnego momentu możesz nimi wrócić tylko do sklepu Broka, dopiero pod koniec fabuły będą w pełni sprawne to je już końcówka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Nie aż taki koniec, jeszcze troche gry przed tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 2 godziny temu, milan napisał: Normal potrafi dać w kość, i jak ktoś pisze o samograju to robi to dla plusów xd może nie każdy ma starczy refleks, wczoraj na hardzie pykłem arene i zdobyłem trofkę ale ta V na szczycie to tak jak pisał easye H O R R O R, na normalu to przecież z zamkniętymi oczami można by było ją zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Czekam na wasz kwik przy ostatniej bladzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Nie mam nerwów i czasu xd zmienie na normal i je zabije to kurrrrrła Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) moze jak oszczedzales cala kase i xp przez pol gry to normal potrafi dac w kosc ewentualnie nie masz jednej reki albo oka Edytowane 5 maja 2018 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
ezils 23 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 No ja z żadną Walentyną póki co sobie nie poradziłem, a walczyłem z czterema. Max co mi się udało z jedną to zgolić jej pasek do jednej trzeciej, a potem zgon:frog:Będę chyba musiał się podpakować w postaci jakiegoś dobrego pancerza, bo ciosy zarówno toporkiem i ostrzami mam odblokowane. Mam też problem z arenami w Mspelheim. Dwie przeszedłem, ale na trzeciej się zatrzymałem.Który level masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 5 minut temu, ezils napisał: 5 godzin temu, Czezare napisał: No ja z żadną Walentyną póki co sobie nie poradziłem, a walczyłem z czterema. Max co mi się udało z jedną to zgolić jej pasek do jednej trzeciej, a potem zgon:frog:Będę chyba musiał się podpakować w postaci jakiegoś dobrego pancerza, bo ciosy zarówno toporkiem i ostrzami mam odblokowane. Mam też problem z arenami w Mspelheim. Dwie przeszedłem, ale na trzeciej się zatrzymałem. Który level masz? Piąty. Cytuj Odnośnik do komentarza
ezils 23 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Na hard, będąc na 4-4,5 levelu załatwiłem Valkirie. Coś nie halo ziomuś Będąc na 5-6 przeszedłem 3 próby, ale było ciężko pod koniec 3. Za bardzo na pale grałem kręcąc kombosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: xd może nie każdy ma starczy refleks, wczoraj na hardzie pykłem arene i zdobyłem trofkę ale ta V na szczycie to tak jak pisał easye H O R R O R, na normalu to przecież z zamkniętymi oczami można by było ją zrobić Kalafior, nie rób z siebie jakiegoś prosa! Już to ćwiczyliśmy w temacie Uncharted 4 Zaraz przyleci jakiś ojciec rodziny co gra w przerwach na karmienie dziecka i Ci wyjaśni, że to bardzo trudna i skomplikowana gra na normalu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 By wygrac moze pomoc kupno ulepszonego kamienia wskrzeszenia, dzieki ktoremu wraca sie z paskiem do szalu. Szal doda nam tez zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Po pierwsze ta V nie jest najtrudniejsza, po drugie polemizowalbym z prosami aka przeszedłem Hard, ominowszy 3/4 przeciwników i wracam po wszystkich najbardziej dopakowana wersja Kratosa... Ja grałem na normalu, starałem się wszystko robić przed skończenia fabuły, nie pomijalem żadnego przeciwnika, gdzie nawet ze szczelin byli 3-4 levele mocniejsi czy walcząc właśnie z V będąc na 2-3 strzały. Po zakończeniu gry na 8 levelu z Toporem na 85 to wiecie... Edytowane 5 maja 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Pff, jak gdzieś przyjmowałem srogie baty to wracałem jak się dopkowałem, czysta przyjemność bez zaciskania zębów czy rage quita Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Dla mnie Normal był bardzo wymagający, bo nie lubię się wracać i szukając V nie raz musiałem spędzić z nimi trochę czasu, a co dopiero przy próbach, czy w Nifhaimie (swoją drogą jak dla mnie chyba najgorsza rzecz w grze : ) Edytowane 5 maja 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Jest pewna granica. Jak przyjmuje srogie baty i jak na dloni widac, ze trzeba sie dopakowac to wracam pozniej silniejszy. Lubie wymagajaca walke, ale nie jestem tez masochista by walczyc z V na o wiele za nizszym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Ja główny wątek zrobiłem na hardzie i o ile początek dał mi w kość tak później było w sam raz. Po skończeniu zmieniłem na normal i próby pekly za pierwszym razem, dwa razy robiłem restart na tej w której nie można dostać hita. Przeskok między normalem a hardem jest spory (szczególnie odczulem wrażenie w ilości hp przeciwników). Co do wracania później bo wyższy lvl to gra ma niestety głupi system i jak przeciwnik ma powiedzmy lvl 7 a my lvl 5 to na takim hardzie musimy go klepac pół godziny bo całe kombo zabiera mu milimetr energii a sami giniemy po jednym strzale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 No dlatego piszę że poziom trudności w takiej grze to rzecz względna, gdybyś poszedł na próby nawet na normalu w połowie gry to też nie zrobiłbys tego za 1 razem... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 O 11 usiadłem, dopiero teraz odchodzę od konsoli. No wciąga je,baniutka. O 17 dopiero zauważyłem, że gram z tymi słynnymi ramkami xd. 4 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Wie ktoś w jaki sposób zdobyć inne tarcze? Dziś na jednym filmie widziałem jak ktoś miał ich 6-7, w tym dwie legendarne. ok chyba mam, trzeba grać na najwyższym stopniu trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Kilka postów wcześniej było opisane. Dwie są po przejściu na GMGoW, reszta za preorder/wydanie gry. Tarcza to i tak tylko wizualia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 No właśnie mega szkoda, że nie ma innych tarcz, rodzajów tarcz bo to śmiech na sali, że korzystamy z tej samej tylko inny kolor i jakieś drobne statsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 https://www.eurogamer.pl/articles/2018-05-05-god-of-war-nie-otrzyma-fabularnych-dlc Daleki jestem od ukończenia, ale bardzo szanuje takie podejście. W tej coraz bardziej rakowej branzy to nie są takie oczywiste sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Hmmm... W sumie to fajnie, bo obawiałem się większej ilości Niflheimów i Muspelheimów wśród tych pozostałych światów do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi