Kinoji 763 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 No i gadanie ze gow to gra o niesieniu sloika to taka sama ignorancja jak powiedzenie, ze nier to gra o strzelaniu do robotow. Zdajecie sobie sprawe, ze to jest tlem dla innych rzeczy, nie? W poprzednich gowach nie bylo rozwoju postaci, nie bylo nawet prawie zadnej interakcji, a tutaj dostalismy bardzo dobra trojke bohaterow, ktorzy (w wiekszosci) w interesujacy sposob oddzialuja na siebie i ewoluuja w trakcie trwania gry. Ale hurr durr gow jest o niesieniu sloika. 9 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 no wiadomo, że gow to nie gra o niesieniu słoika. Sakiewkę niosą. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Ta ewolucja bohaterów XD Niesłuchany, niewyszkolony syn, potem słucha, potem się buntuje, potem znowu, potem robi głupie rzeczy, a ojciec najpierw jest surowy, a potem trochę nie, a potem znowu, a potem bardzo. Niech zniosą tę sakiewkę i spierdalają. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 No jeśli chodzi o fabułe to jest zrobiona na tym samym patencie, co TLOU. Tam musisz Spoiler dostarczyć człowieka, tutaj niesiesz prochy Zresztą tutaj chodzi głównie o motyw drogi i jak się postaci i ich relacje rozwijają na przestrzeni gry. W tym aspekcie akurat nie można się przyczepić, jest wiele tutaj złych rzeczy, ale dziecko bez duszy i jego Papcio dają radę, zresztą wszystkie postaci z głównego wątku są bardzo dobrze napisane. 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 4 minuty temu, Rozi napisał: Niesłuchany, niewyszkolony syn, potem słucha, potem się buntuje, potem znowu, potem robi głupie rzeczy, a ojciec najpierw jest surowy, a potem trochę nie, a potem znowu, a potem bardzo. A czego bys chcial? Zeby go Kratos w doope zapinal bo wtedy by bylo na modle poprzednich czesci? xDD Nie liczac beznadziejnego motywu buntu gowniaka, ktory jest do przewidzenia, pojawia sie z czapy i jest slabiutko poprowadzony to interakcje sa ciekawe, rozwoj naturalny i uzasadniony a same postaci swietnie napisane. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Widziałem lepiej napisane postaci w grach, ale można się zachwycać i taką rzadzizną Wolałbym w tej grze jednak zabijać skurwsynów. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 2 minuty temu, Kinoji napisał: A czego bys chcial? zeby kratos go (pipi)l ze szczytu meksyku by nie przeszkadzal i poszedl rozwalic asgard Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Rozi napisał: Widziałem lepiej napisane postaci w grach, ale można się zachwycać i taką rzadzizną Wolałbym w tej grze jednak zabijać skurwsynów. EDIT: a juz skonczyles, no to cale szczescie wiekszosci sie nowe formula spodobała, a pomysłów na nowe odsłony teraz jest milion. Twoje zdanie, dla mnie trochę na sile, gdyby wziąć te wszystkie argumenty i wparować do Twojej ulubionej serii jaka podobno jest Yakuza, to by suchej nitki tam człowiek tez nie zostawil. Edytowane 14 maja 2018 przez easye Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 2 minuty temu, Rayos napisał: zeby kratos go (pipi)l ze szczytu meksyku by nie przeszkadzal i poszedl rozwalic asgard W jaki sposób on ci przeszkadza? Bo na takim hardzie przy niektórych przeciwnikach jest mocno przydatny. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 4 minuty temu, Rozi napisał: Wolałbym w tej grze jednak zabijać skurwsynów. To zdanie dobrze podsumowuje twoje uprzedzenie do gierki i wyjasnia po czesci ocene, czyli dokladnie tak jak @Cedric powiedzial. No nic, szanuje, nie kazdemu sie musi podobac. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Przydatny w walce, wc0rwiał jedynie w momencie kiedy wc0rwiać miał, no nie wiem o co wam chodzi. 6 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Tak jak pupcio pisze. Miałem ochote go zayebać gdy Barlog chciał aby tak było. Potwierdza tylko super narracje głównego wątku skoro graczem miotają różne emocje z góry zaplanowane przez reżysera Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Kratos mogl przez najbliższe 20 części drzec ryja " BOGOWIE, ZARA WAM WY.(pipi)E!", "COŚ NIE W KOLORKI ODYNIEC, ZE ŁBA NIGDY NIE DOSTAŁEŚ?!" Tego jeszcze nie było, a tworcy zadali sobie niepotrzebny trud, żeby fabuła była czyms więcej niż pretekstem do rzeźni. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 a mi sie zaczelo podobac. oczywiscie nie jest to gra na 10 (po okolo 10 godzinach, ale watpie zeby az tak sie zmienilo), tylko po prostu bardzo fajna konkretna giera. ilosc przeciwnikow i ich design jak na chwile obecna slabizna (w starych god of warach dzialo sie znacznie wiecej). Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Co do tego Posejdona, Hermesa i Herkulesa to trochę żart, bo te walki to był QTE fest. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Herkules spoko, ale Hermes i Posejdon to głównie festiwal fajnego efekciarstwa. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Problem jest taki, że przy takich spustach jakie miały miejsce na początku (ten post Teddiego na początku to niezły bajt i lecenie na hajpie), odpowiedzi nie podzielające tego zdania nie mogły być inne jak takie w stylu Roziego powyżej. Skrajność odpowiedzią na skrajność. Brak czegoś po środku, przez co dyskusja wygląda tak jak wygląda. "ALE ZA(pipi)ISTA GRA CO ZA SZTOS" kontra "JA (pipi)E ALE (pipi), 2 PRZECIWNIKÓW NA KRZYŻ I ZERO BOSSÓW". W sumie tak wygląda większość dyskusji w internecie i ciężko coś z tym zrobić, ale jednak poza CW wolałbym normalną dyskusję, ale to klasyka w stylu Rozaliusza gdzie napyerdala posty z "xd" co drugie słowo i tymi przewidywaniami odnośnie odpowiedzi na jego posty w stylu "idź grać w BFa" itd. 6 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 34 minuty temu, YETI napisał: W jaki sposób on ci przeszkadza? Bo na takim hardzie przy niektórych przeciwnikach jest mocno przydatny. gameplayowo w ogole nie przeszkadzal, ale jako postac jest strasznie irytujaca persona Cytuj
agst 131 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Gamplayowo to chłopak robi niezły roz(pipi) i ja tam mashowałem kwadrat zawsze. Warto go ulepszać. A jako postać dla mnie był OK. Nie spodziewałem się w sumie niczego specjalnego po nim, raczej myślałem, że będzie irytował, a jednak był dość spoko. Tylko ten jego bunt wypadł słabo, tu się zgadzam. Zamysł rozumiem, ale wykonanie kulało. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Ta gra mi się nie podoba, jest powtarzalna, zrobiona z sony_exclusive_template, nie ma tutaj nic, co porwałoby mnie, jej oceny są żałosne, gra jest przehajpowana. Mój werdykt: ubisoft/10. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Osoby ktore wydaly wyrok na gre jeszcze przed zagraniem w nia marudza? Kto by sie spodziewal 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Czyli teraz schodzimy do absurdów typu 'nie podobala ci sie gra=byles do niej uprzedzony przed zagraniem"? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Jak może Ci się God of War nie podobać? Oszalałeś? Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 (edytowane) A schodzcie sobie gdzie macie ochote w sumie e: ja nic nie pisalem ze gow sie moze nie podobac, kazda gra moze sie nie podobac, wiec nie rozumiem bolu dupska Edytowane 14 maja 2018 przez teddy Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Jest nieco przehajpowana, ale i tak nic nie przebije MGSV i Pana Hideło, który dostał wysokie oceny, tylko dlatego żeby nie było mu smutno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi