Gość suteq Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Mam tylko nadzieję, że będzie więcej bossów niż 3 na całą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Ludzie oko widzi nawet do 16 milionów kolorów więc o bossów może być spokojny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 25 minut temu, suteq napisał: Mam tylko nadzieję, że będzie więcej bossów niż 3 na całą grę. oni jednego bossa robią rok Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Ludzie oko widzi nawet do 16 milionów kolorów więc o bossów może być spokojny. Co więcej, niektóre kobiety "cierpią" na tetrachromację więc widzą ok 100 mln kolorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 I niech taka później wybierze farbę do mieszkania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 10 godzin temu, YETI napisał: I niech taka później wybierze farbę do mieszkania. Ty widzisz czarny, ona niebieski. Te kłótnie o pójście do okulisty byłyby dobre pod jakiś tpp w klimacie katastrofy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Nie wiem czy to bug graficzny czy co, ale mam czasami tak, że gdy jestem w ciemnym pomieszczeniu i obracam kamerą to w pewnym momencie mignie mi jakaś biała poświata (czy whatever) tuż przed jakimś wyjściem z jaskini czy coś. Jest to nieregularne ale zdarza się dość często w niektórych momentach gry. Trochę się czepiam, ale taka gra powinna być wolna od takich rzeczy, no chyba że ja mam tak tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 W mitologii greckiej jest ktos taki jak Atreus - krol Myken, a jego dziecmi byli Agamemnon, Menelaos i Anaksibia. Tych dwoch pierwszych nie trzeba przedstawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dostałem drugą broń Kratosa, troche przyjemniej się gra, ale mam nadzieje, że jestem już blisko konca ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Bardziej gdzieś w połowie, a może nawet i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Nie no, już za połową jest spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Nie rozumiem po wuj grać jak gra się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Po prostu czasem trzeba dotrwać już do końca. Ja przerwałem grę jakieś dwa miesiące temu ale nie dlatego,że jest chvjowa bo nie jest. Po Pająku wracam do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 7 godzin temu, Nemesis napisał: Po prostu czasem trzeba dotrwać już do końca. Ja przerwałem grę jakieś dwa miesiące temu ale nie dlatego,że jest chvjowa bo nie jest. Po Pająku wracam do niej. To rozumiem, ale męczenie się i trucie wszystkim tyłków na każdej stronie, że gra jest do bani trąci chorobą psychiczną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 mor drogur mor drogur, z tego ktoś musi skleić jakiś kawałek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Nic dziwnego, że Cory płakał jak wydawał grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Zplatynowałem wszystkie częsci GOW na PS3, uwielbiam tą serię :) Zabrałem się wreszcie za najnowszego GOW i ... chłopcze, chłopcze, chłopcze. To brzmi tak sztucznie i idiotycznie że odrzuca mnie od dalszego grania. Kto tak zwraca się do dziecka, bez względu jakie są to relację ? Nie można było zrobić dialogi gdzie zwracamy się do niego po prostu bez osobowo ? Lepiej brzmi "Chodź za mną", "Zostaw to" niż za każdym razem "Chodź za mną chłopcze", "zostaw to chłopcze" itp itd. Ciężka mnie czeka przeprawa z tymi durnymi zwrotami, ale jako fan będę próbować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Grasz z polskim dubbingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 7 minut temu, Square napisał: Grasz z polskim dubbingiem? Myślisz, że boy by go nie irytowało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 No mnie na przykład irytuje polska wersja, nie ważne czy w najnowszym GoW, czy każdym innym tytule 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Square napisał: No mnie na przykład irytuje polska wersja, nie ważne czy w najnowszym GoW, czy każdym innym tytule Ja nie gram w polskie wersje, ale nie oznacza to, że ktoś inny też musi grać jak ja. Boy czy Chłopcze to tylko figura, kefirowi chyba chodzi o to jak ten zwrot często jest używany. Edytowane 8 Listopada 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Nie bronie tego elementu gry, po prostu zawsze dziwi mnie granie w polskim dubbingiem mając możliwość ustawienia wersji kinowej 21 minut temu, kufir napisał: To brzmi tak sztucznie i idiotycznie że odrzuca mnie od dalszego grania. Jak dla mnie każdy tekst w polskiej wersji brzmi sztucznie, może tutaj jest problem, albo ja po prostu jestem uprzedzony. Znowu w animacjach mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 7 minut temu, Square napisał: Nie bronie tego elementu gry, po prostu zawsze dziwi mnie granie w polskim dubbingiem mając możliwość ustawienia wersji kinowej Spoko mnie też to dziwi, ale ja jestem w tej kwestii trochę niedoje,bany bo dla mnie nie istnieją polskie wersję, nie biorę tego pod uwagę bo za dużo oryginalnego sensu i gry aktorskiej w grach ucieka, w filmach, serialach i animacjach też wole oryginał (ale podobnie jak u ciebie nie przeszkadza mi taki Shrek czy Iniemamocni w polskich wersjach są bardzo ok) ale rozumiem, że ludzie grają z polskim i jest dla nich ok, nie moja sprawa. Kwestia chyba jest taka, że ten cały boy stał się meme, cały świat raczej drze z tego łacha Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 to czeste zwracanie sie boy to skutek tego ze w Sparcie tak sie podobno mowi do gowniarzy...gdzies o tym czytalem tylko nie pamietam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi