Opublikowano 5 kwietnia 20196 l No sequel wyjdzie szybciej niż po 5 latach, odpada większość fazy budowania prototypów, większość pre-produkcji i team zazwyczaj ma już jasno określony cel i wizję tego jak wszystko ma wyglądać. GoW nie miał żadnych DLC, więc dodatkowa robota też odpada. Horizon 2 to pewnie marzec 2021, więc nie zdziwię się jeśli GoW 2 wyjdzie rok później, albo pod koniec 2021, zależy jak będzie układał się cały plan wydawniczy i praca na nowych devkitach.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Ja tam już bym się nie bawił w półśrodki, tylko wydawał od razu wyyebaną w kosmos bez ograniczeń na konsolę PS5. Niech już PS4 zostawi w spokoju tę grę, bo tylko by pewnie pełno kompromisów by mieli na silniku gry. Edytowane 5 kwietnia 20196 l przez Faka
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Jestem na 98% pewny, że kontynuacja wyjdzie już tylko na PS5. System walki niech zostawią w spokoju, bo był praktycznie idealny przy tej kamerze i formie gry.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Ale ta pewnośc bierze pod uwagę fakt ile konsol ps4 jest na rynku a ile będzie ps5 w momencie premiery? Ja własnie jestem pewien na 100% ze gow będzie na ps4, bardziej martwi ze wydawanie na ps5 może przesunąć premierę. Z drugiej strony jeżeli jakaś gra ma spowodowac kupno konsoli to żadna inna.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Pzecież gow2 i h2 to pewniak na ps5. Ps4 dostanie pana kojime, tlou 2, fukushime i na tym koniec
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l A ja bym taki pewny nie był. Ale tak jak mówi wujek mm, system seler w postaci papcia Kratosa by wjechał jak dziki dla wielu odbiorców a zwłaszcza w USA. Co do skoku, były przecież ciosy w których Kratos się odrywał od ziemii, drugą broń wiemy jaka jest no i wydaje mi się, że to by było po prostu leniwe z ich strony nie pociągnąć tematu ale nie jestem designerem i sobie mogę gadać głupoty, developerzy pewnie by mnie wyjaśnili jednym zdaniem pytanie tylko czemu w takim razie skok poza walka jest taka ch,ujnia? Mówię o wspinaczce, mnie to bolało strasznie czułem się jakbym grał w jakiegoś walking sima bez swobody w skokach i eksploracji.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Ja liczę jeszcze na cross-genową dwójkę. Pseudo argumentami, jakich mogę użyć jest to, że podobne pożegnanie (po prawie 2 latach obecności next genów) dostało PS2, oraz to, że od czasów PS3 na premierę, ba, nawet w pierwszym roku życia konsol Sony, nie wychodzą takie megatony, jaką będzie właśnie GoW2. Przyjmując premierę nowego sprzętu na końcówkę 2020, to idąc tym tropem, grę otrzymalibyśmy jakoś w 2022. Ciężko mi w to uwierzyć. 4 godziny temu, XM. napisał: Chyba tylko jednego swiatu sie nie odwiedza w jedynce. Do trzech w ogóle nie wchodzimy, a jeden (końcówka) to praktycznie interaktywna scenka. Przy czym nie widzę problemu w pokazaniu plansz challange'owych od zupełnie innej strony w kolejnej części.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Poproszę GoWa na premierę PS5. Będę mógł wtedy z podniesioną głową brać udział w rajdzie po MM podczas dday.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l 15 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Ja liczę jeszcze na cross-genową dwójkę. Nie sadze, żeby takie podejście miałoby sens. GoW 2018 raczej wycisnal maxa z PS4, a bez nowej jakości nie zrobia takiego wyniku.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Mam pytanko o osiągnięcia fog and darkness , te punkty zapisują się w momencie podejścia do kowala ?
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Musisz opuścić labirynt więc albo idziesz do kowala, albo wchodzisz na arenę gdzie są te skrzynie i wtedy.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Właśnie wydawało mi się że nawet jak odstawie punkty u kowala to i tak gdy gine wszystko mi przepada.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Ehh jak ja uwielbiam te minimalnie dynamiczne motywy. Wąż mógłby trochę pokręcić głową, a ci w tej łódce się trochę poruszać, bo tak to siedzą jak dwa pacany bez ruchu
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Motyw posiada "FICZER" i konsola chodzi z nim głośniej ? Jak tak szanuje mocno
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Widzac wspomnienia tej gry mam ciareczki. Jak dobrze ze nie uległem tlumowi i nie przestalem hajpowac tej gry tylko dlatego ze jest malo bossow. Ave gow 2 czesc to bedzie wydarzenie generacji Dzieki rozi Edytowane 14 kwietnia 20196 l przez milan
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l W dniu 14.04.2019 o 18:41, Pupcio napisał: Dali całkiem fajny motyw na pss I super avatar https://store.playstation.com/en-pl/product/EP9000-CUSA07410_00-GOWANNIVERSARYAV
Opublikowano 19 kwietnia 20196 l 10 godzin temu, Figuś napisał: Coś dużo wrzucają w ostatnich dniach filmików z GoW Fajny filmik ale czekam aż przyjdzie Mejm i zacznie zrzędzić że to głupia i pretensonalna historia, no chyba że tego nie zrobi, bo nie będzie chciał urażać uczuc swojego kolegi - milana Edytowane 19 kwietnia 20196 l przez ASX
Opublikowano 19 kwietnia 20195 l Ale mój rozhisteryzowany emocjonalny kolego, mejm nie grał w gowa bo kupuje tylko nieparzyste konsolki