Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mutant. 

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 535,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

czerwony pasek na głowie jest krótszy 

Opublikowano

Z ukrytych smaczków jest jeszcze, latająca modliszka

wVsBEYS.gif

i olbrzymi snake na końcu video

giphy.gif

snake21ektp.png

snake1ykah.jpg

Opublikowano

Właśnie miałem wrzucac. Sam wąż jest tez w logo GoW:
screen-shot-2016-06-13-at-10-51-13-pm.pn

is-pokemon-z-taking-pointers-from-norse-

Opublikowano

To będzie must have, a patrząc na śmieszne ludki szybko wyprzedające gry po przejściu, to też must play.

Opublikowano

Rendery autorstwa Rafael Grassetti, który pracował przy The Order i Killzone: Shadow Fall

1231851305.jpg

1926487976.jpg

335478285.jpg

Opublikowano

Dobre rozkminy po tym pokazie. Tego pedofila cały czas nie mogę dostrzec xd

Opublikowano

Olbrzymie wrażenie robi zmiana kamery na taką z za pleców, nawet nie powinno to popsuć walki z przeciwnikami i wymierzanie combosów. 

Opublikowano

Ten waz to pewnie Uroboros. A latajaca modliszka to zadna modliszka tylko walkiria.

Raczej Jormungand, chociaż trochę za mały jak na węża okalającego Midgard, zresztą ten żył w oceanie, zrzucony tam przez bogów syn Lokiego. To na trailerze to może jakiś potomek.

Swoją drogą sprawdziłem pochodzenie Uroborosa- symbol grecko-egipski.

Opublikowano

-You may visit some of the 9 realms 
-He mentions 15,20 and 100 enemies on screen
-Cory brought back the original team that worked on God Of War 1 they are all back.
-No morality system and no branching in the story
-The mother is a critical part of the story
-No sex mini game

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Mógłby jeszcze David Jaffe wrócic i 10/10 w ciemno.

Opublikowano

no sex mini game preorder cancelled

Opublikowano

GOW II i tak był najza(pipi)istszy z najlepszych. Ascension już pokazał, że stara formułka przypomina wytartą szmatę więc płakać nie ma za czym.

Z komiksu przechodzimy w Grę o Tron. 

Opublikowano

Kocham wszystkie GoWy bez wyjątku. Jedne bardziej, jedne mniej ale to genialna seria. W Ascension grało mi się rewelacyjnie ale w tej części robilem najdłużej platynę. Czuło się wyczerpanie pewnej formuły i SMS doskonale to wiedzieli. Na razie wydaje się, że prowadzą markę bardzo dobrze. Mam zastrzeżenia, nie jestem na razie z miejsca kupiony, ale mam wiarę. Przede wszystkim zawiodłem się jak na razie Kratosem bo wydaje się bez ikry. Brak TC Carsona jest mocno odczuwalny ale jego dialogi z synem też nie powalają.

Ale trzymam za tą pozycję kciuki.

Opublikowano

-He mentions 15,20 and 100 enemies on screen

to chyba oddalą wtedy jednak kamerę. xd ogólnie to plus zapowiedź teamu z jedynki brzmi dla mnie abstrakcyjnie w kontekście pokazanego dotąd gameplayu

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Przecież musieli coś zmienić. Nowy setting, nowy/stary bohater i nowy gameplay. Ja jestem jak najbardziej za. Kratos tylko mógłby mieć tą swoją bródkę jak dawniej xDDD

Opublikowano

Kratos tylko mógłby mieć tą swoją bródkę jak dawniej xDDD

Może zmieni stylówę w trakcie gry. Ogoli się tym swoim toporem  :pawel:

Mnie zastanawia za to powtarzana przez twórców fraza dot. przybliżonej daty premiery - Soon, but not this year. Chciałbym, żeby dane było nam zagrać jeszcze w przyszłym roku, czyli faktycznie tak w miarę "soon", acz sęk w tym, ze dotychczas wszystkie duże odsłony GoWa ukazywały się w marcu - gdyby więc mieli trzymać się tej zasady, to 2017 raczej odpada i wchodzi marzec 2018 (czyli już, jak dla mnie, ani trochę "soon") Po gameplayu gra może wydawać się być w zaawansowanym stadium produkcji, acz z drugiej strony czytałem, iż kompletnie rozgrzebany jest jeszcze chociażby system apgrejdów. Coś czuję więc, ze sobie poczekamy... :/

Opublikowano

Stawiam na marzec 2017. To już tradycja, że wszystkie części oprócz Ducha Sparty były wydawane w mniej więcej w takim okresie.