Andżej 2 268 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 poza tym temat mitologii greckiej juz jest wyczerpany do zera. i byl juz powoli po jedynce, bo od dwojki pojawiaja sie naciągane albo wymyslone motywy np o siostrach przeznaczenia to ja w podstawowce nie slyszalem. ani o ogniu olimpu i wielu innych. jedyneczka pod tym kątem koncertowo spójna. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Mimo wszystko, obawiam się tutaj syndromu Phantom Paina - może i dobrej gry, która jednak będzie na tyle inna, że rozczaruje większość(?) fanów poprzednich odsłon, a za to może spodobać się tym, którzy nigdy za marką nie przepadali. Ja, będąc w tej pierwszej grupie, znów być może poczuję dość wyraźne meh i ogólnie ambiwalentne odczucia. No ale chciałbym się mylić. W każdym razie czekam z niecierpliwością. Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) Widzę, że niektórzy już grali i zaraz posypią się oceny końcowe. Nie wiem o jakim cinematic experience mowa. Bo Kratos rozmawia z synem i fabuła będzie ważna? LOL Zmiana mechaniki była niezbędna. Walka moim zdaniem na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie. W poprzednich God of Warach nie tylko setting się wypalił, ale i system walki (cały gameplay w ogóle), który po 3 odsłonach był już nudny. Edytowane 4 lipca 2016 przez Lukas_AT 3 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 zmiana moze i była niezbędna, ale nie muszą teraz do każdej gry wsypywać dwóch beczek przyprawy pod nazwą the last of us. 3 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Gra bedzie na 8 zobaczycie ! Mowię jak jest . Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) oby była lepsza niż przecietny u cztery. wkoncu kratos to sentyment. zobaczymy, co bedzie, oby ta gra była długa i rozbudowana. chociaz juz teraz minus za brak tc carsona Edytowane 4 lipca 2016 przez Andżej Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Ciekawe czy znowu Linda dostanie angaż przy dubbingowaniu Kratosa. Pewnie będzie miał teraz do gadania więcej niż w trójce i Ascension razem wziętych. Co do przyprawy z TLoU, to mam nadzieję, że skończy się na tym co już wiemy, a nie wyjdzie zaraz, że do gry wsadzono na przykład mechanikę stealth. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Nie, skradanie nawet mi nie pasuje do settingu wojownika jakim teraz jest Kratos. Liczę na fajne i wymagające walki, eksplorację i dobrą historię. Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Cory potwierdził, że nie będzie żadnego pokazu na PSX 2016. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 the last god of war Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Szkoda. Liczyłem na premierę pierwszej połowie roku 2017. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Jak wyjdzie w pierwszej połowie 2018 to będzie dobrze. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 - Santa Monica uwija się przy produkcji, mają deadline na skończenie gry i gdy już podadzą date, przesunięcia premiery nie powinno być - Cory Barlog uspokaja, że prace idą bardzo sprawnie, nie ma większych problemów - Kratos i syn większość gry beda razem - na razie nie mogą pokazać żadnych nowych materiałów, pewnie dopiero na E3 2017 - nie będzie dema http://gamingbolt.com/god-of-war-ps4-in-big-push-for-meeting-deadline-kratos-and-son-mostly-together-in-game 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Warto też dodać, że w zasadzie skończyli już sesje motion capture (zwykle prace nad tym kończy się na około pół roku/rok przed wyjściem gry). Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 - nie będzie dema http://gamingbolt.com/god-of-war-ps4-in-big-push-for-meeting-deadline-kratos-and-son-mostly-together-in-game Jak zawsze! Takie czasy nastąpiły, że wydawca nie chce teraz demka przed premierą, bo ludzie nauczyli się kupować preordery w ciemno. Po co tracić czas na demko, jak można kupić tytuł za 250 zł? I to w wersji cyfrowej, gdzie omija się sporo pośredników, druk, produkcję płyty itp. A wszelkie błędy załata się już po premierze, patchem Niedawno kupiłem PS4, wchodzę do sklepiku, a tam demka Lego i jakieś japońskie crapy:/ Cytuj
Wredny 9 586 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Mi tam demo nie potrzebne - podoba mi się to, co widziałem i nie chcę sobie psuć doznań przed premierą. Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Kiedy będzie płyta z demami w PSX EXTREM? Cytuj
Pix 917 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Premierę obstawiam na luty/marzec 2018. Sony lubi wystawiać w tym okresie swoje exy. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 (edytowane) Optymistycznie późny listopad 2017 (żeby skontrować premierę Scorpio, bundlem Pro + GoW4 za 349$), realistycznie to rzeczywiście luty/marzec, wtedy nie ma natłoku 3rd party i gra nie konkuruje z największymi seriami. Poza tym Barlog dostanie tyle czasu ile chce, nie po to wracał do SSM, żeby w pośpiechu wydać tytuł.Edit:Nie mniej skończenie MC sugeruje zaawansowane stadium prac nad grą. Edytowane 10 grudnia 2016 przez Hendrix Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Niech sobie robi i do końcówki 2018, nie chce powtórki z GoW III i niedorobionym zakonczeniem Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 (edytowane) Muszę powiedzieć, że pokaz na E3 zrobił na mnie duże wrażenie. Zaskoczył mnie kierunek w jakim poszli, pokazując relacje Kratosa z synem. O ile wcześniejsze części uważam za fajne gierki to moim zdaniem było to takie male power fantasy. Tutaj widać, że sięgają po coś więcej. Chcą opowiedzieć historię o ojcostwie. Oczywiście grafika powala i pod tym względem będzie jeszcze lepiej. Chciałbym żeby ta gra wyszła w 2017, ale niech dopracują ile mogą. Edytowane 10 grudnia 2016 przez MajorZero64 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Na twitterze Cory napisał, że ma już za sobą pierwsze przejście GoW4 - to oznacza, że gra musi być w alfie, premiera w przyszłym roku wydaje się całkiem realną opcją, a już na pewno początek 2018. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Rzeczywiście jak pisałeś gdzieś Hendrix celują z grą w premiere Scorpio aby zminimalizować (pipi).nięcie, wszystko by na to wskazywało, czemu nic nie publikują i walczą z czasem Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Oby gra tylko nie była za krótka. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Znaczy moim zdaniem, mają szansę na premierę w 2017, ale dużo czynników będzie musiało zostać spełnionych, część niezależnych od developera. Jeśli żadna gra z puli RDR2,BF2, Destiny 2 nie będzie miała obsuwy, to ciężko będzie się wstrzelić w taką datę, aby zmaksymalizować sprzedaż. Z drugiej strony akurat to IP jest najmocniejszą marką Sony w USA, więc szalony okres Black Friday-Święta, mógłby wyjść na plus - bundle na obie Ameryki jest zapewniony niezależnie od daty wyjścia gry. Konsola pewnie zejdzie też do ceny w rejonach tzw. impulse buy territory (199$), więc nowy GoW+Slimka to ciekawy duet na gorący okres świąteczny. Dochodzi też pewnie pierwsza obniżka Pro i tytuł od SSM byłby dobrą reklamą dla mocniejszej wersji konsoli.Sony jednak w tej generacji się nie patyczkuje i woli omijać okres świąteczny, zostawiając go dla partnerów 3rd party, generalnie wychodzi im to na plus - w zasadzie nie mają wpadek sprzedażowych (w przeciwieństwie do konkurencji).Nadal obstaję przy: możliwa premiera w 2017, ale bardziej prawdopodobny początek 2018. Osiągnięcie alfy w tym roku, w zasadzie gwarantuje okres FY2017 Q4 i bardzo wątpliwym jest nieukazanie się gry przed końcem tego terminu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi