nobody 3 504 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 ja już patrzeć nie mogę na tę łysą wiecznie w(pipi)ioną gębę Kratosa. no niech mu dadzą chociaż jakiś SWAG'owy czarny kaptur. Jeffe miał swego czasu pomysł by pod koniec III Kratos przemienił się w tzw. Żniwiarza Śmierci. A i do nordyckich klimatów pasował by w sam raz. No ale tu trzeba by postawić na coś o co nie podejrzewam obecnych włodarzy SSM; Kreatywność. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 David Jaffe - prawie zapomniałem o tym gościu... Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Muszą to jakoś kontynuować bo III pozostawiła jak dla mnie zbyt otwarte zakończenie. Tylko niech nie bawią się już w prequele, interquele i inne bzdety. Tzn. jakie jest to "zbyt otwarte" zakończenie? Niech Oni się już nie kompromitują bardziej, tam nie ma co już dopowiadać, pora zostawić Kratosa w spokoju, a jeśli studio dalej pragnie robić grę w stylu Action Slasher to brać nową historię ze starą nazwą gry i win-win. Całe szczęście jedyny idiota który widział potencjał w robieniu kolejnej części jest już dawno wyje.bany z SSM. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Jak grałeś to wiesz o co mi chodzi - moment po napisach końcowych, gdzie nie ma ciała Kratosa, po za tym co dalej z Afrodytą, Ateną, dokąd powędrowała dusza Kratosa skoro rozyebał Hades? Pytań miałbym sporo do Sitga Asmussena, producenta III. Szkoda, że Cory Barlog odszedł z SS po zakończeniu dwójki. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Całe to zakończenie jest słabe i bez możliwości kontynuowania w inteligentny sposób. Niech robią reboota serii, a jak tak bardzo chcą postać Kratosa to zawsze gdzieś go mogą wcisnąć, w końcu przeżył i można na niego polować już nowym bohaterem. Aczkolwiek ja bym tego nie chciał bo i to fhói naciągane. Powtórzę się, ale Cory Barlog jest odpowiednią osoba na odpowiednim miejscu. Niech nie kombinuje z tą fabułą bo jest już zakończona i zrobi coś "nowego". Jak Sony nie będzie się pchało przed i poganiało to na pewno wyjdzie niesamowita kosa. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) no to w IV jakaś kolejna bezgranicznie głupia i rządna władzy persona rekrutuje go do pokrzyżowania planów innych bogów, którzy po śmierci Zeusa chcą przejąc po nim schedą. Mam nadzieję że wśród nich znajdzie się Morgan Freeman. hmm, to by było nawet dobre Edit: wyd. trzecie poprawione. Edytowane 1 stycznia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 XM. właśnie też miałem to wrzucić Nie powiem taki projekt byłby bardzo ciekawy. Zresztą były jakieś plany, że po śmierci Zeusa, bogowie z innych mitologii chcieli zająć jego miejsce. Kratosa nigdy za mało Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 @NemesisUS Przecież Cory Barlog wrócił do SS i ma odpowiadać za nowego GoWa. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 @up tak. to była dokładnie idea Jeffiego na trójkę - którą dałoby się przenieść na czwórkę. generyczny pomysł na nowego zleceniodawcę, który obiecywałby zjednoczenie z jego rodziną wyjaśniałby zniknięcie ciała Kratosa oraz byłoby najlepszym sposobem kontynuacji wydarzeń finału "trójki". #ForTheMoney Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Tegoroczne PSE oficjalnie potwierdzone co SSM skomentowało tak. PS. Wiadomo jaka gra zostanie pokazana na koniec konferencji Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Remaster Wstąpienia za 249.99. 2 Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 (edytowane) Ciekawe co to będzie, zaczynam się co raz bardziej zastanawiać. Jak ja bym sobie życzył, żeby, mimo zachowania tej samej nazwy i wydania sequela (jak już nie chcą robić reboota), grało się kimś innym, spokojnie mogliby zrobić z Kratosa głównego złego. Żeby gra była tak genialna jak III do momentu "wpłynięcia" do Hadesu w akompaniamencie tego utworu i będę ukontentowany: Potem było już tylko dno, nawet 15 minutowy epizod z Kronosem tego nie zmienił. Edytowane 17 sierpnia 2015 przez XM. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Remaster Wstąpienia za 249.99. Już zamówiłeś za tyle w Media Expert? a widzisz, ja dałem 120zł za nówkę gow 3 remaster Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 O nowej czesci God of war ani slychu, jedynie co moze wyjsc to god of War collection to samo co kiedys wyszlo na ps vite i ps3. Nie liczcie na nowa czesc tej gry.. 3 Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 O nowej czesci God of war ani slychu, jedynie co moze wyjsc to god of War collection to samo co kiedys wyszlo na ps vite i ps3. Nie liczcie na nowa czesc tej gry.. Na E3 potwierdzili prace nad nowym GoW. Barlog potwierdził pokaz nowego GoWa podczas tegorocznego PSE. No, nie liczmy. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 (edytowane) O nowej czesci God of war ani slychu, jedynie co moze wyjsc to god of War collection to samo co kiedys wyszlo na ps vite i ps3. Nie liczcie na nowa czesc tej gry.. Na E3 potwierdzili prace nad nowym GoW. Barlog potwierdził pokaz nowego GoWa podczas tegorocznego PSE. No, nie liczmy. Moze prace nad nowa zremasterowana trylogia ? Nie wiem ale takie belkoty to nie dla mnie. Ostatni dobre GoW byly na PS2, pozniej to juz Zobaczymy, moze wreszcie pokaza cos ciekawego Edytowane 17 sierpnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Na psp też były dobre oszuście. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Na psp też były dobre oszuście. Racja, ghost of sparta byla tez dobra czescia. Zapomnialem o tym PSP Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2015 widzac uncharted i horizon az strach sie bac co pokaze santa monica jesli dalej kamera nie bedzie uwolniona do pelnego 3d i zaoszczedzona moc pojdzie w epicka oprawe co do fabuly? niestety cos czuje, ze dostaniemy reebot w stylu ratcheta, obawiam sie, ze na zmiane trylogii sie nie zdecyduja bo az takich jaj nie maja, a czworka po zakonczeniu trojki w greckiej mitologii tez nie ma racji bytu Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Ja przypominam tylko, że Barlog i Jeffe mieli inny pomysł na fabułe III cześć i teoretycznie nawet sam Cory może go pociągnąć pod IV cześć. Pomysł był zaje.bisty i coś mi się wydaję, że naprawdę w tej części Kratos będzie latał pomiędzy różnymi mitologiami. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 co do fabuly? niestety cos czuje, ze dostaniemy reebot w stylu ratcheta Tez tak mi sie wydaje, ostatni gow byl Prequel im sie nie udal. Kupilem tylko tego gowa dla demka The Last of Us Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Jak nowy GoW, to tylko z nowym bohaterem, bez Kratosa. Koleś już wszystko co miał do pokazania pokazał, czas trochę świeżego powietrza wpuścić w tę serię. Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Ja przypominam tylko, że Barlog i Jeffe mieli inny pomysł na fabułe III cześć i teoretycznie nawet sam Cory może go pociągnąć pod IV cześć. Pomysł był zaje.bisty i coś mi się wydaję, że naprawdę w tej części Kratos będzie latał pomiędzy różnymi mitologiami. To albo nowa postać jak wspomniał dee, i będę wniebowzięty żaden prequel nie wchodzi w grę, a reebot mnie nie interesuje. Trzeba się wstrzymać do PS Experience i nie ma co już teraz dmuchać balonika, żeby nie pękł z wielkim hukiem czasem Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Reboot w innej mitologii tez na plus. W sumie nikt tu nie pompuje balonika i nie oczekuje mesjasza zważywszy na fakt, że studio od 2007 roku wypluwa gry tylko dobre, ale poziomem do 1 i 2 to im jest bardzo daleko. Choć obecność Barloga trochę podnosi hype. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi