Opublikowano 21 marca 20187 l Hendrix wrzucał to już kilka stron wcześniej. Tak jak wybierzesz najwyższy poziom trudności to nie będzie możliwości go zmienić. Podobnie było np w Horizon przy NG+, tutaj będzie tak od razu.
Opublikowano 22 marca 20187 l Zawsze bylem ciekaw na czym sa wypalane oryginalne gry. Teraz to juz całkiem oficjalnie
Opublikowano 23 marca 20187 l Chodzi o plytke Verbatim na ktorej forumkowicze wypalali piraty na Xboxa..
Opublikowano 23 marca 20187 l Robi duże wrażenie, ktoś kojarzy inne gry, które mogą pochwalić się takim sposobem kręcenia?
Opublikowano 23 marca 20187 l ND chyba idzie w tym samym kierunku, przynajmniej można odnieść takie wrażenie oglądając ten trailer. Oglądając go wcześniej nie zwróciłem uwagi, że wszystko jest kręcone bez żadnych cięć, szacun.
Opublikowano 23 marca 20187 l 23 godziny temu, Frantik napisał: Pojechał do tłoczni: Też miałem takiego God of War na PlayStation 2, tyle że bez dopisku "Gold Master"
Opublikowano 23 marca 20187 l Czuje średnia na meta w okolicach 95 i najlepszy ex Sony w tej gen. Jeszcze miesiąc
Opublikowano 23 marca 20187 l Po tych wszystkich obejrzanych kjuendej, paru filmów, gameplayów, a niepotrzebnie, bo jedynie tylko głód grania w tego goda mi się podniósł i jak tu żyć do 20 kwietnia.
Opublikowano 23 marca 20187 l Heh, jakby mi ktoś powiedział te trzy lata temu (czy kiedy to pojawiły się plotki o kolejnym GoW), że będę się jarał następną odsłoną, to tylko popukałbym się w czoło. A tu proszę - znów mam to uczucie, gdy nie mogę doczekać się, by wreszcie wrzucić płytkę do napędu i zupełnie olać inne tytuły. Ostatnio tak miałem przy Horizon, więc mam nadzieję, że tu będzie jeszcze fajniej No i oszczędziłem sobie oglądania praktycznie jakichkolwiek materiałów (oprócz pierwszego trailera i ostatnio kawałka z tych 9 minut gameplayu). Wchodzę w to na ślepo, bo nie ma opcji, żebym się zawiódł - takie rzeczy się po prostu czuje
Opublikowano 28 marca 20187 l Ogólnie to nie lubię przydupasów w grach, ale tu - ta szorstka więź/relacja ojca z synem, rozwala mnie na łopatki. Już po pierwszym kosmicznie emocjonalnym pokazie gdzie polowali na jelenia, nie wyobrażałem sobie tej gry bez małego. Także piękna sprawa. Syn będzie uczył się walki, a ojciec wrażliwości,................ehh czekam na porównywalne emocje, jak przy polowaniu na Dzilenia Edytowane 28 marca 20187 l przez kazuyoshi
Opublikowano 29 marca 20187 l 16 godzin temu, kazuyoshi napisał: Już po pierwszym kosmicznie emocjonalnym pokazie gdzie polowali na jelenia, nie wyobrażałem sobie tej gry bez małego. Ja tam w theHunter Call of the Wild poluję na jelenie bez jakichś rudych przydupasów, a emocje sięgają zenitu, więc...
Opublikowano 29 marca 20187 l Wygląda na to, że do znanych nam wcześniej Broka, Sindriego i Mimira doszło kilka nowych potwierdzonych postaci z mitologi: Spoiler Modi i Magni, synowie Thora i Baldur, czyli z perspektywy mitologii bardzo ważna postać. Generalnie z dostępnych materiałów, wygląda na to, że w przeciwieństwie do mitologii greckiej, tym razem się bardzo przyłożyli do całej warstwy związanej z tym.
Opublikowano 30 marca 20187 l Autor Embargo na recki wygasa juz 12kwietnia, ojjj pewni sa swego i dobrze
Opublikowano 30 marca 20187 l 37 minut temu, Ficuś napisał: Embargo na recki wygasa juz 12lutego To przesunęli na 2019?
Opublikowano 30 marca 20187 l Pewnie chcą poczekać na wszystkie patche i dodatki aby recenzenci w pełni docenili produkcję