Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nawet mnie nie wqurwajcie

taki opis mam na preorderze rtv euro

Cytat

Edycja Limitowana zawiera:

• Steelbook zawierający grę God of War
  • Album Wydawnictwa Dark House
  • Zawartość Cyfrowa (zestaw zbroi "przysiega śmierci", tarcza :straznik wygnania", dynamiczny motyw na PS4)
Platforma  Playstation 4
Nośnik  Blu-ray
Kod regionu  region 2
Wymagania sprzętowe  konsola PlayStation 4
Wymagania systemowe  gra online sieciowa wymaga opłacania abonamentu PlayStation Plus

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 536,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

xd ladne ruchanko

ja zamawialem z xkom i mam za 189 zwyklaka, niby nie anulowali ale pisza ze realizacja 23.04, jakos na stronce wersje za 249zl maja realizacje 20.04

czuje ze anuluja i bedzie walek

Opublikowano

na szczęście mam płatność przy odbiorze w sklepie :cool:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

jak preorder to tylko tak, chyba z 5 razy gierki nie odebralem bo ktoś poleciał w chuya - ich strata

Opublikowano

Może po prostu jest pojebane w tym opisie na stronie PS. Z artbookiem też są jaja, bo jest fizyczny w Limitowanej i cyfrowy w Kolekcjonerskiej?

Opublikowano

Może przejęli styl Ubisoftu - żeby dostać wszystkie fizyczne gadżety musisz kupić wszystkie dostępne edycje :yao: 

@Figuś

Zastanawia mnie w tym opisie wymóg posiadania PS+. Przecież w grze nie będzie żadnego komponentu online. Wygląda jakby przeklejone z jakiegoś szablonu :notsure:

Opublikowano

W limitce jest płyta. Juz dawno sprostowane na twitterze przez sms. 

Opublikowano

Ktoś się orientuje jak to wygląda z terminem odbioru w RTV Euro, czy jest szansa na odbiór zamówienia przedpremierowego w czwartek bądź wcześniej? 

Opublikowano

Kiedyś Uncharted 3 kupiłem na dwa dni przed premierą, no ale kiedyś to było..

Opublikowano

The Last of Us też wyrwałem 2-3 dni przed premierą ale to był zwykły błąd. Raczej marne szanse. Serio tej jeden dzień kogoś zbawi? :D

Opublikowano

Ja wyrwałem dwa dni przed premierą GOW'a 3 i to za 169 zł. Teraz to się zabijają o pre-ordera za 189 zł. Były czasy, były czasy...

Opublikowano
  • Autor

na resetera juz niezle spoilery lataja, nawet umieszczaja linki do fragmentow walk z bossami

unikajcie albo jak kogos kusi to mozna zobaczyc

Opublikowano

na portalu whatifgaming pojawila sie pierwsza recenzja

8.5. Gra robi wrazenie audio-wizulane oraz pod względem historii, ale walka jest nudna a skill tree nie wykorzystuje potencjału.

Opublikowano
  • Autor

ponoc juz 10 razy sprostowane ze to fake, ostatnio lykasz wszystko widze rowno xddd

Opublikowano

po co wy to czytacie xd nigdy nie zrozumiem

Opublikowano

Ciekawe kiedy będą jakieś maile odnosnie kolekcjonerek. Mam z odbiorem w dwoch sklepach i jestem ciekaw w jakim stanie będą pudełka. Obstawiam pakowanie jak w Uncharted i Horizonie. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/57574/god-of-war-z-immersion-mode-i-szczegolami-poziomow-trudnosci.html

Cytat

Dzisiaj deweloperzy postanowili przedstawić Immersion Mode, czyli specjalny tryb, w którym zostaną wyłączone wszystkie niezbędne elementy HUD-a. Studio zredukowało liczbę informacji wyświetlanych na ekranie i dzięki temu gracze otrzymają możliwość głębszego zatopienia się w tytuł.

Ponadto, w produkcji pojawi się dodatkowy tryb, dzięki któremu zainteresowani dostosują HUD i wyłączą lub włączą niektóre z detali pojawiających się obok Kratosa. Dzięki tej opcji wyłączymy przykładowo kompas, czy też zdrowie rywali.

Santa Monica Studio chce mieć pewność, że każdy gracz będzie czerpał garściami z God of War i właśnie z tego powodu przygotowano cztery poziomy trudności:

• Give Me A Story – zainteresowani doświadczą historii bez wielu trudnych wyzwań związanych z rozgrywką.
  • Give Me A Balanced Experience – to zrównoważone doświadczenie, które pozwoli skupić się na opowieści i jednocześnie zaoferuje skromne wyzwanie.
  • Give Me A Challenge – to trudniejsza i mniej wybaczająca błędy propozycja. Poziom trudności został przygotowany dla graczy, którzy spędzają sporo czasu w grach akcji i jednocześnie są weteranami serii God of War.
  • Give Me God of War – zmagania zarezerwowane dla fanów trudnych gier, ponieważ w tym wypadku nie tylko Kratos został osłabiony, ale również przeciwnicy są mocniejsi, a dodatkowo rywale posiadają nowe, groźniejsze ruchy.