PiotrekP 1 796 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 jest i lepszy unboxing, nie licząc "prowadzących" Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Ten najwyższy poziom to pierwszy encounter i się spocilem Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 A kto na początku od razu był mistrzem Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 oj teddy ma skilla w gierky. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Ten śnieg to jakieś mistrzostwo świata! A myślałem, że tylko Naughty Dog potrafi zachwycić Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 7 minut temu, Wesker napisał: Ten śnieg to jakieś mistrzostwo świata! A myślałem, że tylko Naughty Dog potrafi zachwycić Ktoś tu chyba nie grał w The Frozen Wilds Lepszego śniegu w gierkach nie było NIGDY - zarówno tego padającego, jak i zalegającego. 3 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Był lepszy niż w The Frozen Wilds! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 18 minut temu, balon napisał: Był lepszy niż w The Frozen Wilds! Gdzie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 4 minuty temu, Voytec napisał: Gdzie? W innym Horizonie he he. Nie tak na serio to moim zdaniem najlepsze śniegi to własnie na równi dodatek do Horizona Zero Dawn i do Forzy Horizon 3. Jak to tam wygląda w obu grach to ja nie mam pytań. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 884 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 kwietnia 2018 Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mowie to jako osoba ktora przeszla wszystkie soulsy i nioha, tu jest zdecydowanie trudniej. Moze osoby ogarniajace slashery beda mialy latwiej ale nie jestem co do tego pewien. Nie udalo mi sie przejsc ani jednej potyczki za pierwszym razem. Walka jest duzo bardziej taktyczna niz poprzednicy. Ciezko jest cheesowac z rolllami jak w soulsach bo przeciwnicy sa dosc szybcy i maja mnostwo HP. 3 hity i po kratosie, przynajmniej do tej pory - swietne przemodelowanie systemu walki, kwadrat kwadrat trojkat ida w niepamiec. Trzeba sie naprawde naklikac na padzie zeby wygrac. Strasznie podoba mi sie ze mozna rozgrywac walki na kilka sposobow zeby dojsc do tego najlepszego. Mozna walczyc na dystans, nastawic sie na parowanie, grac agresywnie stunlockujac slabszych przeciwnikow ale ryzykujac duzo. Gralem niedawno w gow 3 na ps3 i tam system walki to dla mnie zart - oprawa audiowizualna jest absolutnie nieetyczna, serio mimo ze czlowiek ogral horizon czy uncharted nie bylem na to gotowy, niestety cos za cos. Duzo wiekszy korytarzyk i sporo niewidzialnych scian. Mimo wszystko to trzeba zobaczyc na wlasne oczy, tak samo jak prace kamery - pokonalem dwoch bossow i to jest GOW a nie TLOU z kratosem nie chce spoilowac wiec napisze tylko ze zaden obama ani banderas tego nie odda - po raz pierwszy mozna naprawde zzyc sie z kratosem i potraktowac go powaznie - guwniak nie irytuje Druga po uncharted swietnie odswiezona seria sony, brawa dla SM za odwage na podjecie takich zmian w gameplayu 32 13 3 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Plusik od Mazzeo i Figaro w jednym poście. Wiedz, że dzieje się coś wielkiego. Teddy no strasznie podkręciłeś hajp, a ja dopiero zagram sobota wieczór/niedziela Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Czyli te 95 meta to nie w balon dmuchał, no nic czekać aby tylko do piątku. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Setki recenzji, a i tak najbardziej hajpuje krótka opinia Teddy'ego w wiadomym temacie Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 (edytowane) Teddy s(pipi).esynu robisz to dobrze. Edytowane 17 kwietnia 2018 przez XM. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 oby mu płytkę wciągnęło! Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Co to jest za gra! Nie powiem, początek trochę rozczarował, włączyłem grę po pracy, zobaczyłem parę ciosów na krzyż, spotkał pierwszego trolla na drodze, z którym walka jak dla mnie jest najbardziej bezpłciowa, zwłaszcza w porównaniu do poprzednich części (10 minut walki z kostkami, by na końcu użyć 1 finishera) i gdy już miałem chwile zwątpienia rozegrałem chyba najbardziej epicki pojedynek w historii gier wideo. Za takie chwile kocham Santa Monice! Do tego te wszystkie efekty audio wizualne, reżyseria pojedynku, siła ciosów wylewająca się z ekranu – matko przenajświętsza! Z każda godziną zaś coraz lepie, po rozwinięciu choć trochę naszej postaci walki nawet ze zwykłymi przeciwnikami dają ogromną satysfakcje, a sposób prowadzenia fabuły, misje poboczne, rozwój postaci, szukanie nowych ulepszeń nie pozwala oderwać się od ekranu! (widać że twórcy czerpali sporo z serii Dark Souls) Nie wiem też jak oni osiągnęli tą grafikę nawet na PS4 Pro – gram z odblokowanymi klatkami, czasami widać lekkie spadki, ale występują bardzo rzadko, gra się zdecydowanie lepiej niż w 30fpsach i „4K”, a grafika i tak powoduje, że co chwile możemy zbierać szczękę z podłogi – do tego wsparcie HDR – no miazga! Wracam do gry, jutro w pracy pewnie będę nie przytomny, ale to jeden z tych tytułów, od którego nie można się oderwać! 1 2 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Opublikowano 17 kwietnia 2018 (edytowane) Policzyłem że potrzeba jeszcze 13 recek na 100 by średnia wskoczyła na 96, z ciekawości sobie policzyłem. I w zasadzie ta średnia metacritics to niezłe byleco, bo jak więcej magazynów oceniało grę ze skalą 1-100 to gra ma znaczną przewagę nad tymi grami która miała więcej ocen od stronek z ocenami 1-10. Meta nie wie, i w zasadzie nikt nie wie czy pod 9/10 kryje się 91/100 czy 94/100, w skali średniej Meta ma to duże znaczenie. Tak tylko piszę, gdyby oceniaczki były wszystkie 1-100 dużo gier na różne konsole miałyby wiele wyższe średnie. Edytowane 17 kwietnia 2018 przez milan 1 1 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Jakis punkt regulaminu naruszylem postem ze jestem podekscytowany i w oknie bede na kuriera czekal ze zostal usuniety? Lol xD Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teddy to polecasz od razu na pierwszy strzał najtrudniejszy poziom trudności? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 @milan Metacritic ma średnią ważoną, niektóre publikacje mają większe znaczenie (IGN, Gamespot, Edge etc.), dokładnej formuły nie znamy. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Teraz, Hendrix napisał: @milan Metacritic ma średnią ważoną, niektóre publikacje mają większe znaczenie (IGN, Gamespot, Edge etc.), dokładnej formuły nie znamy. Dodałem sobie te 90 recek i policzyłem średnią, wyszło 94,33(3), więc wychodzi że to zwykła średnia. Co mieliby wazyc, skoro jak pisałem nie wiedzą co się kryje pod 9/10. A 13 recek 100 da średnia 95,04, zakłądając że zaokrąglają w górę. historia obliczen w kalkulatorze jest spoko :f Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 8 minut temu, kanabis napisał: Jakis punkt regulaminu naruszylem postem ze jestem podekscytowany i w oknie bede na kuriera czekal ze zostal usuniety? Lol xD Panie tu posty znikają z prędkością światła. Widać ktoś za bardzo w rolę się wczuwa i nie ma co robić. Rozumiem jak już będzie po premierze i każdy będzie mógł wymienić merytoryczne spostrzeżenia. Ehhh co za ludzie. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 8 minut temu, kanabis napisał: Jakis punkt regulaminu naruszylem postem ze jestem podekscytowany i w oknie bede na kuriera czekal ze zostal usuniety? Lol xD Nie wiem ale dałem Ale to będzie gra Chyba nawet odbiorę kolekcjonerkę! #BedeGrałWGre Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi