Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 537,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

Będzie hicior od Cory'ego.

Opublikowano

Juz jedna chcieli zrobić inna.

Juz jedna chcieli zrobić inna.

Ale to łysy bandyta robił, więc się nie liczy. Teraz stery przejął Cory Barlog więc oficjalnie...

J-A-R-A-M  S-I-Ę

nawet jeżeli będzie to kolejny raz to samo, ale w innej scenerii. :D

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
  • Autor

czyzby jednak ktos w santa monica mial jaja i jednak ku uciesze fanow pojda w nowa mitologie? wtedy jestem zdecydowanie na tak

Opublikowano

Kratos przestał się golić ostrzami chaosu i stwierdził, że skoro zapuszcza brode wikinga, to może iść zabijać bogów nordyckich :pawel:

na ile prawidzwe są te leaki? a postać kratosa z brodą to może być zwykły szkic zastępczy. 

EDIT

dobra, widze ze to screen z gry a nie art :dog: 

Beka, jeśli to faktycznie będzie Kratos z brodą XD 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czyli znów brak swobody obracania kamerą xD

Opublikowano

A po co obracanie kamera? To jakiś priorytet?

Opublikowano

Nie, niech zostanie, jak jest. Zawieszona kamera to coś, co mimo wszystko uwielbiam w tej serii. Ale mam jednak nadzieję, źe ten szkic, to nie jest nowy Kratos, bo jak tak to xD.

Opublikowano

Mam bardzo duże ciśnienie na tę grę, już nie mogę się doczekac pierwszego traileru :fsg:

Opublikowano

No właśnie to samo mnie dosięgło jak zobaczyłem te szkice. Co by nie mówic to serii, ale GoW1/2 i GoS to kocury przepotężne.

Opublikowano

No ale potem wydali trójke i ascension (w którego akurat nie grałem, ale po trójce juz miałem totalnie dość) ;/

Opublikowano

To nie graj, nic nie stracisz.

Opublikowano

Nie mam zamiaru :pawel:

Opublikowano

- jeden z najlepszych slasherów ever nie ma obracanej kamery i jest git (DMC3)

- obracana kamera jest w NGB/ Sigma 1 - recenzenci wpisywali ją jako jeden z nielicznych minusów :reggie:

- w MGR niby jest za plecami i można ją korygować, ale zawsze sama wraca do pierwotnego stanu, przez co nie ma z nią problemów w czasie walki, ale rozglądanie się na boki, np. w czasie obserwowania kamer i strażników bywa upierdliwe

wniosek chyba jest prosty; yebać swobodne kamery w takich grach :czesc:

miło że prawdopodobnie będzie mitologia skandynawska. wyrwie się kiedyś za te 120 zeta.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Serce się jara, rozum podpowiada, że to pewnie fake, bo plotki o plotki o nowym GoW mamy od 2 lat przed każdą większą grową imprezą, ale miło widzieć, ze coś się dzieje.  :thanks:

Opublikowano

Podobno tylko na PS4K

980096_1689632997954861_6874353399537466

Już prawie uroniłem łezkę, wtem zobaczyłem logo Fakes Forge. :obama:  To trolle i nicponie :P