ramagus 0 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 hej a ja mam taki nietypowy problem, chciałbym wiedzieć w jakich numerach PSX Extreme były opisy do poniższych gier: Wild Arms Xenogears Breath of Fire 3 Breath of Fire 4 Vagrant Story Suikoden Suikoden 2 i jeszcze jakby ktoś wiedział na pewno to : Residen Evil Resident Evil 2 Resident Evil 3: Nemesis Tylko proszę mnie nie odsyłać do strony sklepu PE z archiwaliami, dane tam podane są niekompletne i błędne więc nie mogę się nimi sugerować, pytam bo kupuję powoli te wszystkie gry na moją PS3-kę i chciałbym je ukończyć Bardzo proszę pisać na PW jeśli można tutaj rzadko zaglądam a o PW dostanę powiadomienie. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 typie jest internet. wystarczy wpisać magiczną frazę w google "gra x guide" i od razu masz ign albo gamefaqs. 1 Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) Wiesz co dude? Poszukam ci tego stuffu i za 20 minut zedytuję post, zamiast odsyłać cię do internetu (zaczęło mnie to nudzić). Be patient, my friend. Oto i wyniki moich poszukiwań: Wild Arms - 9 Xenogears - 17, 18, 19, 20 Breath of Fire 3 - 13, 14 Breath of Fire 4 - 43 Vagrant Story - 34 lub 35-36 nie jestem pewien nie mam ich aktualnie na stanie Suikoden - 1,2 Suikoden 2 - 28 Resident Evil - 1 Resident Evil 2 - 7, poradnik extreme Resident Evil 3 - 27, 31 Edytowane 9 grudnia 2014 przez ciwa22 6 Cytuj
ramagus 0 Opublikowano 25 grudnia 2014 Autor Opublikowano 25 grudnia 2014 Dzięki wielkie ciwa22 tego mi było trzeba Sorki jeśli post beznadziejny, szukałem w googlach ale tam tylko pirackie strony ze skanami Extrima... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi