Opublikowano 2 marca 201510 l No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry )
Opublikowano 2 marca 201510 l Autor 9 dopisani, jeśli tylko eaasye ma możliwość dolosowania Was o i jeszcze jednak MacGyver będzie grał, więc mamy 10 osób Edytowane 2 marca 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 2 marca 201510 l Jak by zrezygnował w trakcie, a teraz nie mógłbym się dołączyć, to mogę być rezerwowym...
Opublikowano 2 marca 201510 l No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry ) Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. W sumie racja, nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/ Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki.
Opublikowano 2 marca 201510 l Autor właśnie dlatego zaproponowałem by zaplanowany mecz odbył się w ciągu tygodnia Edytowane 2 marca 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 2 marca 201510 l No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry ) Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. W sumie racja, nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/ Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki. Ja poproszę 13 Hendrix nie rezygnuj bo ja też gram na ręcznych ustawieniach więc będzie walka
Opublikowano 3 marca 201510 l No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry ) Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. W sumie racja, nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/ Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki. Ja poproszę 13 Hendrix nie rezygnuj bo ja też gram na ręcznych ustawieniach więc będzie walka 13 juz jest wybrana. Watpie, zebysmy zagrali szybko mecze, skoro teraz 2 dni beda wszyscy numerki losowali... Hendrix - grasz, czy nie ? Jezeli tak to podaj w koncu cyfre ! COSMOS - jeszcze 3 razy napisze bys dopisal moj nick w 1 poscie, tym razem 24ką - może w końcu zauważysz Edytowane 3 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 3 marca 201510 l Czyli czekamy na decyzje Hendrixa czy gra i losowanie MacGavera - jakbysci sie sprezyli, to w pracy rozpisze terminarz. Chcecie grac min 1 mecz tygodniowo ? Troche malo, ale w sumie rozpisze wszystkie kolejki - wiec kazdy bedzie mogl zagrac od razu mecz i rewanz, wyprzedzic kolejke - bez roznicy. Edytowane 3 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 3 marca 201510 l Po co robić jakiś terminarz, imo lepiej dać 2 czy 3 tygodnie na rozegranie wszystkiego i tyle, każdy bedzie sie dogadywał ze sobą itp. Założymy temat z wynikami, zasadę ze kto wygrał je podaje i lecimy z koksem.
Opublikowano 3 marca 201510 l proszę podać jakie numery są wolne. tak będzie łatwiej co do ligi. zrobiłbym ligę plus puchar w dwumeczu z drabinką. będzie ciekawiej Edytowane 3 marca 201510 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 3 marca 201510 l To zagram, muszę sobie odświeżyć PESa bo ostatni miesiąc przegrał kompletnie z 2k15.
Opublikowano 3 marca 201510 l Super, a do weekendu dacie rade wybrac druzyne? 5, 7, 10, 13, 8, 2,1,9,12 zaklepane. Edytowane 3 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 3 marca 201510 l Super, a do weekendu dacie rade wybrac druzyne? 5, 7, 10, 13, 8, 2,1,9,12 zaklepane. Jakbyś nie mógł napisać po kolei Wolne są zatem: 3 4 6 11 14 ja biorę w takim razie 15 16
Opublikowano 3 marca 201510 l Easye podaj druzyny tym co mają juz nr. potrenowac i rozkminić drużynę trzeba ;-)
Opublikowano 3 marca 201510 l właśnie. poproszę drużynę. chociaż moim szczęściem pewnie hull city albo qpr -.- btw jak można porównać te drużyny do szachtara donieck? już wolałbym jakąś 3,5 gwiazdkową sobie dobrać
Opublikowano 3 marca 201510 l Wolalem nie podawac druzyn, zeby nie bylo rozkminiania jak zostaly przypisane. Do 23 czekam na numer od Hendrixa, jak nie poda, to nie ma sensu go do ligi ciagnac. Od wczoraj zastanawia sie czy grac, a teraz bedziemy 2 dni czekac, az zdecyduje sie wylosowac team. Najpozniej jutro rano przygotuje tabela i rospisze mecze, bedzie mi pozniej Bartiz latwiej je liczyc. Wieczorem wrzuce plik z druzynami.
Opublikowano 3 marca 201510 l Albo niech ktos strzeli za Hendrixa i zaraz wkleje link. Edytowane 3 marca 201510 l przez easye