Skocz do zawartości

Forumowa Liga PES 2015-ps4

Featured Replies

• Odpowiedzi 165
  • Wyświetleń 34,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trójkąty są skuteczne gdy ktoś nie potrafi bronic. Nie szpanuje, nie jestem jakims pro graczem (bilans 40 - 20- 20 w dywizjach), ale jak ktos mi spamuje trókatami to zazwyczaj przegrywa. Super dziaĺa

• to dla Ciebie niech będzie 13

• 13 juz jest wybrana. Watpie, zebysmy zagrali szybko mecze, skoro teraz 2 dni beda wszyscy numerki losowali... Hendrix - grasz, czy nie ? Jezeli tak to podaj w koncu cyfre !   COSMOS - jeszcze 3 ra

Opublikowano

Można się jeszcze dopisać czy już z(pipi)ałem?

Opublikowano

No to niech będzie 1.  Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry :P )

Opublikowano
  • Autor

9

dopisani, jeśli tylko eaasye ma możliwość dolosowania Was  ;)

o i jeszcze jednak MacGyver będzie grał, więc mamy 10 osób

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Jak by zrezygnował w trakcie, a teraz nie mógłbym się dołączyć, to mogę być rezerwowym...

Opublikowano

No to niech będzie 1.  Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry :P )

Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. 

W sumie racja,  nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/   Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki.

Opublikowano
  • Autor

właśnie dlatego zaproponowałem by zaplanowany mecz odbył się w ciągu tygodnia

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. 

W sumie racja,  nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/   Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki.

Ja poproszę 13

Hendrix nie rezygnuj bo ja też gram na ręcznych ustawieniach więc będzie walka :)

Opublikowano

O super!

12 biorę.

Opublikowano

Ja poproszę 13

Hendrix nie rezygnuj bo ja też gram na ręcznych ustawieniach więc będzie walka :)

13 juz jest wybrana.

Watpie, zebysmy zagrali szybko mecze, skoro teraz 2 dni beda wszyscy numerki losowali...

Hendrix - grasz, czy nie ? Jezeli tak to podaj w koncu cyfre !

COSMOS - jeszcze 3 razy napisze bys dopisal moj nick w 1 poscie, tym razem 24ką - może w końcu zauważysz ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli czekamy na decyzje Hendrixa czy gra i losowanie MacGavera - jakbysci sie sprezyli, to w pracy rozpisze terminarz. 

Chcecie grac min 1 mecz tygodniowo ? Troche malo, ale w sumie rozpisze wszystkie kolejki - wiec kazdy bedzie mogl zagrac od razu mecz i rewanz, wyprzedzic kolejke - bez roznicy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po co robić jakiś terminarz, imo lepiej dać 2 czy 3 tygodnie na rozegranie wszystkiego i tyle, każdy bedzie sie dogadywał ze sobą itp. Założymy temat z wynikami, zasadę ze kto wygrał je podaje i lecimy z koksem.

Opublikowano

proszę podać jakie numery są wolne. tak będzie łatwiej

co do ligi. zrobiłbym ligę plus puchar w dwumeczu z drabinką. będzie ciekawiej :)

Edytowane przez MacGyver_PL

Opublikowano

To zagram, muszę sobie odświeżyć PESa bo ostatni miesiąc przegrał kompletnie z 2k15.

Opublikowano

Super, a do weekendu dacie rade wybrac druzyne?

5, 7, 10, 13, 8, 2,1,9,12 zaklepane.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Super, a do weekendu dacie rade wybrac druzyne?

5, 7, 10, 13, 8, 2,1,9,12 zaklepane.

Jakbyś nie mógł napisać po kolei :D

Wolne są zatem:

3

4

6

11

14 ja biorę w takim razie

15

16

Opublikowano

właśnie. poproszę drużynę. chociaż moim szczęściem pewnie hull city albo qpr -.-

btw jak można porównać te drużyny do szachtara donieck? już wolałbym jakąś 3,5 gwiazdkową sobie dobrać :)

Opublikowano

Wolalem nie podawac druzyn, zeby nie bylo rozkminiania jak zostaly przypisane.

Do 23 czekam na numer od Hendrixa, jak nie poda, to nie ma sensu go do ligi ciagnac.

Od wczoraj zastanawia sie czy grac, a teraz bedziemy 2 dni czekac, az zdecyduje sie wylosowac team.

Najpozniej jutro rano przygotuje tabela i rospisze mecze, bedzie mi pozniej Bartiz latwiej je liczyc.

Wieczorem wrzuce plik z druzynami.

Opublikowano

Albo niech ktos strzeli za Hendrixa i zaraz wkleje link.

Edytowane przez easye

Opublikowano

4