Faranell 279 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Jeśli można się jeszcze "doczepić" - to chętnie dołączę. Cytuj
Gość Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Można się jeszcze dopisać czy już z(pipi)ałem? Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Z Pajgim będzie nas 18, więc parzyście! Przygarnijcie nas!;( Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry ) Cytuj
Kosmos 2 747 Opublikowano 2 marca 2015 Autor Opublikowano 2 marca 2015 (edytowane) 9 dopisani, jeśli tylko eaasye ma możliwość dolosowania Was o i jeszcze jednak MacGyver będzie grał, więc mamy 10 osób Edytowane 2 marca 2015 przez Cosmos Cytuj
Gość Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Jak by zrezygnował w trakcie, a teraz nie mógłbym się dołączyć, to mogę być rezerwowym... Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry ) Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. W sumie racja, nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/ Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki. Cytuj
Kosmos 2 747 Opublikowano 2 marca 2015 Autor Opublikowano 2 marca 2015 (edytowane) właśnie dlatego zaproponowałem by zaplanowany mecz odbył się w ciągu tygodnia Edytowane 2 marca 2015 przez Cosmos Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry ) Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. W sumie racja, nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/ Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki. Ja poproszę 13 Hendrix nie rezygnuj bo ja też gram na ręcznych ustawieniach więc będzie walka Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) No to niech będzie 1. Nie wiem czy wytrwam do końca w grze, ale spróbuję pograć z wami (obowiązki i nadchodzące gry ) Nie chcę, żeby to chu.jowo zabrzmiało, ale jeżeli sam wiesz, że możesz nie dograć, to nie lepiej dać sobie na luz? Potem będą jakieś chu.je muje z walkowerami, kasowaniem meczów, itp. To tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzi. W sumie racja, nie chcę powodować jakiś nieporozumień ;/ Jaka jest proponowana częstotliwość meczy ? Jeśli nie będzie problemu w braku gry z mojej strony w najbliższe święta (na tydzień wyjeżdżam) to powinienem dać radę ogarnąć pojedynki. Ja poproszę 13 Hendrix nie rezygnuj bo ja też gram na ręcznych ustawieniach więc będzie walka 13 juz jest wybrana. Watpie, zebysmy zagrali szybko mecze, skoro teraz 2 dni beda wszyscy numerki losowali... Hendrix - grasz, czy nie ? Jezeli tak to podaj w koncu cyfre ! COSMOS - jeszcze 3 razy napisze bys dopisal moj nick w 1 poscie, tym razem 24ką - może w końcu zauważysz Edytowane 3 marca 2015 przez easye 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Czyli czekamy na decyzje Hendrixa czy gra i losowanie MacGavera - jakbysci sie sprezyli, to w pracy rozpisze terminarz. Chcecie grac min 1 mecz tygodniowo ? Troche malo, ale w sumie rozpisze wszystkie kolejki - wiec kazdy bedzie mogl zagrac od razu mecz i rewanz, wyprzedzic kolejke - bez roznicy. Edytowane 3 marca 2015 przez easye Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Po co robić jakiś terminarz, imo lepiej dać 2 czy 3 tygodnie na rozegranie wszystkiego i tyle, każdy bedzie sie dogadywał ze sobą itp. Założymy temat z wynikami, zasadę ze kto wygrał je podaje i lecimy z koksem. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) proszę podać jakie numery są wolne. tak będzie łatwiej co do ligi. zrobiłbym ligę plus puchar w dwumeczu z drabinką. będzie ciekawiej Edytowane 3 marca 2015 przez MacGyver_PL Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 To zagram, muszę sobie odświeżyć PESa bo ostatni miesiąc przegrał kompletnie z 2k15. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Super, a do weekendu dacie rade wybrac druzyne? 5, 7, 10, 13, 8, 2,1,9,12 zaklepane. Edytowane 3 marca 2015 przez easye Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Super, a do weekendu dacie rade wybrac druzyne? 5, 7, 10, 13, 8, 2,1,9,12 zaklepane. Jakbyś nie mógł napisać po kolei Wolne są zatem: 3 4 6 11 14 ja biorę w takim razie 15 16 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Easye podaj druzyny tym co mają juz nr. potrenowac i rozkminić drużynę trzeba ;-) Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 właśnie. poproszę drużynę. chociaż moim szczęściem pewnie hull city albo qpr -.- btw jak można porównać te drużyny do szachtara donieck? już wolałbym jakąś 3,5 gwiazdkową sobie dobrać Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Jeśli można się dołączyć, to chcę 11! Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Wolalem nie podawac druzyn, zeby nie bylo rozkminiania jak zostaly przypisane. Do 23 czekam na numer od Hendrixa, jak nie poda, to nie ma sensu go do ligi ciagnac. Od wczoraj zastanawia sie czy grac, a teraz bedziemy 2 dni czekac, az zdecyduje sie wylosowac team. Najpozniej jutro rano przygotuje tabela i rospisze mecze, bedzie mi pozniej Bartiz latwiej je liczyc. Wieczorem wrzuce plik z druzynami. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Albo niech ktos strzeli za Hendrixa i zaraz wkleje link. Edytowane 3 marca 2015 przez easye Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 to dawaj tego linka, nie rób już napięcia bo wrzodów dostaniemy ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi