Killer29 0 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Witam wszystkich to czas potrenowactym Szachtarem i chociaz jeden meczyk wygrac:) Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Witam wszystkich to czas potrenowactym Szachtarem i chociaz jeden meczyk wygrac:) Nie daj plamy , zostałeś ogłoszony przez buchmacherów jako faworyt ;] Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Czy ktoś ma ochotę zacząć dzisiaj kolejkę? Wiem, że startujemy 6.03 - ale może ktoś chce pyknąć koło 20:30? Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Dobra, dzieki olbrzymiej pomocy MacGyvera puchar i liga zostala rospisana! 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Wszystko jest super ale przy PSNID jest nick na forum, easye gramy już w pierwszej rundzie pucharu Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Dobrze, bede mial wiecej czasu na Destiny ! xD Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Jak coś to moje ID jest prawie jak nick z forum, tylko ma jedną literę L na końcu:) Do 21:30 jestem dzisiaj online, więc jakiś meczyk bez trenowania PSV chętnie zagram;) Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Właśnie. Easye weźpozmieniajnicki psnid w tej tabelce jak możesz bo spisywalem z tego co było w temacie Jakby ktoś chciał zagrać to będę jutro przed 18 oraz chwilę po 20 Edytowane 4 marca 2015 przez MacGyver_PL Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 To możemy zaczynać, ja mam dzisiaj czas między 15.30 a 17.30 i też pewnie po 20, więc MacGyver gramy! Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Ja jestem w sobote gdzies od 11-12 i moge zagrac z kazdym Tabela i nicki zaktualizowane ! Edytowane 5 marca 2015 przez easye Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 5 marca 2015 Autor Opublikowano 5 marca 2015 Bartiz, dziś i jutro jestem od 21:30 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Ja razem z Killerem bede Po 21 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Ja dzisiaj i jutro sobie pogram "dla przypomnienia" (nie grałem od połowy stycznia). Od soboty jestem dostępny do turniejowej gry. Pierwszy mecz widzę z Ajaxem Nie wiem też jak gracie, więc pewnie pogram z pass asistance 1, co by nie narażać się od razu na jakąś manitę. Edytowane 5 marca 2015 przez Hendrix Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 niech mi ktoś powie czemu nie można cały czas ustawić kamery fanview onlne?! Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Ja dzisiaj i jutro sobie pogram "dla przypomnienia" (nie grałem od połowy stycznia). Od soboty jestem dostępny do turniejowej gry. Pierwszy mecz widzę z Ajaxem Nie wiem też jak gracie, więc pewnie pogram z pass asistance 1, co by nie narażać się od razu na jakąś manitę. To akurat bedziesz mial rozgrzewke, bo odkad odkupilem Destiny takze nie wlaczam innej gry Edytowane 5 marca 2015 przez easye Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Dziwnie się grało po dłuższej przerwie, dwa remisy z CPU i dwie wygrane, mogło być lepiej. No i to tyle w sumie, dzisiaj trzeba jeszcze pograć w GG, więc na tym koniec Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 ok słuchacie! próbowałem się dziś połączyć z pajgim. i cholera nie wiem dlaczego jak on mnie zapraszał to nie miałem składów online tylko mogłem mieć te co mam grając z komputerem (czyt. mógłbym obie robić transfery polepszać grajków itp) a jak ja go zapraszałem mieliśmy skłądy online. Co do cholery zrobić by było ok? Jak zrobić by mieć najnowsze skłądy online i offline jednocześnie/? Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Dwie wielkie wtopy na początek ligi, co za start ;[ Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Macku, chyba trzeba załadować user data jak nie jesteś hostem. Jak teraz graliśmy to tak zrobiłem i było git (oprócz tego, że miałem jeszcze słabszy team ) Ja dwa mecze do przodu, ale na styku. Gol i obrona Warszawy. O wrażenia wizualne będę się martwił jak będzie na to pora No i miałem karnego, takiego z pół-dupy, więc strzeliłem :blum1: Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 pokuszę się o opis naszych meczów jutro karny był po wejściu w piłkę. ale i tak grając bez wspomagań napsułem sporo krwi pajgiemu co jest dobrym prognostykiem do następnych meczów. FUn z meczów był super...wynik odwrotnie. ALe jak mówiłęm gramy by sie bawić więc oby tak dalej! Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 A to sory, ale pamiętajmy o niedokończonym spotkaniu, więc jesteśmy kwita Jak można sobie ponarzekać na team, to mam jednego typa z OVR 80+ (Natalia 84), kolejny koks ma już 78... Straszne kloce, więc sorki koledzy, ale będę stawiał autobusy i liczył na wasze błędy. MacGyver jest najgorszym typem rywala dla mnie, bo gra bardzo ostrożnie w obronie, nie napala się i nie idzie na raz. Do tego umie grać dużym i silnymi napastnikami (a tego też nie cierpię), sporo widzi, lubi zmieniać stronę z której atakuje, ale moim zdaniem trochę za dużo bawi się piłką pod własnym polem karnym i np. ze dwa razy dzięki temu miałem sytuacje 1:1 z bramkarzem. Przebieg obu meczów był bardzo podobny. Początek to raczej moja przewaga i gra toczy się na połowie Maca, gol (ten pierwszy bez zarzutu, wcześniej ładny drybling w środku pola i minięcie 3 zawodników na małej przestrzeni- i to jedyny jaki mi wyszedł w tym dwumeczu...-, podanie na lewe skrzydło, zejście do środka i strzał odchodzący przy dalszym słupku) i Macu przejmuje inicjatywę. O ile w pierwszym spotkaniu nie stworzył sobie dogodnej sytuacji (nie licząc nieudanej dobitki z bliska po raczej nieprzygotowanym strzale- chociaż zdaje sobie sprawę, że mógł liczyć na tą dobitkę), bo jakimś cudem moje mashowanie xa w defensywie dało radę, tak w drugim spotkaniu był dużo groźniejszy i tylko zbyt ciężki palec Maca uratował mi dupsko. Przynajmniej przed remisem. Ja się ograniczałem do wciskania kwadrata po przejęciu piłki (co raczej nie pomagało mi uspokoić gry...). Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Proszę mi napisać jak mamy umawiać się na mecze. Jakie skłądy maą być? bo jak ustawiałęm sie z pajgim to jak on zapraszał i jak ja zapraszałem to dwa razy były INNE SKŁADY! o co chodzi?! co zrobić by zawsze były składy online? wczoraj dwa razy byłęm gospodarzem z tego powodu. Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 6 marca 2015 Autor Opublikowano 6 marca 2015 jak ktoś chce grać ligowy mecz to wysyłajcie zaproszenia, dziś późniejszym wieczorem pewnie będę. Cytuj
Gość Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 No i dwa w(pipi)e zebrałem i to bezdyskusyjne. Areka mnie pocisnął 1-0 i 3-1. Wyniki lepsze niż moja gra, zwłaszcza w pierwszym spotkaniu. Koks w defensywie i luzak w ataku, inny poziom. Lekko prowadzi piłkę, praktycznie nie używa sprintu. Nie polecam tego usera Na plus, w drugim spotkaniu już coś grałem ( w pierwszym chyba nawet nie oddałem strzału na bramkę...). Oczywiście gola strzeliłem z dupy, ale miałem 3 setki z akcji. Na minus w pierwszym meczu areka miał z 5 setek po ładnych akcjach, ale gola musiał strzelić z dośrodkowania Cosmos- po 22 wracam z pracy, więc jak będziesz wolny, to gramy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi