Skocz do zawartości

Forumowa Liga PES 2015-ps4

Featured Replies

Opublikowano

Ja dzisiaj tak do 17:30 mam czas - później idę na nockę. Ale weekend też będę dostępny przez dzień.

• Odpowiedzi 165
  • Wyświetleń 34,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trójkąty są skuteczne gdy ktoś nie potrafi bronic. Nie szpanuje, nie jestem jakims pro graczem (bilans 40 - 20- 20 w dywizjach), ale jak ktos mi spamuje trókatami to zazwyczaj przegrywa. Super dziaĺa

• to dla Ciebie niech będzie 13

• 13 juz jest wybrana. Watpie, zebysmy zagrali szybko mecze, skoro teraz 2 dni beda wszyscy numerki losowali... Hendrix - grasz, czy nie ? Jezeli tak to podaj w koncu cyfre !   COSMOS - jeszcze 3 ra

Opublikowano

Witam dziś jak ktoś chętny na meczyki to jestem od 20 dostępny :) zaproszenia do znajomych wysłałem także nic tylko grać i postarać się coś wygrać :) 

Opublikowano
  • Autor

ja tak samo, już odpalam konsolkę, tylko headset mi buczy strasznie, więc lepiej nie będę włączał ;)

e: jednak idę na piwo, ale będę w nocy

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Jeszcze 1-1,5h i będę dostepny

Opublikowano

witam wczoraj przez brak internetu mnie nie było bo coś UPC nawalało ale dzis mi działa więc napewno będe w razie czego to o której dzis bedziecie dostępni??

Opublikowano

Areka, wyslij mi zaproszenie! Dzisiaj moge zaczac sezon zupelnie nie przygotowanym do tego ajaxem ! xD

Za 15 min bede online.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Też mogę teraz w sumie, później trzeba nadrobić spotkania na  NBA LP :D

Edit: Dobre spotkania, słaba obrona. Falstart Nietoperzy i słaba skuteczność napastników budzi obawy o dalszą część sezonu! Nie mniej kibice ze słonecznej Hiszpanii starają zachować optymizm :D

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

W tygodniu jestem dostępny, albo szybki meczyk między 18 i 20 albo około 23. W weekend jestem raczej do pełnej dyspozycji.

Opublikowano

Ja mogę dzisiaj grać prawie cały dzień, tylko podajcie godzinę.

Opublikowano

Piszcie śmiało bo ani jednego meczu nie rozegrałem

Zagraj w koncu z kims, bo 1 mecz raz na 2 tyg. To troche malo.

W przerwie tabele uzupelnie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nowy patch trochę namieszał w statsach. Valencia ma w końcu solidna defensywe, Bayer ma 4 gwiazdki, Depey stał się koksem (85OVR) i jednym z najlepszych skrzydłowych w grze. Posprawdzajcie sobie.

Ja dzisiaj jestem dostępny. Cosmos?

Opublikowano
  • Autor

Panowie, jestem niemalże codziennie po 21 do nocy. Codziennie patrzę i akurat nikogo nie mogę spotkać do pesa.  Dzisiaj pewnie około północy dopiero będę. Ale zapraszam, bo łatwe punkty ;)

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

No to dzisiaj nie zagramy, bo jutro mam pobudkę o 5.40.

Opublikowano

Dobra, ja już mam prawie wszystkie mecze. Zostały mi tylko dwa spotkania z West Ham i jedno z Athletic, więc jak macie panowie ochotę to jestem dzisiaj 15-18 i może jeszcze później też będzie chwila.

Opublikowano

patch namieszal szkoda, ze nie u mnie:p cosmos ja dzis znajde czas na 2 mecze. dodaj mnie bede pod wieczor

Opublikowano

Uch, wybaczcie, że ostatnio nie jestem dostępny, ale zapalenie zatok przykuło mnie do łóżka. Jak dobrze pójdzie od środy będę mógł nadrabiać spotkania ligowe :)