Opublikowano 6 marca 201510 l Ja dzisiaj tak do 17:30 mam czas - później idę na nockę. Ale weekend też będę dostępny przez dzień.
Opublikowano 6 marca 201510 l Witam dziś jak ktoś chętny na meczyki to jestem od 20 dostępny zaproszenia do znajomych wysłałem także nic tylko grać i postarać się coś wygrać
Opublikowano 6 marca 201510 l Autor ja tak samo, już odpalam konsolkę, tylko headset mi buczy strasznie, więc lepiej nie będę włączał e: jednak idę na piwo, ale będę w nocy Edytowane 6 marca 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 7 marca 201510 l witam wczoraj przez brak internetu mnie nie było bo coś UPC nawalało ale dzis mi działa więc napewno będe w razie czego to o której dzis bedziecie dostępni??
Opublikowano 7 marca 201510 l Areka, wyslij mi zaproszenie! Dzisiaj moge zaczac sezon zupelnie nie przygotowanym do tego ajaxem ! xD Za 15 min bede online. Edytowane 7 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 7 marca 201510 l Też mogę teraz w sumie, później trzeba nadrobić spotkania na NBA LP Edit: Dobre spotkania, słaba obrona. Falstart Nietoperzy i słaba skuteczność napastników budzi obawy o dalszą część sezonu! Nie mniej kibice ze słonecznej Hiszpanii starają zachować optymizm Edytowane 8 marca 201510 l przez Hendrix
Opublikowano 8 marca 201510 l Myślę że będe dzisiaj popołudniu , jak ktoś chętny po punkty to zapraszam ;]
Opublikowano 8 marca 201510 l W tygodniu jestem dostępny, albo szybki meczyk między 18 i 20 albo około 23. W weekend jestem raczej do pełnej dyspozycji.
Opublikowano 11 marca 201510 l Piszcie śmiało bo ani jednego meczu nie rozegrałemZagraj w koncu z kims, bo 1 mecz raz na 2 tyg. To troche malo.W przerwie tabele uzupelnie. Edytowane 11 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 13 marca 201510 l Nowy patch trochę namieszał w statsach. Valencia ma w końcu solidna defensywe, Bayer ma 4 gwiazdki, Depey stał się koksem (85OVR) i jednym z najlepszych skrzydłowych w grze. Posprawdzajcie sobie. Ja dzisiaj jestem dostępny. Cosmos?
Opublikowano 13 marca 201510 l Autor Panowie, jestem niemalże codziennie po 21 do nocy. Codziennie patrzę i akurat nikogo nie mogę spotkać do pesa. Dzisiaj pewnie około północy dopiero będę. Ale zapraszam, bo łatwe punkty Edytowane 13 marca 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 14 marca 201510 l Dobra, ja już mam prawie wszystkie mecze. Zostały mi tylko dwa spotkania z West Ham i jedno z Athletic, więc jak macie panowie ochotę to jestem dzisiaj 15-18 i może jeszcze później też będzie chwila.
Opublikowano 14 marca 201510 l patch namieszal szkoda, ze nie u mnie:p cosmos ja dzis znajde czas na 2 mecze. dodaj mnie bede pod wieczor
Opublikowano 15 marca 201510 l Uch, wybaczcie, że ostatnio nie jestem dostępny, ale zapalenie zatok przykuło mnie do łóżka. Jak dobrze pójdzie od środy będę mógł nadrabiać spotkania ligowe