Opublikowano 16 marca 201510 l W tabeli jest błąd, powinienem mieć 5 wygranych, 2 remisy i 1 porażkę, a mam dwie porażki punkty są ok
Opublikowano 16 marca 201510 l Oki - poprawie. Areka - Ty nie masz mikrofonu, czy tak sie skupiasz na meczach, ze nawet przed nie mozesz wejsc na impreze ?
Opublikowano 16 marca 201510 l Okej, to zapraszam na sam koniec ligi, bo mi sie nie chce odpisywac, jak mozna wejsc i umowic sie werbalnie. Macgyver - a Ty juz kupiles zestaw sluchawkowy ? Edytowane 16 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 16 marca 201510 l easye spokojnie, uszanujmy decyzje kolegów, tutaj też dyskutujemy na ekranie .
Opublikowano 16 marca 201510 l akurat easye rozumiem bo to co na ps4 przez zje.bane wiadomosci i pisanie na padzie zalatwisz w godzine, zwykla rozmowa przez mikrofon zalatwilbys w 60sekund
Opublikowano 18 marca 201510 l Tak jak pisałem wcześniej, powoli zdrowieję i mogę wreszcie zagrać coś dzisiaj.
Opublikowano 22 marca 201510 l WYbaczcie, że nie byłęm dostępny ale miałem wyjazd za granicę w pracy. Było super jakby ktoś się zastanawiał! Czy już zostałem wyrzucony? Mam nadzieję, że nie. Jeśli tak to proszę o przywrócenie. Jestem teraz dostępny przez dwie godziny. We wtorek i środa będę od 21 do 23. Pozdrawiam
Opublikowano 27 marca 201510 l Dzisiaj pewnie pojawię się po północy, jak coś to jutro jestem dostępny. Walcie PM jutro w ciągu dnia i na pewno się zgadamy! Trzeba nadrobić trochę spotkań.
Opublikowano 28 marca 201510 l dzis albo jutro bede mogl zagrac pare meczy, a generalnie w tygodniu chcialbym reszte - mam zamiar reklamowac pady, z gumek nic juz nie zostalo:p
Opublikowano 29 marca 201510 l Czołem! Dziś jestem dostępny do godziny 17. Właśnie ide włączyć ps4 także czekam na kontakt.
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Spoko, stąd też gdzieś się ogłaszałem że późnym wieczorem, gdy "inne rzeczy do roboty" juz usną