Tomek P. 61 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Witam. Wiecie może gdzie można dostać oficjalną białą podstwakę? Cytuj
Gość TyGRySS Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Kolego jesteś pewny że są w saturnie? Na stronie brak podstawki w kolorze białym. Czy wiek ktoś gdzie dostać prócz białej podstawki, białą kamerę ? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 W Saturnie w Jankach pod Warszawą było sporo tego. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Białej kamery to niestety chyba nie ma, nie widziałem nigdzie, nawet na zdjęciach Cytuj
Gość TyGRySS Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Emtebe czy byłaby szansa żebym przelał Ci pieniądze na konto, Ty byś zakupił dla mnie stand i wysłał ? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Ale ja w tym Saturnie bywam okazjonalnie Sprawdź dane na stronie Saturna do tego marketu i może uda Ci się zamówić telefonicznie. Cytuj
Gość TyGRySS Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Dzwoniłem przed momentem na infolinie Saturna, gość sprawdził na stanie, i podstawki w kolorze glacier white brak, mało tego, stwierdził że u nich w systemie takowa podstawka w tym kolorze nie figuruje co oznacza że jej nigdy nie było. WTF ?? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 To ja nie wiem. Byłem w tym Saturnie ze dwa tygodnie temu. Widziałem na dziale z konsolami kilka sztuk. Co lepsze, na ich stronie chciałem zamówić prezent dla kumpla. Oczywiście na stronie, pokazywało mi, że w Jankach produkt niedostępny. Pojechałem... A tam cała półka tego, czego szukałem. Ta strona ich to się na kij nadaje, bo raz, że nie aktualizują jej jak trzeba, a dwa, że ceny się nie zgadzają. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 No ceny się nie zgadzają - swego czasu byłem po słuchawki do Xone - na stronie 279, w sklepie 239. Tak samo nie można zbytnio wierzyć statusowi dostępności http://www.ultima.pl/podstawka_sony_do_playstation_4_biala/i16534/ Zamów tutaj, będzie z głowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi