Velius 5 753 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Platformer 2D stawiajacy na wysoki poziom trudnosci. Nie ma tanich zagran, developerzy postarali sie z ta gierka i jest naprawde ciekawa i warta uwagi. Jak tylko pojawi sie na jakimkolwiek sale na Steamie to napewno biore. Pogralem troche w "demo" oraz obejrzalem troche na twitchu i gra wyglada naprawde kozacko i nie dosc ze stawia przed nami duze wyzwania, to nagradza gdy uda sie nam pokonac boss'a, a Ci sa naprawde trudni http://store.steampowered.com/app/318530/ Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Gierkę już mam od jakiegoś czasu na Steamowej "liście życzeń" bo zapowiada się fajnie. Ciekawe czy będzie na jakimś dobrym promo na tegorocznym Steam Xmas Sale. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 14 grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 grudnia 2014 Mam nadzieje, bo ja jestem sklonny za nia zaplacic nawet full cene ale niecierpliwie czekam na steam sales z nadzieja ze sie pojawi. Gierka od naprawde małego studia i naprawde swietnie zrobiona i dopracowana. Kazdy skok, kazdy unik z dokladnoscia do jednego piksela. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Po filmikach rzeczywiście widać,że mechanika ruchu jest dobrze opracowana co tylko cieszy biorąc pod uwagę,że nieraz z tym aspektem w indykach różnie bywa. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 dodam tylko ze boostery z tej gry stoja ponad euro co w polaczeniu z obecnym booster creator z gemow moze dac niezla znizke dla zainteresowanych Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Chyba jednak pozostane przy iwbtg/iwbtb Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2015 gierka trafila do humble bundle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi