ASX 14 716 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mHaUw7LMjX0 Premiera:2015 Uznałem, że to zbyt ważny tytuł dla Vity, aby nie doczekał się własnego tematu. Poza tym zaktywizuję trochę ten umierający dział ;D Cytuj
Velius 5 755 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 http://www.psxextreme.info/topic/105344-the-banner-saga/?hl=%2Bbanner+%2Bsaga Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 super zawsze chcialem w to zagrac, jednak granie na laptopie mnie meczy ;/ a tu prosze kolejny jak dla mnie zakup day one na vite, mam nadzieje ze sie bdb sprzeda i nie bedzie problemu z kontynuacja chociaz znajac realia, sprzedaz bedzie kiepska za jakis czas wrzuca do plusa i bedzie goty Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 jak z cena nie przesada to day one dla mnie na vite, vitusie, vitenke Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 25 grudnia 2014 Opublikowano 25 grudnia 2014 Dla samego systemu walki, warto zagrać. Grafika The Banner Saga się nigdy nie zestarzeje. Kupię pewnie drugi raz na Vitę. Jedyna jej wada, to długość gry. 8h od ludzi specjalizujących się w RPG, to strasznie mało. Mam nadzieję, że Sony nie zawiedzie, jeżeli idzie o polską wersję. Bo słownictwo w kampani Hakena Jest bardzo zaawansowane. Cytuj
Gość Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Jak nic nie będą kombinować z poziomem trudności, to te 8h mocno się rozciągnie. Oczywiście przy założeniu, że będziemy grać na najwyższym poziomie trudności i ciśnieniem na przetrwanie każdej bitwy w komplecie. Gierka jest spoko, ale nie jest to żadne och i ach (może z wyjątkiem oprawy, która jest śliczna), tak pod względem fabularnym jak i samego systemu walki. Jak ktoś nie grał, to polecam, ale drugi raz nie mam ochoty tego przechodzić. Mimo tego miło, że w końcu (2015...) zaczęły pojawiawiać się na to GO jakieś turówki i żeby nie był to łabędzi śpiew. Cytuj
polson 7 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 zastanawiam sie nad ta gra na iphone a jako ze jest teraz w promocji. Czy jest w tej grze jakakolwiek eksploracja, czy tylko filmiki i walki? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 teksty z możliwościami wyboru, filmiki i walki więc ekran dotykowy idealny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi