Soban 4 091 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Najlepsze mario party do grania z osobami,które nie grają na co dzień było to na wii. Machanie wiilotem jak idiota działa magicznie hipnotyzująco i przyciąga dużo bardzie niż zwykłe minigry na pada. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 To zależy od pomysłu, przy Mario party 4 bawiłem się naprawdę przednio z 2-oma kumplami więc a pod wpływem % takie pozycje to w ogółe szlagiery nie z tej ziemi ;-] Mam nadzieje że Nintendo w końcu się jakoś wysili bo ostatnie części zawsze miały coś co odrzucało gracza (choć może to moje zdanie). Tak czy siak czekam i ciekawi mnie jak wykorzystają Amiibo. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Najlepsze mario party do grania z osobami,które nie grają na co dzień było to na wii. Machanie wiilotem jak idiota działa magicznie hipnotyzująco i przyciąga dużo bardzie niż zwykłe minigry na pada. Tyle że machanie wiilotem sprawdza się przez jedną, maks dwie imprezy. Z klasycznymi MP masz do przeskoczenia tylko barierę wstępną, a później jest już tylko lepiej. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Szkoda tylko, ze w tej czesci nadal nie bedzie trybu online. Fajne sa minigierki w Bowser Party wykorzystujace GamePada, mozna grac nawet w 5 osob naraz - gralem na Gamescom i mi sie podobalo, wiec Mario Party 10 kupie na pewno, zreszta juz 9 bardzo mi sie podobala. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Grałeś w poprzednie MP? Nie ogarniam jak ludziom może podobać się 9 jeżeli grali w poprzedniczki. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) No wlasnie nie, dlatego 9 mi sie bardzo podobala poniewaz dla mnie byla nowoscia, wczesniej troszeczke w Mario Party DS gralem. Edytowane 8 stycznia 2015 przez saptis Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Pojawił się preorder w Ultimie: http://www.ultima.pl/ct/nintendo-wii-u/gry/zrecznosciowe/mario-party-10 149zł Cytuj
baziu123 0 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 To normalna cena jak za nowość brać nie grymasić Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 (edytowane) Teraz pojawił się preorder w KonsoleiGry i cenowo oczywiście najlepszy: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3179-mario-party-10-wiiu-045496334116.html Sama gra za 129zł http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3240-mario-party-10-amiibo-wiiu-045496334239.html Gra + Amiibo za 149zł Da się w to grać w 1 osobę czy konieczne są chociaż dwie? Edytowane 24 lutego 2015 przez Dobos Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Teraz pojawił się preorder w KonsoleiGry i cenowo oczywiście najlepszy: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3179-mario-party-10-wiiu-045496334116.html Sama gra za 129zł http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3240-mario-party-10-amiibo-wiiu-045496334239.html Gra + Amiibo za 149zł Da się w to grać w 1 osobę czy konieczne są chociaż dwie? IMO nawet dwie nie ma za bardzo sensu. Full party or no party. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 To ja wiem, chodzi o aspekt czysto techniczny- jest tryb single player? Nigdy nie grałem w Mario Party. Czy gra zadziała ze "zwykłym" wiilotem czy wymagany jest motion plus? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 We wszystkich poprzednich był singiel, więc nie sądzę, żeby teraz było inaczej. Cytuj
baziu123 0 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 (edytowane) Poprzednia działała normalnie bez wiec myslę że ta też a z resztą musi ta też bo mam dwa piloty z i bez.... Edytowane 1 marca 2015 przez baziu123 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 (edytowane) Czy ktos juz gral w nowe Mario Party ?Ja wczoraj w lokalnym sklepie widzialem, ze byla dostepna, ja niestety jeszcze nie mam bo zlozylem preorder w innym sklepie i czekam na info z powiadomieniem o mozliwosci odbioru. Zamowilem wersje z figurka Amiibo bo jeszcze zadnej nie mam. Edytowane 20 marca 2015 przez saptis Cytuj
baziu123 0 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 (edytowane) A ja grał wczoraj w komplecie z czterema osobami zabawa była.Do poprzedniego pytania żadna z gier nie wymaga motion plusa Edytowane 21 marca 2015 przez baziu123 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Graliście może w Amiibo party? Jeśli tak, to jak wrażenia? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Spoko - klasyczna planszowka na 4 graczy - kazdy rusza sie swoim pionkiem po planszy i zbiera gwiazdki - kto zbierze najwiecej ten wygrywa. Jest 8 rund i sa minigierki tak jak w innych trybach. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Musi być jedno Amiibo per gracz, czy wystarczy jedno? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 (edytowane) Jeden amiibo to jeden gracz, wiec jesli chcesz grac w 2 osoby to kazda z nich musi miec swoja figurke, kazda z amiibo ma swoja indywidualna plansze do gry. Chyba kupie druga zeby mozna bylo grac w 2 osoby bo tryb amiibo Party mi sie podoba - w odroznieniu od normalnego Party kazdy "chodzi" tu sam, a nie na jednym wozku jak w trybie Party. Pogralem przez weekend w trzy dostepne tryby rozgrywki i nowe Mario Party bardzo mi sie podoba - to wcale nie jest zwykly sredniak, jednak jak ktos gral w kilka poprzednich czesci to inaczej na to patrzy, dla mnie to dopiero druga gra z serii - mam trzy: MP9, MP: Island Tour (dla mnie nowosc) i MP10. Minigierki sa fajne, Gamepada nie wykorzystuje sie w zbyt duzym stopniu i z tego co widzialem to w sumie tylko w Bowser Party - korzysta z niego tylko osoba grajaca jako Bowser zeby cos na nim zaznaczac lub rzucac kostkami, poza tym w samych minigierkach osoba sterujaca GamePadem korzysta rowniez z ekranu dotykowego, mikrofonu i czujnikow wychylenia - widzi "gre" z innej perspektywy na wyswietlaczu kontrolera. Minusem w Mario Party 10 jest oczywiscie brak trybu online i dosyc dlugie loadingi - w Mario party 9 byly krotsze, nawet w Mario Party Island Tour na 3DS nie sa tak dlugie jak na Wii U. Edytowane 23 marca 2015 przez saptis Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Jak wypada 10, porównując do 9? Moje jedyne zetknięcie z serią to właśnie 9, która mocno mi się podobała Czy tak jak w 9 są jakieś tryby gdzie można bawić się minigierkami poza trybem Party? Widziałem w necie tylko tryb turnieju na 8 postaci, ale jestem co do niego sceptycznie nastawiony bo już na samym początku, któryś z graczy może zostać wyeliminowany z zabawy. W MP9 były fajne tryby z sadzeniem roślin w ogrodzie, czy teleturniej, jest tu coś w podobie czy tylko ten nieszczęsny turniej? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 (edytowane) Mi tez 9 bardzo sie podobala i 10 jest moim zdaniem lepsza ze wzgledu na nowe tryby - Bowser Party i Amiibo Party. Zagrywam sie od premiery i ciagle odkrywam nowe, ciekawe minigierki - moim zdaniem Mario Party 10 to must-have dla kazdego posiadacza Wii U.Jesli chodzi o minigierki to mamy tryb free play, w ktorym mozna wybrac ilosc rund i interesujace nas minigierki i rywalizowac o punkty z innymi graczami. Poza tym jest jeszcze kilka minigierek dodatkowych jak np. Volley Ball. Edytowane 8 kwietnia 2015 przez saptis Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Mi tez 9 bardzo sie podobala i 10 jest moim zdaniem lepsza ze wzgledu na nowe tryby - Bowser Party i Amiibo Party. Zagrywam sie od premiery i ciagle odkrywam nowe, ciekawe minigierki - moim zdaniem Mario Party 10 to must-have dla kazdego posiadacza Wii U. Jesli chodzi o minigierki to mamy tryb free play, w ktorym mozna wybrac ilosc rund i interesujace nas minigierki i rywalizowac o punkty z innymi graczami. Poza tym jest jeszcze kilka minigierek dodatkowych jak np. Volley Ball. To super, że jest taki tryb Co do Amiibo Party słyszałem, że wystarczy jedna figurka, reszta graczy może po prostu przeciągnąć postacie na ekranie wyboru na swoje miejsca i zamiast figurkami poruszają się po planszy jakimiś płaskimi pionkami, prawda to? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 (edytowane) Nie - jesli chcesz grac we wiecej niz jedna osobe to kazda z nich musi miec swoja figurke czyli 1 figurka to jeden zywy gracz.Jesli grasz sam to przeciwnicy CPU maja kartonowe, plaskie figurki, ktorymi graja. Edytowane 8 kwietnia 2015 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi