Sowaa 27 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Nie - jesli chcesz grac we wiecej niz jedna osobe to kazda z nich musi miec swoja figurke czyli 1 figurka to jeden zywy gracz. Jesli grasz sam to przeciwnicy CPU maja kartonowe, plaskie figurki, ktorymi graja. Ale lipa To raczej kupię używkę bez amiibo w komplecie. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Możesz kupić bundle z figurką i ją odsprzedać za 50zł, wyjdzie na to samo co używka osobno Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Czy Amiibo w bundle pack z grą Mario Party 10 jest w retailowym blistrze? Czy jest jakoś inaczej pakowane? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Jest w blistrze, odłożono mi bundla z figurką, ale rozmyśliłem się i chciałem tylko grę, więc sprzedawca w mojej obecności rozpakował pudełko i wyciągnął figurkę, powiedział, że nie ma problemu bo sprzedadzą oddzielnie, a mi sprzedali grę. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Warto kupic z amiibo zeby sprawdzic tryb amiibo party - mozna przeciez rowniez grac samemu, wiadomo, ze z CPU jest inaczej niz z zywym przeciwnikiem, ale szkoda calkowicie pomijac ten tryb. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 (edytowane) Czy Amiibo w bundle pack z grą Mario Party 10 jest w retailowym blistrze? Czy jest jakoś inaczej pakowane? jest dokładnie w takim samym blistrze jak retailowe, niczym się nie różnią oprócz zaklejonego kodu kreskowego (naklejkę można bez problemu ściągnąć) Pudełko z grą jednak sporo się różni, jest np. wyraźnie napisane, że to bundle copy. Edytowane 9 kwietnia 2015 przez Rayos Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Dzięki za odpowiedzi. Pytam w kontekście Splatoon - pewnie zmienię zamówienie z wersji podstawowej na wersję z Amiibo, to tylko 20 zł różnicy. Figurkę w retailowym boxie łatwiej będzie ewentualnie sprzedać. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Figurka Squida nie będzie dostępna w sprzedaży osobno więc tym bardziej warto brać bundle Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Nie no, co by nie mówić o Nintendo, to wydania ich gier są naprawdę świetne. Za 150 zł często otrzymujemy bardzo ładne bundle, nawet Toad miał opcję z koszulką Konkurencja zaczęła mnie już wkurzać, gdzie za 200 zł otrzymujemy pudełko z jedną karteczką i płytką Kolekcjonuję to jak głupi a potem mogę sprzedać taką gierkę za marne 20-30 zł. A wracając do Amiibo i tematu Mario Party 10, my tu się łamiemy nad figurkami, a jedynym problemem Nintendofagów pokroju tego poniżej jest to, czy w sklepie będzie pełen zestaw figurek Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 To w sumie co wprowadza taka figurka do MP10? Nową plansze do gry? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi