Opublikowano 16 grudnia 201410 l Ja dalej jestem chętny na dwa (albo trzy jak można). Projekty podeślę w weekend. Przesyłka na Wrocław Edytowane 16 grudnia 201410 l przez _mike
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku. Brałbym kubeczek z takim projektem!
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku. Brałbym kubeczek z takim projektem! Ja tez, ale jak wygląda opcja z przesyłką na wyspy - da sie to ? Edytowane 17 grudnia 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Zdunek, może być takie coś? A JEDNAK NIE POKAZE bo to tajny projekt Edytowane 19 grudnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Da rade jeszcze zamowic czy trzeba czekac na kolejny rzut? Kobieta mi zbila moj ;_;
Opublikowano 19 grudnia 201410 l JAK MOGŁA?! pamiętam jak ten kubek szczególnie dobrze zapakowałem, w końcu adminowski ;_; a origami całe?
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Zdunek, ja jednak poproszę kubeczek z Tlou, z grafiką, którą wrzucałeś.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l JAK MOGŁA?! pamiętam jak ten kubek szczególnie dobrze zapakowałem, w końcu adminowski ;_; a origami całe? Mialem zle przeczucie jak zrobila sobie w nim kawe. Jak mawial poeta - "I bym teraz, (pipi)a, nie mial reki. "
Opublikowano 19 grudnia 201410 l http://i59.tinypic.com/2ldkunr.jpg http://i62.tinypic.com/29digdc.jpg moje propozycje na kubki, pytanie tylko czy da się rozmiar dopasować tak żeby były na całą powierzchnię ;/
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Zdunek, można już słać hajsy za kubki? Wyślij na PW ile za 2, nr konta itp.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Autor Jeszcze bez hajsu.Ilość zgłoszeń przerosła mnie, proszę o cierpliwość.W wolnym czasie skrobię kubeczki.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku. o jakby dalo rade to tez bym sie pisal na taki kubek, i jak jest wiecej osob z trojmiasta to tez odchodza koszty przesylki
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Po co ta Vita TV? Bo Sony to traktuje jako osobne PlayStation. I nazywa to PlayStation TV.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Da rade jeszcze zamowic czy trzeba czekac na kolejny rzut? Kobieta mi zbila moj ;_; Nie bądź dłużny