Skocz do zawartości

Growe kubki #2

Featured Replies

Opublikowano

Kubki standardowo w kolorze białym? Bo chciałem grafikę na czarnym tle zrobić ale może razić białe ucho i spód.

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ZAPISANI NA LISTĘ:  -Kyo (nie wiem czy nadal aktualne) -Ficuś (nie wiem czy nadal aktualne) -Moldar (nie wiem czy nadal aktualne bo zapomniałem wysłać projekt który leży na dysku) -Square  -Lain (nie

• Nie podoba mi się że głowa wieśka jest obcięta. Myślę że ładniej wyglądałby cały profil.   Fajnie.   Jutro część udostępnię.      Panorama znacznie lepsza, będzie wypas.       Dopisuję!

• Wrzucam projekt na swoj kubek, moze komus sie spodoba. Nad drugim jestem jeszcze rozdarty, ale wysle go niedlugo Zdunku.  

Opublikowano

A ja też bym mugł jednego jeszcze? (mug z angielskiego czaicie hehe)

Prawie jak Tusk i jego "polish my english"

Opublikowano

Ja też bym jeszcze chciał! Dopiero dziś dowiedziałem się o tej akcji. ;/

Opublikowano

Jeżeli w dziale Graczpospolita na wierzchu jest jakiś inny temat niż CW to wiedz, że coś się dzieje  :oh_you:

Podbijam pytanie o kolor kubków. U mnie ostatecznie stanęło na tym projekcie 11toeup.jpg i jestem jak najbardziej ukontentowany, ale gdyby deafaultowy kubek mógł być w brązowym kolorze, to można by zrealizować oryginalną uber goty koncepcję kccw1h.jpg

Opublikowano

Jeśli załapię się na kubeczek, to mogę ogarnąć Wrocław i porozdawać chłopakom.

Opublikowano
  • Autor

Hejka,
mogę was prosić ew. o miejsce gdzie możecie odebrać/przekazać kubek?

Np. "Warszawa/raz w miesiącu Wrocław."
Wtedy uda nam się stworzyć jakąś mapę wysyłki i zaoszczędzić troszeczkę kasy ;)

EDOT: Kubki niestety białe i tak zostanie prawdopodobnie do końca. 

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Jeśli można się dopisać wziąłbym dla siebie dwa kubki.

Opublikowano

Sorki Zdunek ale jednak rezygnuje aktualnie. Moja matula przez przypadek nadepnęła mi laptopa i ekran poszedł wiec na święta szykuje się nieoczekiwany wydatek ;/

No (pipi)a mać ;/

Opublikowano
  • Autor

AKTUALIZACJA PIERWSZEGO POSTU.

PROSZĘ PODAWAJCIE NAZWĘ MIASTA GDZIE MOŻECIE ODEBRAĆ KUBEK.

Opublikowano

Na kiedy planujesz wysyłkę? Bo zamówienie aktualne, acz zredukowane do dwóch kubsonów. Resztę dopowiem na priv.

Szczecin

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Kraków oczywiście, dziś grafikę podeślę bądź jutro :-)