Opublikowano 13 grudnia 201410 l Kubki standardowo w kolorze białym? Bo chciałem grafikę na czarnym tle zrobić ale może razić białe ucho i spód.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l A ja też bym mugł jednego jeszcze? (mug z angielskiego czaicie hehe)
Opublikowano 13 grudnia 201410 l A ja też bym mugł jednego jeszcze? (mug z angielskiego czaicie hehe) Prawie jak Tusk i jego "polish my english"
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Ja też bym jeszcze chciał! Dopiero dziś dowiedziałem się o tej akcji. ;/
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Jeżeli w dziale Graczpospolita na wierzchu jest jakiś inny temat niż CW to wiedz, że coś się dzieje Podbijam pytanie o kolor kubków. U mnie ostatecznie stanęło na tym projekcie i jestem jak najbardziej ukontentowany, ale gdyby deafaultowy kubek mógł być w brązowym kolorze, to można by zrealizować oryginalną uber goty koncepcję
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Jeśli załapię się na kubeczek, to mogę ogarnąć Wrocław i porozdawać chłopakom.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Autor Hejka,mogę was prosić ew. o miejsce gdzie możecie odebrać/przekazać kubek?Np. "Warszawa/raz w miesiącu Wrocław."Wtedy uda nam się stworzyć jakąś mapę wysyłki i zaoszczędzić troszeczkę kasy EDOT: Kubki niestety białe i tak zostanie prawdopodobnie do końca. Edytowane 13 grudnia 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Sorki Zdunek ale jednak rezygnuje aktualnie. Moja matula przez przypadek nadepnęła mi laptopa i ekran poszedł wiec na święta szykuje się nieoczekiwany wydatek ;/ No (pipi)a mać ;/
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Autor AKTUALIZACJA PIERWSZEGO POSTU.PROSZĘ PODAWAJCIE NAZWĘ MIASTA GDZIE MOŻECIE ODEBRAĆ KUBEK.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Na kiedy planujesz wysyłkę? Bo zamówienie aktualne, acz zredukowane do dwóch kubsonów. Resztę dopowiem na priv. Szczecin Edytowane 13 grudnia 201410 l przez Bzduras