Skocz do zawartości

The Lords of the Fallen (aka dwójka)

Featured Replies

Opublikowano

Tomasz Gop na FB - "Możemy potwierdzić, że prace koncepcyjne nad Lords of the Fallen 2 trwają". 

Bedzie. W tej chwili nic wiecej nie wiadomo.

• Odpowiedzi 286
  • Wyświetleń 34,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra musze napisać w temacie gierki bo za dużo tu teoretyków co nawet w nią nie grają. Nie lubię jechania po grach na podstawie filmów na youtube to i się wypowiem (mój jeden post miesięcznie wykoszy

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Lords of the Fallen ukończone. Całość zajęła 84 godziny. Da się grę przejść w okolicy 40 godzin, ale tak mi się spodobała, że chciałem w niej wykonać jak jak najwięcej aktywności. Całość niezwykl

• SpacierShark123
    SpacierShark123

@second Mocno polecam , nawet ominąłem magie a po prostu wymaksowałem pieta sword i ogarnąłem runki . Przez ostatnich bossów leciałem jak przecinak i co fajne mieczyk ma dużo większy za

Opublikowano

Oby było mniej bugów, do samej rozgrywki nie mialem zastrzezen.

• 7 lat później...
Opublikowano

Karzeł założył temat prawie osiem lat temu, aż wreszcie doczekaliśmy się trailera i tytułu, w którym jednak nie ma "2", a jedynie dodano "THE" na początku :yao:

@Square, możesz zmienić tytuł tematu na The Lords of the Fallen i przenieść do soulslajków?

Opublikowano

Nie dalem rady zmeczyc jedynki, strasznie slaba gierka. Co prawda samo studio pozniej zrobilo ogromny postep dostarczajac swietne The Surge, ale to juz chyba nie sa ci sami ludzie? W ogole nie mam ochoty juz na soulslajki, od Mortal Shell odbilem sie po godzinie, niech juz ludzie przestana robic te gierki na jedno kopyto.

Opublikowano

Jedynkę kupiłem i się odbiłem na chyba pierwszym bossie. Później jakoś wpadło do golda i dałem drugą szansę. Tak o to skończyłem moje pierwsze soulsy. Podobała mi się jedynka i dam szansę temu rebootowi.

Opublikowano
11 godzin temu, creatinfreak napisał:

Tak o to skończyłem moje pierwsze soulsy.

Mocne słowa xd

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niesamowity design, przez chwile nie wiedziałem czy to hellblade 2, Scorn, czy bloodborne.

Opublikowano

Byłem pewien, że to Dante's Inferno 2, tylko z kratosika zamieniony na soulsy.

Opublikowano

O ku.rwa jaki desing :obama:

Opublikowano

Niech jeszcze dobry gameplay zrobią, bo w jedynce bylo z tym średnio

Opublikowano

Jest nawet wpływ twórczości Barei w 0:26.

Opublikowano

Zgapić mechanike soulsów jest łatwo, ale już zreplikować feeling i przyjemność z gry to wyzwanie. W sumie to nawet from soft bez miyazakiego sobie ryj na tym rozwalił w DS2

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Graficzka ładna ale ten strój to dosłownie kopia tego z Bloodborne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mroczny krzyżowiec, klasa dla Żeromka :) 

14 minut temu, Szermac napisał:

niezły design i art style se ogarnęli 

w sumie z tej scenki przed gameplayem to taki mix inspiracji z np ER i Blasphemous widzę, wiadomo że w takim settingu ciężko coś nowego wymyślić. 

Opublikowano

Mi sie ten typ jeszcze z Dante Inferno kojarzy.

Opublikowano

Nieźle to wygląda. Poprzednie Lords of the Fallen wspominam pozytywnie, więc pewnie tu też dam szanse.

Opublikowano

Jakby to robili Niemcy od kozackiego The Surge to byłbym spokojny, a tak to nie wiadomo czy gameplay da radę. Na pewno kupię i sprawdzę.

Opublikowano

Zajarałem się fest po tym trailerze. Albo będzie hit, albo średniak, o którym szybko zapomnimy. Byle dobrze ogarnęli gameplay. Wiadomo, czy gra będzie korytarzowa czy otwarta?