Opublikowano 16 grudnia 201410 l Tomasz Gop na FB - "Możemy potwierdzić, że prace koncepcyjne nad Lords of the Fallen 2 trwają". Bedzie. W tej chwili nic wiecej nie wiadomo.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Karzeł założył temat prawie osiem lat temu, aż wreszcie doczekaliśmy się trailera i tytułu, w którym jednak nie ma "2", a jedynie dodano "THE" na początku @Square, możesz zmienić tytuł tematu na The Lords of the Fallen i przenieść do soulslajków?
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Nie dalem rady zmeczyc jedynki, strasznie slaba gierka. Co prawda samo studio pozniej zrobilo ogromny postep dostarczajac swietne The Surge, ale to juz chyba nie sa ci sami ludzie? W ogole nie mam ochoty juz na soulslajki, od Mortal Shell odbilem sie po godzinie, niech juz ludzie przestana robic te gierki na jedno kopyto.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Jedynkę kupiłem i się odbiłem na chyba pierwszym bossie. Później jakoś wpadło do golda i dałem drugą szansę. Tak o to skończyłem moje pierwsze soulsy. Podobała mi się jedynka i dam szansę temu rebootowi.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 11 godzin temu, creatinfreak napisał: Tak o to skończyłem moje pierwsze soulsy. Mocne słowa xd
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 55 minut temu, Szermac napisał: Mocne słowa xd No co? Jest souslike.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Niesamowity design, przez chwile nie wiedziałem czy to hellblade 2, Scorn, czy bloodborne.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Byłem pewien, że to Dante's Inferno 2, tylko z kratosika zamieniony na soulsy.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Zgapić mechanike soulsów jest łatwo, ale już zreplikować feeling i przyjemność z gry to wyzwanie. W sumie to nawet from soft bez miyazakiego sobie ryj na tym rozwalił w DS2
Opublikowano 18 maja 20231 r Mroczny krzyżowiec, klasa dla Żeromka 14 minut temu, Szermac napisał: niezły design i art style se ogarnęli w sumie z tej scenki przed gameplayem to taki mix inspiracji z np ER i Blasphemous widzę, wiadomo że w takim settingu ciężko coś nowego wymyślić.
Opublikowano 18 maja 20231 r Nieźle to wygląda. Poprzednie Lords of the Fallen wspominam pozytywnie, więc pewnie tu też dam szanse.
Opublikowano 18 maja 20231 r Wygląda bardzo dobrze. Ciekawe jakie będzie czucie. Pierwowzór dobrze wspominam. Tylko znaleźć czas aby się dobrze wgryźć.
Opublikowano 18 maja 20231 r Jakby to robili Niemcy od kozackiego The Surge to byłbym spokojny, a tak to nie wiadomo czy gameplay da radę. Na pewno kupię i sprawdzę.
Opublikowano 19 maja 20231 r Zajarałem się fest po tym trailerze. Albo będzie hit, albo średniak, o którym szybko zapomnimy. Byle dobrze ogarnęli gameplay. Wiadomo, czy gra będzie korytarzowa czy otwarta?