Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 października 2023 Opublikowano 9 października 2023 Te animacje rzucania przedmiotami xd Wróć - animacje wszystkiego. Już Dark Souls 2 w 2014 wyglądał dla mnie dosyć drewnianie, a ta gra skutecznie ją przebija. Nie ma opcji żeby coś dobrego z tego wyszło. 1 Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 9 października 2023 Opublikowano 9 października 2023 Oglądałem streamy Kiszaka i wygląda na średniaka co i potwierdził w/w autor Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 No niezbyt. Po batdzo dobrym Lies of P tutaj szykuje się rozczarowanie. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 (edytowane) co się z tym stało Wygląda momentami obrzydliwie xd Edytowane 12 października 2023 przez Szermac Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 W sumie wystarczy obejrzeć kawałek gameplayu u jakiegoś streamera, aby wyczuć przeciętność tej gry. Jedyny warty uwagi element z potencjałem to patent dwóch światów i latarynki do świecenia. Cała reszta nie wzbudza jakichkolwiek emocji. W ogóle postać podczas eksploracji porusza się szybciej rolkami (które są kurwa ogromne jak bebech) niż sprintem. No nie podoba mu się to co widzę. Ale to w sumie dobrze, będzie więcej czasu na inne tegoroczne sztosy. 1 Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Mi się podoba i liczę na jakiegoś dobrego deala w keystorach Mogliby wycenić te grę jak ludzie czyli za 200pln to jeszcze ich poniosło z trzema bombami Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 (edytowane) Kłamali na trailerach, przeciętniacy są przeciętniakami. Pinokio to soulslike do zagrania z tego roku. Edytowane 12 października 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Pinokio fajny, remnant 2 fajny, wo long(naciągany soulslike) też zajebisty. Lords też na pewno sprawdzę Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Mnie się podoba Wjeżdżam o północy. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 I tak wszyscy tylko czekają na ten ogromny dodatek do Eldena :). 15 minut temu, devilbot napisał: Pinokio fajny, remnant 2 fajny, wo long(naciągany soulslike) też zajebisty. Lords też na pewno sprawdzę Gwiezdne Wojny z rudym to też w sumie soulslike jest xD. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Tego w sumie można było się spodziewać. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Już 74 na opencritic. Przegoniło days gone i rośnie. Mało który soulslike przekracza 80 na meta. Cytuj
badzejo 379 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Nie ma tragedii, lordsy z 2014 maja 70 na open, a poza tym to Wo long ma najniższą ocenę z soulslików 81 Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Ale co ma days gone do rzeczy.Zdarzają się gry niesłusznie zaorane ale i często kupione z dupy oceny 8 czy 9 na 10.Gra jak dla mnie wygląda kompletnie nijako, nie widzę tam ani mega klimatu ani mięsistego systemu walki.Dodatkowo trafia na gorący okres wielu mocnych premier.Mogli by chociaż dać demko żeby zachęcić ludzi.Jestem fanem soulsow i ogrywam prawie wszystko w tym temacie ale niestety te lordsy mnie nie grzeją. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Ciągle czytam o wielu mocnych premierach, mnie coś ominęło, czy wychodzi w tym roku jeszcze coś poza spider-manem 2? Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 31 minut temu, Rotevil napisał: Ciągle czytam o wielu mocnych premierach, mnie coś ominęło, czy wychodzi w tym roku jeszcze coś poza spider-manem 2? Alan Wake 2, Spider 2, Hydraulik nowy - wszystko w tym miesiącu. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Mario RPG równiez w listopadzie premiery są tłuste Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 1 godzinę temu, Rotevil napisał: Ciągle czytam o wielu mocnych premierach, mnie coś ominęło, czy wychodzi w tym roku jeszcze coś poza spider-manem 2? Ogarnij sobie grupę deaddinos na reddicie albo twitterze to będziesz miał kalendarz z ważniejszymi grami co miesiąc. 3 1 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 (edytowane) @Faranell i jak tam ? Bo trafiłem w bukmacherce trochę i się zastanawiam czy by nie wziąć. Po kilku reckach trochę mnie zachęca art style i eksploracja xD Edytowane 13 października 2023 przez Szermac Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 1 godzinę temu, Szermac napisał: @Faranell i jak tam ? A więc tak!;D Pierwsze odpalenie o północy - skończyłem 2:30. Z plusów to na pewno responsywność i szybkość postaci, bliżej jej do Wulonga niż starych dobrych Soulsów - ale IMO mocno czerpie z jednego i drugiego. To co mnie na początku irytowało to praca kamery, potrafi się dziwnie zlockować na przeciwniku i mocno utrudnić rozgrywkę. Z walką 1vs1 1vs2 nie ma zbyt dużej trudności, ale już 1vs5 + lockowanie i kamera może napsuć trochę krwi. Tak więc w nocy miałem takie mieszanie odczucia, czy jednak nie spodziewałem się czegoś lepszego. Tryb wydajności też trzeba odpalić, bo na jakości potrafi klatkować, a w takich grach to gorszy przeciwnik niż najtwardszy boss. Dzisiaj zacząłem grać już ze spokojną głową i na spokojnie chlonąc ten świat i poznawać mechanikę. Kamerę już oswoiłem, nie sprawia już takich trudności. Patent z latarnią, zmianą świata dla mnie genialny - naprawdę zajebista sprawa. Lvlowanie postaci, statystyki - kopia Soulsów. Na plus na pewno należy zaliczyć duży wachlarz ataków bronią, mocny atak, silny atak, alternatywny atak L1+R2, do tego każda broń pod trójkątem ma zmianę stylu, która całkowicie zmienia ataki - dużo więcej tego niż Soulsach. Pograłem dzisiaj kilka godzin i grałem z kumplem Coopa, więc gra zyskała +10 do miodności, bardzo dobrze, że można się swobodnie łączyć i nie ma takich zasad jak w Soulsach, kamyk + jedna osoba jest duchem. Po dzisiejszym posiedzeniu daje mocno 8/10 i jestem bardzo ciekawy co będzie dalej. Z minusów to na pewno grafika, jak odpaliłem grę zaraz po sesji w Calisto Protocol to poczułem powrót do starszej generacji konsoli. Ale jak najbardziej polecam 1 Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 I tak długo wytrzymał grając w to Na steamie już wysyp komentarzy o tragicznej optymalizacji Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 Ludzie strasznie jadą po tej gierce.Tragiczna optymalizacja, problem z kamerą problem z hitboxami, tragiczne animacje biegania i rolla.Do tego loading przy ognisku i problemy że jest za duża pauza i nie możesz zrobić rolla jak zacząłeś atak i w 2 stronę po rollu też postać ma opóźnienie i nie zaatakujesz.Plus podobno viscerale (taki ala krytyk jak w pinokio po ogloszeniu) zadaje niewiele większe obrażenia(charged attacs tez)Plus z(pipi)ane elementy platformowe i zagadki środowiskowe.Wqrw i irytacja.Ciężko też podexpic bo za zwyklaki wpada 50 exp a na lev kilka tys.No a za bossa 2 lev wpadają.Typ nawet mówi że nie wie które lordsy słabsze te czy te stare.Źle to wygląda. Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 To tylko pokazuje jak dobrą grą jest Lies of P. Pomimo pewnych niedociągnięć rzecz jasna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi