Lochu 58 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja 6 minut temu, Donatello1991 napisał: I tak padają jak muchy. Gorszy jest natłok przeciwników. Szczególnie z ogniem xd No tak, ale ostatni boss z "ukrytego zakonczenia" napsuł mi krwi. Poprawili pvp teraz? Jak ja przechodziłem z opcjami online włączonymi to były takie momenty że co kilka minut ktoś mi świat atakował. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja 6 minut temu, Lochu napisał: No tak, ale ostatni boss z "ukrytego zakonczenia" napsuł mi krwi. Poprawili pvp teraz? Jak ja przechodziłem z opcjami online włączonymi to były takie momenty że co kilka minut ktoś mi świat atakował. Raz mnie tylko ktoś zaatakował. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja No ten Otto to xD, jedną ręką ślepy by go zrobił.Czy mi się zdaję czy jak wcisnę R1 to już się nie da cancelowac ataku?Mega irytujące.No i faktycznie atak R1 zabiera tyle co ten pod R2 lol.Nie mam aktualnie plusa więc gram offline, coś tracę?Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja 9 minut temu, Schranz1985 napisał: No ten Otto to xD, jedną ręką ślepy by go zrobił. Czy mi się zdaję czy jak wcisnę R1 to już się nie da cancelowac ataku? Mega irytujące. No i faktycznie atak R1 zabiera tyle co ten pod R2 lol. Nie mam aktualnie plusa więc gram offline, coś tracę? Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Na moje nic. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Pograłem dziś trochę i dobra gra, idzie przyjemnie pograć.Unsub dla Kiszczaka!A tak serio to trochę ten umbral irytuje jak się zleci wiecej przeciwników.I też dość łatwo wtedy paść.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Klimatem dalej mnie gra rozwala i grafiką. Widzę że teraz aktywnie grasz więc mam pytanko. Zauważyłem że wprowadzili nowe trofiki związane z jakimiś modyfikatorami, wiesz może czy te modyfikatory można odpalić przy uruchamianiu ng+ czy wyłącznie na nowej grze? Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja 10 minut temu, Schranz1985 napisał: Pograłem dziś trochę i dobra gra, idzie przyjemnie pograć. Unsub dla Kiszczaka! A tak serio to trochę ten umbral irytuje jak się zleci wiecej przeciwników. I też dość łatwo wtedy paść. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Byłem sceptycznie nastawiony do umbralu, ale pomysł okazał się fajny. 7 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Widzę że teraz aktywnie grasz więc mam pytanko. Zauważyłem że wprowadzili nowe trofiki związane z jakimiś modyfikatorami, wiesz może czy te modyfikatory można odpalić przy uruchamianiu ng+ czy wyłącznie na nowej grze? Nie za bardzo jestem w stanie odpowiedzieć. Mam 12h dopiero i dalej się uczę gry. 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Godzinę temu, KOMARZYSKO napisał: Widzę że teraz aktywnie grasz więc mam pytanko. Zauważyłem że wprowadzili nowe trofiki związane z jakimiś modyfikatorami, wiesz może czy te modyfikatory można odpalić przy uruchamianiu ng+ czy wyłącznie na nowej grze? Można go odpalić na NG+. Wybrałem losowe przedmioty i w tutorialu już wypadł mi z jakiś zwykłych mobków, katalizator +10 1 1 Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Muszę przyznać że z 10 prób było nim pieta umar.Jak zacząłem parrowac to stało się super ez.Bardzo proste sygnalizowane 3 combo idealne pod parry, moment postura zbita pod viscerala.Fajne też że jest mechanika odzyskiwania życia po bloku.Generalnie widzę też już problemy tej gry o których mówił Kiszak i to prawda.Matematyka leży, kamera nie nadąża więc jest problem z kierunkowym rollem i walki są mało dynamiczne.Mimo wszystko i tak gra się przyjemnie.Do Pinokio nie ma podjazdu ale i tak jestem mile zaskoczony bo spodziewałem się crapa.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja No moim zdaniem lepsze od Pinokia. Może dlatego że mi się lepiej gra i klimat bardziej podoba. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Kaplica ariusa i kaplica zgniłej matki, co tam się kupuję?Wyskakuje mi komunikat że trzeba być online czyli trzeba mieć plusa .....Generalnie wg mnie walka jest gorsza ale klimacik i miejscowki są faktycznie fajne.Cięższy mroczniejszy klimat, jakieś śpiewy i jęki w tle.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Chewie 177 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Czy to taki bezduszny klon soulsów? Pewnie po skończeniu wszystkich dark souls i elden ring sobie sprawdzę. Czyli nigdy Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 17 godzin temu, Chewie napisał: Czy to taki bezduszny klon soulsów? Pewnie po skończeniu wszystkich dark souls i elden ring sobie sprawdzę. Czyli nigdy Oczywiście, że lepiej zagrać najpierw we wszystkie gry FROMowe, ale nie jest to bezduszny klon, ma mechaniki, których nie ma w innych grach, jak dual-world i do tego jest to najpiękniejszy Soulslike na rynku, na PC wypala oczy w niektórych lokacjach, bardzo mocny tytuł, szczególnie po paczowanku, tutaj wykonali świetną robotę. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ciekawy jestem czy na PS5 będzie trzymać FPS.Póki co nie zauważyłem spadków a gram na oledzie z vrr więc mam w rogu wyświetloną ilość klatek i póki co nic nie spada.Ciekawe bo na premierę jak digital foundry robiło analizę to spadki były koszmarne.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 4 godziny temu, Schranz1985 napisał: Ciekawy jestem czy na PS5 będzie trzymać FPS. Póki co nie zauważyłem spadków a gram na oledzie z vrr więc mam w rogu wyświetloną ilość klatek i póki co nic nie spada. Ciekawe bo na premierę jak digital foundry robiło analizę to spadki były koszmarne. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Coś tam chyba miałem jakiś spadek z tego co pamiętam. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Solidna giereczka.Doszedłem do tego bossa na koniu na bagnach i przerwę robię.Nie są to jacyś finezyjni bossowie ale klimacik i eksploracja miejscówek całkiem sympatycznie wypada.Przeszedłem na 2 bronie i teraz DMG jest konkretny a i odzyskiwanie zdrowia po bloku ładnie idzie z takim DMG.Trochę się na błądziłem po tych bagnach.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja No ja zacząłem zauważać powtarzalność co do przeciwników. Niby coraz dalej a mobki te same. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Jak można nasrać tylu przeciwników w jednym miejscu i jeszcze cały czas ci ogniopierdolnieci. Zabrakło pomysłu na inny rodzaj? Zmieni się to potem? Bo jak nie to z dysku leci. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Jak można nasrać tylu przeciwników w jednym miejscu i jeszcze cały czas ci ogniopierdolnieci. Zabrakło pomysłu na inny rodzaj? Zmieni się to potem? Bo jak nie to z dysku leci. Nie zmieni się do końca, różnorodność przeciwników to główny minus gry, tego nie naprawią patchami :/. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Żartuje gram dalej, ale poirytowalem się. No spory minus bym powiedział nawet. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Jaka najlepsza broń? Ogólnie od początku gram miecz paladyna Isaaca. Ale może co innego. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Jaka najlepsza broń? Ogólnie od początku gram miecz paladyna Isaaca. Ale może co innego. Ja biegałem z Pieta Sword czy jakoś tak. Radiance build 1 Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Każdy biegał z mieczem Piety przynajmniej do czasu nerfu. Ja w ng+ przerobiłem się pod STR z tym młotem tego brodacza z końcówki gry i to był build tak mocno op, że skończyłem nim kolejne ng+. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Ja biegam z włócznią .Zastanawiam się nad mieczem pięty bo już mam uzbierane na niego.Ogólnie im dalej tym gorzej, coraz słabsze bossy lokację I faktycznie ten umbral wqrwia czasem ilością przeciwników.Mam nadzieję że to słabsza lokacja i dalej będzie ok, ale troche czar prysł .Edit zrobiłem Respec pod miecz Pięty i jestem zawiedziony.Na +5 ma gorsze statsy od włóczni do tego nie rozumiem jak działają runy.Kupiłem run na lepsze skalowanie od blasku włożyłem w miecz i tak jak było B tak nadal jest B?Myślałem że mi się zmieni na A ....Tak więc teraz gram na 2 bronie miecz Piety i włócznie.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi