schabek 5 317 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) pedalida 100%. powinnismy yebac potem i wysmarowac sie cali guwnem, dopiero wtedy mozna isc godnie przez zycie jak prawdziwy mezczyzna Edytowane 17 grudnia 2014 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Pedaliada by się zaczęła, jak byśmy mówili: "No, Tobie jest naprawdę dobrze w tej fryzurze, ale już zdejmuj majtki, będziem się całować" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Standardowo co 3-4 tygodnie cała bania na 6mm. Z tym, że u mnie max co 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Tez place 15zl. Boki i tyl gole na krotko (bodajze 3mm, ale nie jestem pewien), a gore zostawiam dluzsza, zeby moc ja zaczesywac. Do tego wygolony pasek na 0 oddzielajacy zaczes od krotszych wlosow. Dupy leca Mozesz zarzucic foto tej fryzury z neta ? Pokazal bym swojemu zeby mnie tak obcial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 19 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Te paski trochę psują ta fryzurę no ale co kto lubi. Z innej beczki. Sposoby na gęsta brodę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Być facetem. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Sposoby na gesta brode xD Takie same jak na geste wlosy - przeszczep metoda FUE, to znaczy przeszczepiasz sobie z dupy i okolic jaj cebulki wlosa na twarz. Potem te loniaki zmieniaja sie w normalne wlosy. Jesli ktos mysli, ze to prowo, to nie - nie jest to prowo. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 I kończysz jak Yano. Podziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Te paski trochę psują ta fryzurę no ale co kto lubi. Z innej beczki. Sposoby na gęsta brodę? Te 'paski' to raczej przedziałek, który jest wycinany brzytwą, mi się nie podoba. Na gęstą brodę to sposobu nie ma raczej, od genów zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 paski sa spoko, a brode tez bym chcial miec ale nie rosnie mi rowno i chuyna, genow nie oszukam, ojciec mi mowil ze bardzo pozno mial normalny zarost ale ogolnie co do fryzury to celuje w cos takiego bycie becksem to wieksza odpowiedzialnosc niz bycie clooneyem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 No to ja jestem Becksem też, bo mam identyczną fryzurę. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 patrze na twoje foto z fejsa z przed 4h i nie masz. chyba ze to stare jakies zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 No jeśli chodzi o włosy, to praktycznie takie same, ale zarost przyciąłem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Ogólnie ten styl bardzo mi się podoba, cieszy że jest męski i twardy, a jedyne co mi się nie podoba, to kategoryzowanie go do "lumbersexual" i przemycanie ciotowatości pod jego odsłoną. https://www.google.pl/search?q=lumbersexual&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sYWVVKiRIMTCPODPgMAJ&ved=0CAcQ_AUoAg Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Jak każda inna moda jest i jutro jej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Smutałke bo ja zarostu nigdy nie miałem gęstego i do tego zakola obecnie w combo z siwizną. Nigdy nie bawiłem się w fryzury i przycinanie brody czy maczanie jej w jakiejś pomadzie. Za to rąbałem drewno siekierą. Piłą łańcuchową też się bawiłem. Młotem pneumatycznym też. Życie jest okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Jako, że moje włosy są coraz to dłuższe i zaczynają wariować, to musiałem porzucić stosowanego od dwóch lat Beach Boya i zamówiłem taki oto specyfik, który ponoć jest o wiele lepszy od poprzednika, lepiej trzyma i ogólnie jest lepszy. Nie chciałem bawić się z pomadą jeszcze, więc zobaczymy jak Goldwell sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Kupiłem Beach boya... kurfa nie umiem tego nakładać i modelowac :F wole żel do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 A co w tym trudnego? XD Bierzesz na palec, rozcierasz na dłoniach i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Beach boy goty. Tylko wkur,wia mnie, ze czasami robi sie taki jakby lupiez jak sie go za duzo nalozy. I ten zapach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Obawiam się, że po weekendzie korona może spaść z głowy Beach Boya, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Ja mam krotsze wlosy niz ty, wiec beach boy mi wystarczy. ale i tak mozesz napisac czy goldwell daj rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Kurde, od zawsze chciałem mieć długie włosy, ale kłaki rosną mi na gęstość, a nie długość... Po pół roku wyglądałem mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Beach boy goty. Tylko wkur,wia mnie, ze czasami robi sie taki jakby lupiez jak sie go za duzo nalozy. I ten zapach przecież to malutkie pudełeczko, ile trzeba tego nakitować by sie łupieżu nabawić od gimbazy zawsze uzywałem żelu i włosy do góry z "kogutem" na przodzie. najmocniejszy czarny taft i mógłby włosami zatrzymywać pociski, do tego jak fryz sie rozwali to można trochę wody i fryz mozna poprawić bez problemu. jak narazie poza zapachem to ten beach boy ssie, juz mi fryz klapnął, moze jestem noobem ale no (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 różni się czyms ta pasta bitch boy od gumy dajmy na to Joanny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi