Skocz do zawartości

Fryzury, brody, wąsy...

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HR-465-183-01-reuzel-green-grease-medium

Wziąłem Reuzela, mniejszą puszkę, no i zobaczymy. Nie chciałem się bawić od razu w najmocniej trzymającą.

Bardzo spoko pomada. Gorszy chwyt niż Deluxe od Uppercuta, ale za to nie zasycha tak na włosach i można spokojnie pozmieniać albo poprawić fryzurę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam chvjowe włosy, które układają się jak siano, więc zawsze goliłem łeb na 6 mm. Dziś chciałem coś zafantazjować, więc poprosiłem fryzjerkę, żeby ciachnęła górę na 6mm, a boki i tył na 3 mm.

Wygląda tak samo  :dog: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie trymer w Biedronce za 35 złotych, wygląda i działa spoko, myślałem, że jakaś plastikowa wydmuszka będzie. Regulacja co pół milimetra do 10, bezprzewodowy. Zobaczymy ile podziała.

• 2 tygodnie później...
Gość Rozi
Opublikowano

Zielona Świnka mi się kończy, więc teraz poleciało coś takiego:

8jlDSAP.jpg

Mocniejsza i bardziej matowa, ale też większe pudełko. Zobaczymy jak się będzie sprawować.

I polecam też ten szampon: 

thumb31_10185551.png

Fajnie zmywa pomady i przy okazji nawilża włosy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

chce kupic jakas maszynke do zarostu, zeby miec efekt kilkudniowego zarostu. co mozecie zaproponowac?

3 posty do góry jest link do Moser Genio - trymer jakiego używam.

Edytowane przez Kris77
Opublikowano

Coś jak któryś z tych trzech panów:

Mens-hairstyle-ideas.jpg

3aea0aaf34db0019a0eb6a41defeeac0.jpg

MENS-HAIRSTYLE-2013-The-Ongoing-Trends-3

Zdecydowany jeszcze nie jestem, przejdę się do fryzjera jak jeszcze trochę mi podrosną i się spytam czy w ogóle takie coś będzie pasować do moich zakoli.

Opublikowano

Do takich włosów spokojnie wystarczy Ci Goldwell Roughman. Do nabycia w wielu internetowych sklepach.

• 2 miesiące temu...