Skocz do zawartości

Fryzury, brody, wąsy...

Featured Replies

• Odpowiedzi 400
  • Wyświetleń 90,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jakby tak boki tutaj ogolić: to by było jak w poscie wyżej.

• O dziwo w dobie tych hipsterskich fryzur zawierających tonę żelu, czy tam innego gówna na głowie to posiadanie w miarę prostej schludnej fryzury z dłuższą grzywką jest bardziej hipsterskie xd   Prze

• Teraz zrobie sobie chyba taką :   Mam nadzieje ze dobrze powiem jak to ma wyglądac .

Opublikowano

:pawel:

Opublikowano

xDDD

Opublikowano

osomdfoas_wwppaqe.jpg

Proszę wersja dla was.

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

HR-465-183-01-reuzel-green-grease-medium

Wziąłem Reuzela, mniejszą puszkę, no i zobaczymy. Nie chciałem się bawić od razu w najmocniej trzymającą.

Bardzo spoko pomada. Gorszy chwyt niż Deluxe od Uppercuta, ale za to nie zasycha tak na włosach i można spokojnie pozmieniać albo poprawić fryzurę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam chvjowe włosy, które układają się jak siano, więc zawsze goliłem łeb na 6 mm. Dziś chciałem coś zafantazjować, więc poprosiłem fryzjerkę, żeby ciachnęła górę na 6mm, a boki i tył na 3 mm.

Wygląda tak samo  :dog: 

Opublikowano

Przydałaby mi się jakaś nie za mocna matująca pomada, poleci ktoś coś? :*

Opublikowano

czym sie roznia pomady od past?

Opublikowano

Przede wszystkim składem. Pomady są produkowane na bazie tłuszczu, wosku i substancji zapachowych, a pasty zazwyczaj na wodzie. Co przekłada się na ich chwyt.

@Yakubu, spróbuj tego może http://beardshop.pl/deluxe-pomade-uppercut

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie trymer w Biedronce za 35 złotych, wygląda i działa spoko, myślałem, że jakaś plastikowa wydmuszka będzie. Regulacja co pół milimetra do 10, bezprzewodowy. Zobaczymy ile podziała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zielona Świnka mi się kończy, więc teraz poleciało coś takiego:

8jlDSAP.jpg

Mocniejsza i bardziej matowa, ale też większe pudełko. Zobaczymy jak się będzie sprawować.

I polecam też ten szampon: 

thumb31_10185551.png

Fajnie zmywa pomady i przy okazji nawilża włosy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chce kupic jakas maszynke do zarostu, zeby miec efekt kilkudniowego zarostu. co mozecie zaproponowac?

Opublikowano

chce kupic jakas maszynke do zarostu, zeby miec efekt kilkudniowego zarostu. co mozecie zaproponowac?

3 posty do góry jest link do Moser Genio - trymer jakiego używam.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Ma ktoś porównanie jak prezentują się na tle pomad gumy do włosów? Warto dopłacać te kilka dyszek żeby się pomadą smarować?

Opublikowano

A jakie ułożenie włosów masz zamiar stosować?

Opublikowano

Coś jak któryś z tych trzech panów:

Mens-hairstyle-ideas.jpg

3aea0aaf34db0019a0eb6a41defeeac0.jpg

MENS-HAIRSTYLE-2013-The-Ongoing-Trends-3

Zdecydowany jeszcze nie jestem, przejdę się do fryzjera jak jeszcze trochę mi podrosną i się spytam czy w ogóle takie coś będzie pasować do moich zakoli.

Opublikowano

Do takich włosów spokojnie wystarczy Ci Goldwell Roughman. Do nabycia w wielu internetowych sklepach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

do jakiego fryzjera w warszawie chodzicie? 

mam obok siebie fryzjer m.e.n - ktos byl?