Opublikowano 31 marca 20169 l ja tak sie strzyge od ponad roku i jest jeden problem - zeby ta fryzura wygladala okej, to do fryzjera trzeba chodzic co tydzien, zeby skrocic boki.
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Typy zwracam się po raz kolejny, jaki trymer sobie kupić? Temat powraca jak boomerang, a polecana Moser Genio 1565PRO trochę przydroga. Istnieje jakaś dobra tańsza opcja? edit: albo w sumie gurwa nie będę cebulakiem, zamówiłem Mosera. ale i tak można coś taniego polecić na przyszłość Edytowane 21 kwietnia 20168 l przez Bielik
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Typy zwracam się po raz kolejny, jaki trymer sobie kupić? Temat powraca jak boomerang, a polecana Moser Genio 1565PRO trochę przydroga. Istnieje jakaś dobra tańsza opcja? edit: albo w sumie gurwa nie będę cebulakiem, zamówiłem Mosera. ale i tak można coś taniego polecić na przyszłość I dobrze zrobiłeś. Pamiętaj tylko żeby ostrza oliwić i będzie Ci służył.
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Typy zwracam się po raz kolejny, jaki trymer sobie kupić? Temat powraca jak boomerang, a polecana Moser Genio 1565PRO trochę przydroga. Istnieje jakaś dobra tańsza opcja? edit: albo w sumie gurwa nie będę cebulakiem, zamówiłem Mosera. ale i tak można coś taniego polecić na przyszłość Philips QG3332.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Fee, nie używam trymerów, idealnie wystylizowany zarost jest pedalski. Większość typów z fot, z takimi brodami dociętymi co do milimetra przypomina Konczitę Wurst
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Nie musza być docięte do milimetra ale jak ci odstają kłaki w różne strony albo wąsy wchodzą do ust to nie jest to fajne.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Kurwa fryzury sobie robią a ja nigdy nie mogłem nic poza włosami na żel. ;( Włosiwo rzadkie, szybko zacząłem siwieć a zarost jak mysza na psioszy. ;(( Okrutny los ale jak stracę życie będę kim innym.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Kurwa fryzury sobie robią a ja nigdy nie mogłem nic poza włosami na żel. ;( Włosiwo rzadkie, szybko zacząłem siwieć a zarost jak mysza na psioszy. ;(( Okrutny los ale jak stracę życie będę kim innym. Ja też zawsze myślałem, że mam rzadkie i włosy i goliłem się na łyso, a jak zacząlem górę zapuszczać to się okazało, że gęste i szybko rosną.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l U mnie tak to nie działa. Próbowałem różnych szamponów itp. specyfików a później się pogodziłem.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Kiedyś miałem włosy prawie do pasa, a teraz nie mam w ogóle. Taka karma.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Kiedyś miałem włosy prawie do pasa, a teraz nie mam w ogóle. Taka karma. Bycie lysym jak kolano, lub zakolarzem to przeklenstwo.
Opublikowano 24 kwietnia 20168 l ja gole głowę co tydzień. Stara maszynka wyzionęła ducha i kupiłem nową z minimalną długością 0.5 mm i tak się właśnie golę. Po tygodniu czuję już jakbym miał busz na głowie. Za dzieciaka trochę loki miałem, czy mam nadal? Tego już się nigdy nie dowiemy.
Opublikowano 3 czerwca 20168 l moj fryzjer jest na urlopie, a potrzebowalem dzisiaj skrocic wlosy, wiec poszedlem do jakiegos randoma i mi tak zje bal najprostsza fryzure na swiecie (boki krotkie, gora dluzsza), ze sam bym sie maszynka lepiej obcial w lustrze ;/
Opublikowano 11 czerwca 20168 l A mnie mój fryzjer wkurzył, bo podnosi non stop cenę. Daję mu dwie dychy ostatnio, a on mówi 25. Niedawno też podniósł, bo miał za 15 zeta jak zacząłem do niego chodzić. No, ale gość ma fach w łapie, rach ciach ciach i ostrzyżony:) Edytowane 11 czerwca 20168 l przez grzybiarz