Skocz do zawartości

Fryzury, brody, wąsy...

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tak sie strzyge od ponad roku i jest jeden problem - zeby ta fryzura wygladala okej, to do fryzjera trzeba chodzic co tydzien, zeby skrocic boki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Typy zwracam się po raz kolejny, jaki trymer sobie kupić? Temat powraca jak boomerang, a polecana Moser Genio  1565PRO trochę przydroga. Istnieje jakaś dobra tańsza opcja?

edit: albo w sumie gurwa nie będę cebulakiem, zamówiłem Mosera.

ale i tak można coś taniego polecić na przyszłość

Edytowane przez Bielik
Opublikowano

Typy zwracam się po raz kolejny, jaki trymer sobie kupić? Temat powraca jak boomerang, a polecana Moser Genio  1565PRO trochę przydroga. Istnieje jakaś dobra tańsza opcja?

I dobrze zrobiłeś. Pamiętaj tylko żeby ostrza oliwić i będzie Ci służył.

Opublikowano

Typy zwracam się po raz kolejny, jaki trymer sobie kupić? Temat powraca jak boomerang, a polecana Moser Genio 1565PRO trochę przydroga. Istnieje jakaś dobra tańsza opcja?

Philips QG3332.
Opublikowano

Fee, nie używam trymerów, idealnie wystylizowany zarost jest pedalski. Większość typów z fot, z takimi brodami dociętymi co do milimetra przypomina Konczitę Wurst

Opublikowano

Nie musza być docięte do milimetra ale jak ci odstają kłaki w różne strony albo wąsy wchodzą do ust to nie jest to fajne.

Opublikowano

Kurwa fryzury sobie robią a ja nigdy nie mogłem nic poza włosami na żel. ;( Włosiwo rzadkie, szybko zacząłem siwieć a zarost jak mysza na psioszy. ;(( Okrutny los ale jak stracę życie będę kim innym.

Opublikowano

Kurwa fryzury sobie robią a ja nigdy nie mogłem nic poza włosami na żel. ;( Włosiwo rzadkie, szybko zacząłem siwieć a zarost jak mysza na psioszy. ;(( Okrutny los ale jak stracę życie będę kim innym.

Ja też zawsze myślałem, że mam rzadkie i włosy i goliłem się na łyso, a jak zacząlem górę zapuszczać to się okazało, że gęste i szybko rosną.

Opublikowano

ja gole głowę co tydzień. Stara maszynka wyzionęła ducha i kupiłem nową z minimalną długością 0.5 mm i tak się właśnie golę. Po tygodniu czuję już jakbym miał busz na głowie. Za dzieciaka trochę loki miałem, czy mam nadal? Tego już się nigdy nie dowiemy. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moj fryzjer jest na urlopie, a potrzebowalem dzisiaj skrocic wlosy, wiec poszedlem do jakiegos randoma i mi tak zje bal najprostsza fryzure na swiecie (boki krotkie, gora dluzsza), ze sam bym sie maszynka lepiej obcial w lustrze ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

A mnie mój fryzjer wkurzył, bo podnosi non stop cenę.

Daję mu dwie dychy ostatnio, a on mówi 25. Niedawno też podniósł, bo miał za 15 zeta jak zacząłem do niego chodzić.

No, ale gość ma fach w łapie, rach ciach ciach i ostrzyżony:)

Edytowane przez grzybiarz