Opublikowano 14 stycznia 20178 l No Beach Boy nie skleja i jest spoko, ale chciałem coś nowego spróbować.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l A próbował ktoś tę drugą pastę od Schwarzkopf? Chaotic się chyba nazywa. Ona jest do takiego roztrzepanego fryzu a la One Direction?
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Yano poliki ma (pipi)owe, ale reszta w miare gęsta więc da sie z tego coś urobic.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l No Beach Boy nie skleja i jest spoko, ale chciałem coś nowego spróbować. Beach Boy nie skleja? Wszystkie pasty na bazie wody sklejają włosy. Spróbuj sobie rozczesać je palcami i niech to wygląda dobrze. It's not working. Goldwell jest mocniejszą wersją Beach Boya. O wiele mocniejszą.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Można go gdzieś kupic w normalnym sklepie (np. rossman), czy tylko internet?
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Tylko internet. Są czasami w salonach fryzjerskich, ale z taką przebitką ceny, że szkoda gadać. Nie ma takiej samej konsystencji. Jest bardziej jak gęsty budyń.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l A wezmę na spróbowanie chyba. Moje włosy potrzebują powiewu świeżości.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l To daj znac czy sie toto nadaje do fryzur innych niż takie przylizane jak ma rozi,
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Nie w(pipi)ia was jak wąsa macie? Brode trzymam na propsie ale wąs jakby podrażniał skóre aż mam ochote mu zayebać kokosa.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Ja tam lubię protip, nigdy nie golcie wąsa zastawiając brodę wygląda się wtedy dość żenująco
Opublikowano 16 stycznia 20178 l W sumie ten ludek podobny do Masorza trochę. Proszę, powiedz, że wiesz kto to, ten ludek.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Tak w sumie, to chciałem najpierw napisać, że Cypisek, ale pomyślałem dwa razy, na szczęście.