Opublikowano 16 września 20213 l nożyczkami do papieru wycinam elegancko xD miałem kiedyś trymer i mi się rozjebał, w sumie dzięki za poruszenie tematu trymera to sobie zamówię nowy, bo z głowy mi to wypadło
Opublikowano 16 września 20213 l Godzinę temu, Faka napisał: Co robicie z włosami w nosie? Używacie trymera, czy wosku, zastanawiam się, czy ten wosk będzie lepszy i dłużej rosło? Pewnie jeszcze lepiej usuwa niż trymer, którego używam co tydzień. Trymer ze specjalną końcówką. Na szczęście mi nie wychodzą z nosa.
Opublikowano 13 maja 20222 l Używa ktoś golarki Phillips One Blade? Kupiłem ostatnio i do japy sprawdza się zajebiście, nie muszę już kupować pianki do golenia i maszynek. Za to pachy i jajca strasznie podrażnia i łatwo się skaleczyć, a ze zwykłą maszynką nie było tego problemu.
Opublikowano 13 maja 20222 l No u mnie pachy też lekko podrażniał, dlatego teraz golę zwykłą. Za to jajeczka One Blade goli elegancko. Tylko musisz delikatnie, a nie speedruna robić
Opublikowano 13 maja 20222 l Na jajka to jednak krem do depilacji polecam. Pachy gole z tą nakładka 3mm i jest legancko bez podrażnień.
Opublikowano 28 maja 20222 l W dniu 26.09.2021 o 18:15, sprite napisał: Wariaty, jakich prestylerów używacie do włosów? angel pussy juice od lucjana a z pomad moja ulubiona jest lockhart’s anti-gravity, ktora zapewnia mocny hold, naturalny wygląd wlosow i nie potrzebuje prestylera zeby fryzura byla fresh bam
Opublikowano 28 maja 20222 l 26 minut temu, qvstra napisał: angel pussy juice od lucjana Dziena. Spróbuje czegoś nowego
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Widziałem się ostatnio z kolegą, który jak się dowiedziałem od niego - farbuje brodę. Wygląda naprawdę dobrze i nie widać w ogóle, że jest farba. Gdyby mi nie powiedział, to na pewno bym się nie zorientował. Co ciekawe, stosuje najtańszą farbę z hebe. U mnie trochę białych nitek się pojawiło, ale chyba nie zniżył bym się do tego poziomu, żeby dwa razy w tygodniu farbę wrzucać. Ktoś z was stosuje brodacze?
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Mój barber stosuje i sobie chwali, 55 lat facet a wygląda kilka lat młodziej dzięki temu i wygląda całkiem naturalnie.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Panowie, jak trymer do brody polecacie? Mam w chuj problem ze skóra na brodzie więc przydałoby się coś hmmm delikatnego.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Ja głównie o OneBladach słyszałem, ale mocno różne opinie. Jedni zachwalają, drudzy mówią ze szybko się psuje. Użytkuje ktoś?
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Ja używam i mimo wszystko polecam. Podrażnień po tym nie mam, zaciac się tym nie da. Są jednak wady. Robi syf w łazience i ja np. podstawiam pod ryj miskę no i nie ogoli jak żyletka.
Opublikowano 8 marca 20232 l Nie wiedziałem, że tutaj na forum takie tematy są. Panowie brodacze mam pytanie odnośnie olejków do brody. Ostatnio zarost większy zapuściłem i teraz pytanie rozpiętość kasy za olejek do brody potrafi być od 25zł do 120zł warto wykładać jakieś zawrotne sumy na olejek czy raczej te z niższej półki cenowej też dają radę?
Opublikowano 8 marca 20232 l Polecam ten artykuł: https://brodatyblog.pl/olejek-do-brody-balsam-co-lepsze/ Cena nie gra roli w zasadzie.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Szukam jakiejś dobre pasty do włosów, taka która jest mocna i nie błyszczy się, znacie jakąś dobrą? Wcześniej używałem iron paste masveri. Może jakiś podobny Reuzel albo American Crew? Spory wybór od nich jest.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Fryzjer ostatnio polecał mi uppercut zielony (tiramisu), który ponoć jest trwały i matowy, nie błyszczy. Kupie jak tylko skończy mi się obecne gówno z Rossmana xd Ale mnie juz lepiej nie słuchaj xD
Opublikowano 17 czerwca 20231 r U mnie już pucha prawie pęka tego specyfiku: https://beardman.pl/pomada-do-wlosow-reuzel-fiber-pomade?gad=1&gclid=CjwKCAjws7WkBhBFEiwAIi168_McJJ7kS4xhFe1wI1dFnyKDmcU-XX4bbXsDA9VMbiMfbEVaZo3uaxoCgikQAvD_BwE Fajnie sprawia, że włosy leżą, jak chcesz.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 4 godziny temu, _Red_ napisał: Fryzjer ostatnio polecał mi uppercut zielony (tiramisu), który ponoć jest trwały i matowy, nie błyszczy. Kupie jak tylko skończy mi się obecne gówno z Rossmana xd Ale mnie juz lepiej nie słuchaj xD Ja już przetestowałem kilka i zostałem przy Uppercut Clay, dla mnie najlepszy.