_Red_ 12 065 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Moj mozg wytwarza smrod przez samo patrzenie na foto. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Ktoś używał tej glinko-pomady? Reuzel zawsze sztosik, ale jednak wolę się zapytać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Wszystkie Reuzele są sztosami. Tej nie używałem, ale polecam wodną pomadę, też w szarym opakowaniu. Włosy przetrwały całe wesele, do 6 rano. Wystarczyło sobie je tylko ręką układać. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Na tą szarą pomadę też rozważałem, ale mam chęć spróbować czegoś z glinką. Bierę, jak będzie lipa to dam znać. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 Panowie ma ktoś dłuższe włosy? Od roku zapuszczam by coś fajnego z czasem zrobić ale już nerwicy człowiek dostaje jak muszę je układać przed wyjściem. Problem że mam bardzo gęste włosy więc układają się okropnie i jako że pierwszy raz w życiu je zapuszczam nie wiem za bardzo jaki kosmetyk dobrze je ułoży i da fajny efekt . Jako że zaczesuje włosy do tyłu najbardziej drażni grzywa która jest napęczniała i nie opada ładnie na kark a wyglądają na mocno puszyste. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 Idź do fryzjera, żeby Ci to podciął i jakoś ułożył, potem będą lepiej odrastać i do układania będzie lepiej. Chyba, że mopa masz jakiegoś, albo kuca. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 4 godziny temu, SpacierShark123 napisał: Panowie ma ktoś dłuższe włosy? Od roku zapuszczam by coś fajnego z czasem zrobić ale już nerwicy człowiek dostaje jak muszę je układać przed wyjściem. Problem że mam bardzo gęste włosy więc układają się okropnie i jako że pierwszy raz w życiu je zapuszczam nie wiem za bardzo jaki kosmetyk dobrze je ułoży i da fajny efekt . Jako że zaczesuje włosy do tyłu najbardziej drażni grzywa która jest napęczniała i nie opada ładnie na kark a wyglądają na mocno puszyste. Gorąco polecam. Wspaniały zapach zielonego jabłuszka, mocny chwyt, praktycznie brak połysku i możliwość dowolnego rozczesywania i poprawiania. Wytrzyma nawet kilkanaście godzin na głowie. Puszkę 35 g kupisz za około 36 złotych. Reuzel to marka, Reuzel to elegancja. Inb4 ale ŚWINIA Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 jak sie ma już dłuższe włosy to szary reuzel jest już średni. Ja zmienia na co innego niedługo. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Jak pisałem zaczesuje włosy do tyłu wtedy kończa się delikatnie poniżej karku , drażni to że mokre po kąpieli wyglądają świetnie ale wyschną to grzywa poniżej lini uszu wygląda słabo(napęczniała , sucha , potargana ) . Często widze ludzie uzyskują fajny efekt mokrych włosów ale jako że jestem zielony w tym temacie nie mam pojęcia co by tu zrobić. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Aaa, takie długie, no to tutaj już raczej pomada woskowa z mocnym chwytem tylko pomoże. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Zamówiłem Rezuel pomade niebieską i zieloną na spróbowanie . Licze że fajnie przygniecie włosy bo naturalnie mam je okropnie puszyste przez co ciężko się je ogarnia. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Możesz sobie też piankę do włosów ogarnąć. Nakładasz ją przed suszeniem i stylizacją pastą/gumą/whatever. Ja używam tej https://www.ogalo.pl/goldwell-ultra-volume-glamour-whip-300-ml Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 A po co Ci długie włosy? Jakąś konkretną sensowną fryzurę chcesz miec? 1 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 (edytowane) 10 godzin temu, SpacierShark123 napisał: Jak pisałem zaczesuje włosy do tyłu wtedy kończa się delikatnie poniżej karku , drażni to że mokre po kąpieli wyglądają świetnie ale wyschną to grzywa poniżej lini uszu wygląda słabo(napęczniała , sucha , potargana ) . Często widze ludzie uzyskują fajny efekt mokrych włosów ale jako że jestem zielony w tym temacie nie mam pojęcia co by tu zrobić. Jak dawno ścinałeś włosy? Może masz już mocno rozdwojone końcówki? Korzystasz z odżywek do włosów? Nie wiem czy w twoim przypadku to coś da, ale możesz ugotować łyżkę siemienia lnianego (ziarna) w szklance wody. Wywalasz ziarna i zostawiasz sobie ten "żel". Podobno dobrze odżywia. Ja tego używam czasem jako naturalnego stylizatora do kręconych włosów i wyglądają lepiej niż po kosmetykach ;p Edytowane 3 lutego 2020 przez 20inchDT Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 lutego 2020 Opublikowano 4 lutego 2020 Uciąłem grzywe co mi spadała na szyje bo już męczyła , mam zamiar zapuszczać jedynie samą góre głowy ale muszę przyznać że kupiłem Reuzel pomade niebieską z woskiem i daje rade. Włosy ładnie ubite i fajnie zaczesuje się włosy do tyłu. Ogólnie odżywki staram się używać co kilka dni bo gdy myłem włosy odżywkami codziennie to była tragedia i włosy wyglądały na strasznie wysuszone. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 5 lutego 2020 Opublikowano 5 lutego 2020 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał: Uciąłem grzywe co mi spadała na szyje bo już męczyła Jedno zdjęcie jest więcej warte, niż tysiąc słów... 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał: Reuzel pomade niebieską Szybko przetłuszcza włosy i trzeba je myć codziennie. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 marca 2020 Opublikowano 12 marca 2020 Jaka najlepsza pomada aby trzymała włosy, a w ogóle nie było jej widać. Chodzi o najbardziej naturalny wygląd fryzury. Włosy po umyciu puszyste. Do tej pory Beach Boy, używałem kiedys uppercuta, trzyma za(pipi)iscie mocno, nawet po myciu, ale włosy się błyszczą jakby były przetłuszczone. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2020 Opublikowano 12 marca 2020 Reuzel szary, polecam cieplutko. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 marca 2020 Opublikowano 12 marca 2020 3 godziny temu, Rozi napisał: Reuzel szary, polecam cieplutko. Dokładnie to? https://barbersupply.pl/product-pol-855-Reuzel-Extreme-Hold-Matte-Pomade-Matowa-Pasta-113g.html Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2020 Opublikowano 12 marca 2020 Tak jest, matowa, mocna i pachnie zielonym jabłuszkiem Jest na wodzie, więc nie ma problemu ze zmyciem. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 Panowie jaki warto obecnie kupić trymer tak do +/- 250zł? Golę brodę na 3mm. Fajnie jakby włosy tym też dało się spokojnie obciachać, wcześniej miałem maszynkę moser genio ale dziś wyłamał jej się zaczep trzymający ostrze Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 W dniu 12.03.2020 o 12:47, Rozi napisał: Tak jest, matowa, mocna i pachnie zielonym jabłuszkiem Jest na wodzie, więc nie ma problemu ze zmyciem. kupowałeś kiedyś z allegro albo innych źródeł niż barbersupply? https://allegro.pl/oferta/reuzel-extreme-hold-mocne-utrwalenie-113-g-szara-9048462376# tutaj 113g za cenę niewiele większą niż 35g i się zastanawiam Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 (edytowane) A tej ktoś używał? Edytowane 6 maja 2020 przez sprite Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi