Skocz do zawartości

Fryzury, brody, wąsy...

Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Co robicie z włosami w nosie? Używacie trymera, czy wosku, zastanawiam się, czy ten wosk będzie lepszy i dłużej rosło? Pewnie jeszcze lepiej usuwa niż trymer, którego używam co tydzień. 

Trymer ze specjalną końcówką. Na szczęście mi nie wychodzą z nosa.

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Używa ktoś golarki Phillips One Blade? Kupiłem ostatnio i do japy sprawdza się zajebiście, nie muszę już kupować pianki do golenia i maszynek. Za to pachy i jajca strasznie podrażnia i łatwo się skaleczyć, a ze zwykłą maszynką nie było tego problemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 26.09.2021 o 18:15, sprite napisał:

Wariaty, jakich prestylerów używacie do włosów?

angel pussy juice od lucjana

a z pomad moja ulubiona jest lockhart’s anti-gravity, ktora zapewnia mocny hold, naturalny wygląd wlosow i nie potrzebuje prestylera zeby fryzura byla fresh bam

• Dzięki 1
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widziałem się ostatnio z kolegą, który jak się dowiedziałem od niego - farbuje brodę. Wygląda naprawdę dobrze i nie widać w ogóle, że jest farba. Gdyby mi nie powiedział, to na pewno bym się nie zorientował. Co ciekawe, stosuje najtańszą farbę z hebe. U mnie trochę białych nitek się pojawiło, ale chyba nie zniżył bym się do tego poziomu, żeby dwa razy w tygodniu farbę wrzucać. Ktoś z was stosuje brodacze?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja używam i mimo wszystko polecam. Podrażnień po tym nie mam, zaciac się tym nie da. Są jednak wady. Robi syf w łazience i ja np. podstawiam pod ryj miskę no i nie ogoli jak żyletka.

• Plusik 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiedziałem, że tutaj na forum takie tematy są. Panowie brodacze mam pytanie odnośnie olejków do brody. Ostatnio zarost większy zapuściłem i teraz pytanie rozpiętość kasy za olejek do brody potrafi być od 25zł do 120zł warto wykładać jakieś zawrotne sumy na olejek czy raczej te z niższej półki cenowej też dają radę?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam jakiejś dobre pasty do włosów, taka która jest mocna i nie błyszczy się, znacie jakąś dobrą? Wcześniej używałem iron paste masveri. Może jakiś podobny Reuzel albo American Crew? Spory wybór od nich jest.

Opublikowano

Fryzjer ostatnio polecał mi uppercut zielony (tiramisu), który ponoć jest trwały i matowy, nie błyszczy. Kupie jak tylko skończy mi się obecne gówno z Rossmana xd

Ale mnie juz lepiej nie słuchaj xD

Opublikowano
4 godziny temu, _Red_ napisał:

Fryzjer ostatnio polecał mi uppercut zielony (tiramisu), który ponoć jest trwały i matowy, nie błyszczy. Kupie jak tylko skończy mi się obecne gówno z Rossmana xd

Ale mnie juz lepiej nie słuchaj xD

Ja już przetestowałem kilka i zostałem przy Uppercut Clay, dla mnie najlepszy.

• Dzięki 1