Opublikowano 20 maja 20159 l wow, jednej grze się udało od początku do końca. żaden argument. gry zbyt często się zmieniają w fazie produkcji. ale spoko, byli i tacy co po gifach oceniali fizykę. poczekam na finalny produkt, aż zaimplementują model jazdy do którego dążą, grafikę i całą resztę. wtedy będę oceniał to co serwują.
Opublikowano 20 maja 20159 l wczesna pre-alpha ale opinie już wyrobione widzę Ja ogólnie piję do ostatnich rajdówek WRC, które kompletnie mi nie podchodzą, ta nie będzie inna.
Opublikowano 20 maja 20159 l pCARS tez mialo pre-alphe i opinie po niej byly zgodne z tym co otrzymalismy na premiere Dokładnie. Przecież czy to alpha czy nie, to widać w co celują deweloperzy.
Opublikowano 20 maja 20159 l Też czekam na kolejne WRC. Ale, że ogólnie łykam prawie wszystkie gry w klimatach rajdowych, to jestem trochę ciekawy finalnego produktu od Milestone. Tak jak pisał Colin, za wcześnie, żeby oceniać fizykę jazdy. Jak wyjdzie to chętnie zagram. Chyba, że WRC 5 pojawi się wcześniej, to wtedy raczej wybiorę WRC. Edytowane 20 maja 20159 l przez Krolik85
Opublikowano 20 maja 20159 l krupek, wiem. też mi brakuje starych dobrych rajdów. symulator z tego nie będzie ale liczę że zrobią z tego przyzwoite wyścigi. Loeb'a można nie lubić ale wątpię by pod gniotem się podpisał. konkurencja WRC5 też może wyjść na dobre. mam nadzieję, że z czasem Dirt Rally wypuszczą też na konsole. im więcej tym lepiej dla graczy a potencjał gatunku i grupa docelowa małe nie są.
Opublikowano 20 maja 20159 l pCARS tez mialo pre-alphe i opinie po niej byly zgodne z tym co otrzymalismy na premiere Opinie tych co grali tak...zreszta od poczatku powtarzalem ze pCARS jest zaj***ste. Ale bylo tez wieeeelu co na podstawie filmikow oglaszali ze szykuje nam nie chlam/shift
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Zapowiada sie bardziej arcadowo niz symulacyjnie. Samochod nie jest prowadzony na limicie wiec za duzo o fizyce na podstawie tego filmiku nie da sie powiedziec. Wydaje sie jednak ze samochod wazy swoje. Bedzie przyzwoicie
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Wyczuwam gre dla casuali, włączyć zdobyc łatwą platyne i oddać. Dokladnie to samo co w WRC. A seria Colin McRae kiedys potrafila nas zatrzymac na dłużej.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l strasznie to chuyowo wyglada, dobic, podpalic i zaorac zeby sie nie rozmnazalo
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Heh... jak ja uwielbiam ocenianie gier na podstawie filmików z jakichś wczesnych wersji. Na CARSy też wielu srało żarem, że Shi(f)t itp., a teraz się podniecają i zachwycają jaka to wspaniała gra. Moim zdaniem nawet całkiem nieźle to wygląda i jakiś potencjał ma. Może być gra na przyzwoitym poziomie i nie ma co z góry przekreślać.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Owszem graficznie wygląda świetnie ale jak widać po modelu jazdy, to chyba nie wygląda na wymagający. Dość dobrze bawiłem się grając w WRC 3 na ps3 ale na WRC 4 już nie miałem ochoty, bo był kalką poprzednika. A po filmiku widzę że gra jest mocno podobna właśnie do WRC 3/4
Opublikowano 1 lipca 20159 l Kolejny raz amotorzy za kierownica albo... albo normalnie szykuje nam sie taka symulacja, ze ludzie boja sie mocniej gaz wcisnac
Opublikowano 1 lipca 20159 l Wyglada to strasznie dosc, jak jezdzil gosciu z InsideSimRacing to dirt rally jedna reka ogarnial z tego co ogladalem filmiki :potter:
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l będzie za 50 zł to się pogra. mam tylko nadzieję że Codemasters wrócą do gry w temacie rajdówek na konsole. port Rally całkiem możliwy, Dirt 4 też bym przygarnął. póki co bieda w szutrach
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l WRC 5 i Sebastian Rally wyglądają dość arcade. Podoba mi się tylko Pikes Pike dodane do SB, chętnie bym tam pośmigał. Kiedyś zagram.