Hubert249 4 272 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 wygląda całkiem dobrze, znacznie lepiej niż WRC5. zobaczymy jak pierwsze oficjalne gameplaye będą się prezentować ale klasycznymi rajdówkami i rallycrossem złapali u mnie dużego plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 WRC to niestety dno totalne. Liczę na to że nie zepsują Sebastiana.Nie podobają mi się tylko te akcje jak kamera pokazuje auto, chase cam. Źle to wygląda bo widać jak ktoś na padzie grał, albo klawiaturze. Tym razem nie kupie od razu jak WRC, poczekam na jakieś rzeczowe opinie. Wam też radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 no ale przecież po tym trailerze wyżej widać, że to będzie jeszcze gorsze od WRC, zerowa fizyka, rodem z automatów Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 dla mnie obie gry są do zastanowienia jak cena spadnie sporo poniżej stówki. wrc to ogólnie dość biedna seria więc zero podjarki mimo że 3 była całkiem spoko. Loeb zapowiada się ok ale o tylko zapowiedzi. do lutego sporo czasu. w marcu ogarnie się porządne recenzje i gameplaye. fizyka pewnie dupy nie będzie urywać ale widzę że zawartością mogą dogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Boje się że kupie Seba dla Pikes Pike Hill Climb. Ale tym razem poczekam WRC 3 bardzo mi się podobała. WRC 4 jeszcze nie grałem WRC 5 żałuje że grałem. Szkoda że nie ma poważnej konkurencji dla serii WRC to wypuszczają takie pasztety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 wrc 4 było ok ale nie tak dobre jak 3. mnie u Loeba właśnie interesują nowe tryby i legendarne rajdówki bo po trailerze widać że ma być fun a nie tylko kalendarz rajdowy i tyle. pisałem to wcześniej, dopóki DiRT Rally nie wyjdzie na konsole to o dobrych rajdach możemy tylko pomarzyć bo i w pCars 2 nie wierzę za bardzo. 4 miechy do premiery, dużo czasu w sumie. zobaczymy co tam wydłubią i będzie jednak dobry tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 24 Grudnia dostępne będzie demo Sebastiana na PS4 i Xbox One. Trzeba wypróbować, ja zdecydowanie zagram żeby nie naciąć się jak na WRC 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Ja właśnie wyłączyłem przed chwilą to demo, jak dla mnie straszny balas nic ciekawego Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 arcade pierdzielony Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Imo jeździ się fajnie. Czuć ciężar auta. Miałem brać WRC 5, bo pograł by w rajdy w diamencik od Codemasters dopiero w kwietniu. No i teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Pograłem w demko z włączonymi i wyłączonymi asystami. I cholera auto dziwnie się zachowuje i mam wrażenie, że jedzie jak chce. Nie wiem czy to lag, model jazdy czy po prostu za bardzo przyzwyczaiłem się do FM6 . Czuć ciężar samochodu ale ni wuja mocy. Ja raczej odpuszczam pełniaka i czekam na (Colin McRae) DIRT Rally. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Pograłem dzisiaj i stwierdzam, że gra z wyłączonymi asystami jest wymagająca. Samo dojechanie do mety to już wyzwanie. Dużym problemem jest brak czucia samochodu w TPP, po prostu nie da się jeździć. W FPP jest lepiej dlatego polecam obadać tą kamere jak ktoś jeździł tylko zza samochodu. Ogólne poprawić dynamike i całkiem niezłe rajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pograłem w demko z włączonymi i wyłączonymi asystami. I cholera auto dziwnie się zachowuje i mam wrażenie, że jedzie jak chce. Nie wiem czy to lag, model jazdy czy po prostu za bardzo przyzwyczaiłem się do FM6 . Za duze filtrowanie sterowania na padzie....jest za bardzo powolne/mulowate przez co mam wrazenie jest duzy lag i auto plywa na prawo i lewo. Przeciwlegly biegun sterowania w pCARS gdzie jest ono zbyt czule/szarpane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Widok TPP jest do doopy. Model jazdy wymaga precyzji a samochód z perspektywy TPP jest zbyt oddalony aby dobrze wyczuć rajdówkę. Wystarczyło by aby dali możliwość ustawienia dowolnie kamery za samochodem w dostępnym już trybie "free camera". Mi się na padzie dobrze jeździ z kamerą z maski. Wydaje się że samochód reaguje zupełnie inaczej na ruchy gałką z tak ustawioną kamerą. Dziwne... Dosyć mocno wkręciłem się w demko i muszę przyznać że im dłużej gram tym bardziej mi się podoba. Nie bawiłem się jeszcze ustawieniami i nie wiem jak bardzo wpływają na prowadzenie. Na defaultowym set upie udało mi się zejść do czasu 03:11.XX Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Na padzie jest toto niegrywalne i podzielam zdanie Magika. Ktoś testował na kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Fajnie, że robi się gry pod kierownice. To 1000 potencjalnych kupców. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Granie w gry wyścigowe o zacięciu symulacyjnym na padzie nie ma za bardzo sensu. Wiem o tym doskonale bo sam swego czasu przeszedłem Richard Burns Rally na padzie, ale od kiedy kupiłem kierownicę już nigdy nie włączyłem gry wyścigowej na padzie- doznania są nieporównywalne (wyjątkiem są oczywiście arcade'ówki). Absurdem jest np. brak wsparcia dla kierownicy w WRC5 na PS3. Z tym że kiedyś wystarczyło wydać 200 zł na porządne Driving Force EX i mieć sporo frajdy, teraz na nowej generacji nie ma już tak dobrze- albo tani szajs, albo droga jakość. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez _White_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Milestone... zróbcie symulator wózków widłowych, rzecz jasna na licencji! O czym tu pisać. Ta gra powinna być dodana w pełnej wersji, na płycie, do CD-Action. Że też Loeb się pod tym podpisał. Colin się w grobie przewraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 mam się całkiem dobrze, dziękuję za troskę pograłem w demo, (pipi). może kiedyś ogram tam za jakieś śmieszne pieniądze bo chętnie obadałbym pikes peak i rallycross. obu mi brakuje w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie, próbował ktoś tego na kierownicy? Swoje kółko dawno temu zakopałem w czeluściach szafy i nie wiem czy jest sens ją wykopywać dla tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mnie się demko podobało, sporo bardziej niż WRC5. Ale i tak królem będzie Dirt Rally w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Niestety demo to kupsztajn po calosci.Na nastepce Colinow czy V-Really przyjdzie jeszcze poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 mam się całkiem dobrze, dziękuję za troskę pograłem w demo, (pipi). może kiedyś ogram tam za jakieś śmieszne pieniądze bo chętnie obadałbym pikes peak i rallycross. obu mi brakuje w grach. Poczekaj na Dirt Rally, znajdziesz tam zarowno pikes peak jak i rallycross, no i powiem Ci ze jest sztos jesli chodzi o pikes peak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi