dKc 9 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Witam, To pytanie może być głupie, ale szukam telewizora na okres świąteczny, żeby mieć na czym grać na PS3, bo drugi będzie pewnie zajęty. Pytanie jest o model, który ma jak najlepszy stosunek cena-jakość. Potem nie będę z niego raczej często korzystał, ale kto wie. Mam obecnie na oku coś takiego: http://allegro.pl/telewizor-lcd-lg-32lg2000-od-lombardi-k-i4906562061.html Zastanawiam się nad 32" LCD, bo ta wielkość wydaje się nie za mała i nie za droga, a LCD jest starszą technologią, więc mniemam, że tańszą niż LED. No i LG wydaje się ekonomicznym wyborem marki, która jest na rynku kilka lat. W ogóle czym się bedzie różnił LED od LCD? Czy moje oczy będą bardziej się męczyć? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Wielkosc pokoju, odleglosc od telewizora? I nie kupowalbym nic w lombardach, to proszenie sie o klopoty. Cytuj
dKc 9 Opublikowano 21 grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 grudnia 2014 Mały pokoik, jakieś 2 x 3 metry. Mam obecnie telewizorek z VGA 14", ale za małe to to, żeby coś widzieć na PS3 czy x360, np. w NFS Rivals napisy w grze były takie malutkie i rozmazane, że musiałem mrużyć oczy. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 No to 32 cale do takiego pokoju to max ile mozna wsadzic. Sam kiedys wstawialem taki TV do pokoiku, troche miejsca zajal ale obraz byl super i gralo sie ok. Marka bez znaczenia, mozesz celowac w jakis Philips, Sony, LG albo Samsung. Najlepiej poszukac dobrych ofert a potem popatrzec recenzje danego modelu na portalach specjalistycznych. Cytuj
dKc 9 Opublikowano 21 grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 grudnia 2014 A LCD opłaca się dzisiaj brać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi