Opublikowano 2 lipca 20159 l Może to tylko ja jestem taki zboczony ale prostota tego menu mnie do końca życia będzie zadziwiać, zachwycać i totalnie rozpi3erdalać
Opublikowano 30 lipca 20159 l Nie mogę znaleźć filmiku, więc improwizuję. Odpalam dziś po raz pierwszy Gundam Extreme VS. Leci sobie intro - CGI z robocikami i muzyczką linkin park. Mówię sobie "no spoko, nic czego bym wcześniej nie widział/słyszał". Wciskam kółko nie oglądając do końca, a tu z góry i dołu ekranu wysuwa się metaliczne menu, zaś sam filmik i utworek nadal lecą sobie w tle. Intro meh, ale jako tło dla menu efekt bardzo fajny. Edytowane 18 sierpnia 20177 l przez Suavek
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Jeśli chodzi o PS2 to Killzone zamiatał swoim main menu. Niestety nie mogę znaleźć na YT filmiku.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Coś z naszego podwórka: Podoba mi się klimacik tego menu, muzyka oraz animacje. Klimat i muzyka robią dobrze w każdym menu z Wiesiów. Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Nie mam pamięci do takich rzeczy i nie wiem czy było ale przyszedł mi do głowy ten kozak title screen
Opublikowano 5 października 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=vjvpQFF8YCA najpiękniejsze doświadczenie tej generacji
Opublikowano 5 października 20177 l Przypomniałeś mi jak niesamowite było to doświadczenie ogrywać MoH na szaraku. Wspaniała gra.
Opublikowano 8 października 20177 l Nie wiem jaki jest najlepszy title screen, ale najlepszy tilt screen to tablica opoznien pkp
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l No i mój ulubiony title screen ever, idealny pod każdym względem. Edytowane 29 kwietnia 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Menu które z tobą rozmawia, żartuje, mówi o tym co czuje a nawet trolluje tylko Chloe z Detroit
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Muszę przyznać, świetny pomysł na temat. I to już 4 lata się trzyma. Ostatnio bardzo mnie zachwyciło menu Alien Isolation. A i sama gra jest świetna - nie mogę się doczekać napisania recenzji.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 10 minut temu, dr skrzynia napisał: Muszę przyznać, świetny pomysł na temat. I to już 4 lata się trzyma Skromność to twoja cecha c'nie
Opublikowano 2 maja 20195 l Tylko Metroid Prime (pierwsza część): Jedyne, na którym złapałem zwiechę.