ASX 14 596 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) fajny przykład jak ekran startowy zmienia się wraz z grą i ostatni, chyba do tej pory najładniejszy EDIT: @Rozi@Grabek@SlimShady skąd znowu te dziwne reakcje? jeśli robię coś nie tak, to powiedzcie Edytowane 4 Grudnia 2019 przez ASX 3 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 W tytułowym screenie (wprowadzeniu) jest wszystko, czego możemy spodziewać się w grze. Jedno z lepszych wprowadzeń, a przecież to nie intro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Starcraft 2 ma fajne, jest masa do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 @ASX Bardzo ładne to drugie menu. Takie z (hehe) duszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Asax nie przesadzasz z tym SoT? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Menu mgsów (oprócz piątki i GZ) Menu Half life 2 (zmienia się w zależności w jakiej lokacji mamy ostatni sejv) Menu brutal legend Menu Operation Flashpoint Menu COD MW2 online (ten lecący dymek w tle szarpie michałka - nie wiem czemu) Menu Fahrenheit Menu Mafiii (tej pierwszej) Menu Wiedźmina 3 Menu Herosów 3 + ta muzyczka nostalgiczna Menu Injustice (chyba dwójki?) No i stare Gran turisma z jazzowym podkładem w tle w story mode. Ayyyyy, rozmażyłem się. Kiedys to były menusy Spoiler nawet kodżimbo dał ciała z menusem w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 1 minutę temu, Jakim napisał: Asax nie przesadzasz z tym SoT? No ale w czym problem? Przecież SoT ma bardzo ładny title screen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Ładną wode, piękny gameplay, gra roku, nalepsze multi i w zasadzie milion rzeczy ma ta gra o czym wiemy w każdym możliwym temacie. Nawet jeśli ten tytuł ma ładny title screen to nietaktem jest jeśli napisze to Asax 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, Jakim napisał: Asax nie przesadzasz z tym SoT? 10 minut temu, suteq napisał: No ale w czym problem? Przecież SoT ma bardzo ładny title screen. no właśnie nie wiem o co chodzi. Wrzuciłem po prostu odpowiedni post do odpowiedniego tematu, przy okazji podając nietypowy przykład jak zmieniał się title screen. Niektorym chyba po prostu wyjątkowo drażni ten tytuł, a co najlepsze to zawsze to samo grono użytkowników. Edytowane 4 Grudnia 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Teraz, Jakim napisał: Ładną wode, piękny gameplay, gra roku, nalepsze multi i w zasadzie milion rzeczy ma ta gra o czym wiemy w każdym możliwym temacie. Nawet jeśli ten tytuł ma ładny title screen to nietaktem jest jeśli napisze to Asax Coś w tym jest. Potrzeba osoby neutralnej, której gra się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 12 minut temu, oFi napisał: Menu Half life 2 (zmienia się w zależności w jakiej lokacji mamy ostatni sejv) I to jest chyba najlepszy smaczek jaki można zapodać do menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 @ASX wrzucisz menu pierwszego rdr bo bardzo je lubię ale nie chce dostać smutnych reakcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 22 minuty temu, Jakim napisał: Ładną wode, piękny gameplay, gra roku, nalepsze multi i w zasadzie milion rzeczy ma ta gra o czym wiemy w każdym możliwym temacie. Nawet jeśli ten tytuł ma ładny title screen to nietaktem jest jeśli napisze to Asax W sensie problemem i nietaktem jest to że ja napisałem tego posta? Okeej, to o jakich grach taktowanie jest pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 1 minutę temu, ASX napisał: W sensie problemem i nietaktem jest to że ja napisałem tego posta? Okeej, to o jakich grach taktowanie jest pisać? O Death Stranding. Wtedy i rozi by ci dał plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 3 minuty temu, ASX napisał: W sensie problemem i nietaktem jest to że ja napisałem tego posta? Okeej, to o jakich grach taktowanie jest pisać? Póki co ustaliliśmy, że ty nie możesz o SoT a Pupcio o Rdr. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 W dniu 5.10.2017 o 11:15, krupek napisał: Jezusiczku ale to byl sztos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Ekran tytułowy z Metroid Prime miażdży jądra i jedynym minusem Metroid Prime Trilogy jest jego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 patrzę i automatycznie słyszę muzyczkę i dźwięk przełączania menusów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 6 godzin temu, ASX napisał: EDIT: @Rozi@Grabek@SlimShady skąd znowu te dziwne reakcje? jeśli robię coś nie tak, to powiedzcie ja dałem, jak przeczytałem ten EDIT. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 10 minut temu, maciucha napisał: patrzę i automatycznie słyszę muzyczkę i dźwięk przełączania menusów Menus taki sobie, ale te mieńsiste dzwięki nawigacji i muzyczka w menu tak robiła, to aż się chciało 10 raz grać ten Master League Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 8 minut temu, grzybiarz napisał: ja dałem, jak przeczytałem ten EDIT. Spoko grzybi Tobie nie mam za złe Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 12 godzin temu, ASX napisał: fajny przykład jak ekran startowy zmienia się wraz z grą W Uncharted The Lost Legacy było to też fajnie zrobione. Wraz z postępem w fabule pojawiało się więcej przedmiotów na stole. No i ś.p. DriveClub z fotkami użytkowników przy każdej aktualizacji. 9 godzin temu, mugen napisał: Jak w każdej poprzedniej części tak i tutaj CL4P-TP daje radę. No i fajnie, że wraz z eventami sezonowymi zmienia się też menu. Szkoda tylko, że mamy tutaj pojedynczy kadr, a nie jak w poprzednikach pełny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi