Skocz do zawartości

Dragon Ball: Xenoverse

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś będzie miał to niech wrzuci swoją opinię o gameplay'u. Czy jest to coś podobnego do Tenkaichi czy tych nowych wydmuszek z czasów PS3/X360.

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dopiero co zaczalem grac swoja postacia wiec troche cienka jest i ma malo skilli (zdobywamy w tej grze skille wraz z levelem i podpinamy pod przyciski), ale macie: Za 5 minut wyedytuje post i da

• Ale sie czepiasz na sile widze. xD   Tym skillem ciezko trafic, ale jak juz trafisz to   Gra jest wciaz zayebista, pozdrawiam.

• RPGa by zrobili a nie te nędzne mordoklepki... moze kiedyś sie doczekam.

Opublikowano

A ch**, po kupnie Ordera czuje sie zobligowany na wsparcie czegos mniejszego i ambitniejszego, wiec przed chwila kliknalem na US PSNie zakup Dragon Ball'a, dzis jeszcze pogram i jutro napisze jakas opinie z prespektywy Janusza, bo najbardziej zblizone gry do tego w jakie gralem to naruto ninja stormy byly. :P

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

User Score na MC 8.6

IGN Commiunity Score 9.0 

Chyba zrobie cos czego nie robilem od dawna pojde do sklepu w Sobote i kupie w ciemno 

Opublikowano
  • Autor

Jakies demo by sie przydalo. Czekam na twoja opinie, znasz sie na bijatykach.

Opublikowano

Heh nawet nie wiedzialem co to ten Xenoverse jest XDa tu sie okazuje ze to MMO Boshe mozna sobie bedzie zrobic forumkowy klanik xD

Opublikowano

Jak ktoś będzie chciał razem pograć na PS4 to poproszę o PW, wymienimy się IDkami.

Opublikowano

na portalu ppe db dostał 6,5/10 xd

Opublikowano

Nie interesuje mnie co gra dostala na portalu PPE. Wazne dla mnie sa opinie graczy a te z tego co widze daja grze same pozytywne oceny.

Opublikowano
  • Autor

Niech ktos jeszcze napisze czy jest tak jak w niektorych grach, ze saiyanie sa koksami i inne rasy nie moga sie z nimi rownac. 

Opublikowano

Nie bede dzisiaj mial :<<<<<<<<<

(pipi)A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pierwsza walka w tej grze i .... :/

NIE ZALUJE KUPNA, WYPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko ze ja Janusz jestem, pamietajcie

Opublikowano

Dopiero co zaczalem grac swoja postacia wiec troche cienka jest i ma malo skilli (zdobywamy w tej grze skille wraz z levelem i podpinamy pod przyciski), ale macie:

Za 5 minut wyedytuje post i dam dluzsza walke bo youtube dopiero wrzuca filmik

Edit:

Fajnie ze mozna sobie japonski dubbing ustawic. :D Pozniej jak cos postreamuje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ta gra jest tak okropnie wolna,czy mi się wydaje ? Obejżałem dla porównania walkę budokai tenkaichi 3 i tam to jest dynamika.

Opublikowano
  • Autor

GG bylo za szybkie, wiec mysle ze tutaj jest ok.

Opublikowano

Cholera fajnie to wyglada :/ Tylko slyszalem ze sa jakies walki ze Vegeta tylko w Preorderze ktos tam tylko w DLC bla bla bla :/

Sprawdzam na Amazon nie maja juz kodow do PreOrderow -_____-

Opublikowano

W preorderze jest tylko Vegeta SSJ4 z DB GT i jakieś 2 zbroje.

Jeśli chodzi o fabułe to nic nie wycięli na rzecz preordera.

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

No (pipi)a Vegete SSJ4 wyciac :/

Boze dylematy Dying Light do mnie leci nie wiem czy bede mial tyle czasu zeby grac w obie do premiery Bloodborna 

(pipi) lece do sklepu w sobote ><

Opublikowano

Pieknie wygladaja te walki - jak zywcem z anime :)