Opublikowano 25 lutego 201510 l Jak ktoś będzie miał to niech wrzuci swoją opinię o gameplay'u. Czy jest to coś podobnego do Tenkaichi czy tych nowych wydmuszek z czasów PS3/X360.
Opublikowano 25 lutego 201510 l A ch**, po kupnie Ordera czuje sie zobligowany na wsparcie czegos mniejszego i ambitniejszego, wiec przed chwila kliknalem na US PSNie zakup Dragon Ball'a, dzis jeszcze pogram i jutro napisze jakas opinie z prespektywy Janusza, bo najbardziej zblizone gry do tego w jakie gralem to naruto ninja stormy byly. Edytowane 25 lutego 201510 l przez Bansai
Opublikowano 26 lutego 201510 l User Score na MC 8.6 IGN Commiunity Score 9.0 Chyba zrobie cos czego nie robilem od dawna pojde do sklepu w Sobote i kupie w ciemno
Opublikowano 26 lutego 201510 l Autor Jakies demo by sie przydalo. Czekam na twoja opinie, znasz sie na bijatykach.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Meh tej gry nie traktuje sie jako bijatyki Poczekajmy na Yaczesa i Bansaia
Opublikowano 26 lutego 201510 l Heh nawet nie wiedzialem co to ten Xenoverse jest XDa tu sie okazuje ze to MMO Boshe mozna sobie bedzie zrobic forumkowy klanik xD
Opublikowano 26 lutego 201510 l Jak ktoś będzie chciał razem pograć na PS4 to poproszę o PW, wymienimy się IDkami.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Można już dzisiaj kupić tego dragona w jakimś sklepie ? bo z tego co widze to najwcześniej jutro
Opublikowano 26 lutego 201510 l Nie interesuje mnie co gra dostala na portalu PPE. Wazne dla mnie sa opinie graczy a te z tego co widze daja grze same pozytywne oceny.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Autor Niech ktos jeszcze napisze czy jest tak jak w niektorych grach, ze saiyanie sa koksami i inne rasy nie moga sie z nimi rownac.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Nie bede dzisiaj mial :<<<<<<<<< (pipi)A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 26 lutego 201510 l Pierwsza walka w tej grze i .... NIE ZALUJE KUPNA, WYPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko ze ja Janusz jestem, pamietajcie
Opublikowano 26 lutego 201510 l chyba kupie za 100 z cebuli allegrowej Bansai nagraj jakaś całą walkę pls.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Dopiero co zaczalem grac swoja postacia wiec troche cienka jest i ma malo skilli (zdobywamy w tej grze skille wraz z levelem i podpinamy pod przyciski), ale macie: Za 5 minut wyedytuje post i dam dluzsza walke bo youtube dopiero wrzuca filmikEdit: Fajnie ze mozna sobie japonski dubbing ustawic. Pozniej jak cos postreamuje. Edytowane 26 lutego 201510 l przez Bansai
Opublikowano 26 lutego 201510 l Ta gra jest tak okropnie wolna,czy mi się wydaje ? Obejżałem dla porównania walkę budokai tenkaichi 3 i tam to jest dynamika.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Cholera fajnie to wyglada Tylko slyszalem ze sa jakies walki ze Vegeta tylko w Preorderze ktos tam tylko w DLC bla bla bla Sprawdzam na Amazon nie maja juz kodow do PreOrderow -_____-
Opublikowano 26 lutego 201510 l W preorderze jest tylko Vegeta SSJ4 z DB GT i jakieś 2 zbroje. Jeśli chodzi o fabułe to nic nie wycięli na rzecz preordera. Edytowane 26 lutego 201510 l przez wojnar
Opublikowano 26 lutego 201510 l No (pipi)a Vegete SSJ4 wyciac Boze dylematy Dying Light do mnie leci nie wiem czy bede mial tyle czasu zeby grac w obie do premiery Bloodborna (pipi) lece do sklepu w sobote ><