Opublikowano 26 lutego 201510 l ehh teraz będą wypominać tą gównianą wycinanke z człowiekiem-łóżkiem do usranej śmierci zastanwiam się nad dragonem,ale z drugiej strony mocno mnie samurai warriors wessało. Edytowane 26 lutego 201510 l przez Soban
Opublikowano 26 lutego 201510 l Oby nie bylo jakis cyrkow ze z Banzajem nie zagram bo kupil wersje US <smutnazaba> W sumie to sie troche jaram ogladajac materialy z tej gierki mnie tam bardziej interesuje tryb fabularny niz Online ale czuc moc <3
Opublikowano 26 lutego 201510 l Mozna questy poboczne robic w multi, fajna sprawa jak jest 3 koskow przeciwko AI, bo nasi sztuczni kompani to idioci. Do tej walki podchodzilem chyba z 10 razy na 5 lvlu: Bo friendly AI guwno robi a oni jak trafia to pol zycia moga zabrac, wiec musialem robic takie akcje z 2-3 skutecznymi atakami ktorymi moglem wrogie AI oddzielac, bo jak wszyscy sa zbici w kupe, to 2 mnie bije a moj sie gapi Poki co gra mi sie swietnie. @Soban W SW4 grasz na PS4? Bo jak cos to tez mam
Opublikowano 26 lutego 201510 l Bansai, a jak sterowanie ? Jeśli chodzi o DB to różnie z tym bywało na przestrzeni lat, nie mniej też jestem zainteresowany, choć pewnie poczekam dłużej z zakupem, bo marzec jest przepakowany (Type-O, Bloodborne i w sumie na Toukidena też się czaję), a aż takiego sentymentu do Goku, Vegety & Co. nie mam by brać na premierę Edytowane 26 lutego 201510 l przez Hendrix
Opublikowano 26 lutego 201510 l Swietnie a jak Picollo odpalil Makankōsappō To chyba michalek drygnol
Opublikowano 26 lutego 201510 l To jak Pany ustawiamy się na wspólne questowanie? (PS4) Edytowane 26 lutego 201510 l przez pistaczek
Opublikowano 26 lutego 201510 l Swietnie a jak Picollo odpalil Makankōsappō To chyba michalek drygnol To guwno natychmiastowo 50% hp zabiera, wiec radze uwazac @Hendrix Proste i przyjemne, a to moj pierwszy kontakt z seria od DB na PSXa Oczywiscie jest sporo kombosow ktore mozna laczyc ze skillami w dluzsze kombosy, ale jeszcze nie wyrabiam ;f
Opublikowano 26 lutego 201510 l Powinno na tym poziomie twoja postac zabijac Cos czuje ze ten User Score nie klamie Pistaczek jasne ja bede gral od soboty robimy jakies party i naginamy mialem kupic Kingdom Hearts 1 i 2 Remastery ale chyba jednak lepiej wesprzec nowy produkt
Opublikowano 26 lutego 201510 l Poziom trudnosci zalezy od lvli wrogow w questach, wiec np mocniejszy sejtan serduszko moglby mnie zabic 1 strzalem, ten quest mial 1 gwiazdke na 10 chyba.
Opublikowano 26 lutego 201510 l @Bansai Tak na ps4 cisne samuraje. Można kiedy pogrindować story mode do zaliczeń postaci Robicie smaka na tego DB,więc też pewnie jutro łyknę.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Zastanow sie. Bansai pisze, ze trzeba ciosy laczyc w combosy. Wiesz jak to sie skonczyly przy okazji GG
Opublikowano 26 lutego 201510 l ... Pistaczek jasne ja bede gral od soboty robimy jakies party i naginamy mialem kupic Kingdom Hearts 1 i 2 Remastery ale chyba jednak lepiej wesprzec nowy produkt Można będzie pofarmić Dragon Balle, zawsze to raźniej
Opublikowano 26 lutego 201510 l Tez chetnie pofarmie smocze kule, lubie kule, szczegolnie smocze. Tak w ogole co dragon balle w grze daja?
Opublikowano 26 lutego 201510 l Zastanow sie. Bansai pisze, ze trzeba ciosy laczyc w combosy. Wiesz jak to sie skonczyly przy okazji GG Dobra weź już skończ,bo wypływasz ze swoimi wypocinami w każdym temacie jak (pipi) o konsystencji styropianu.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Tak w ogole co dragon balle w grze daja? Z tego co czytałem to możesz przyzwać smoka i masz kilka opcji do wyboru, np. dodatkowa postać, dodatkowe punkty, itp.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Zastanow sie. Bansai pisze, ze trzeba ciosy laczyc w combosy. Wiesz jak to sie skonczyly przy okazji GG Dobra weź już skończ,bo wypływasz ze swoimi wypocinami w każdym temacie jak (pipi) o konsystencji styropianu.Czezky - gokuSoban - yamcha Pozdrawiam
Opublikowano 27 lutego 201510 l Tak w ogole co dragon balle w grze daja? http://www.shonengamez.com/wp-content/uploads/2015/02/0yP4ak3.jpg
Opublikowano 27 lutego 201510 l Autor (pipi)a w zadnym stacjonarnym sklepie w okolicy nie maja, bede musial zamowic z neta ;/ # Dluga jest kampania? Bo misji do coopa chyba 50 z tego co czytalem
Opublikowano 27 lutego 201510 l Tylko 3v3? Kurde coś mi sie o uszy obiło, że to mmo i liczyłem na jakieś wielkie batalie
Opublikowano 27 lutego 201510 l jest 1v1, 2v2 i 3v3. Gdyby na planszy bylo wiecej niz 6 osob to PS4 by sie stopilo, zaufaj. PS. Yamcha ktory mowi cos w grze o mocy jest taki slodki