wet_willy 2 166 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Kto moze sie transformowac Tylko Sajanie? Czy Sajanie i Ludzie? Czy moze wszyscy? Wiem ze nie ma lockow wiec kazdy moze osiagnac max poziom ( za co props bo wczesniej nie dalo sie grac niczym poza Sajanami ) Gadac mi tu szybko bo jutro pewnie wstane o 8:30 zeby od 9 warowac pod sklepem xD Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 O właśnie ta główna postać ma jakieś transformacje,czy tylko kolor aury mu się zmienia ? Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Myslalem ze ten temat bardziej sie rozkreci po premierze. Wyczuwam, ze gra nie jest goty Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Pogralem chwile, przybywam z wiesciami: TEN FEELING TEN KLIMAT TO UDZWIEKOWIENIE Pierwszy raz od dawna pojawil mi sie po pierwszych minutach gry banan od ucha do ucha Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Co nie? Po pierwszej walce tez musialem przyleciec i napisac ze wypas Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Czyli jednak goty jak ktos kocha serie Dbz? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Wiem, ze wiele osob czeka na jakiekolwiek opinie. Moje odczucie po godzinie gry: w kazdym aspekcie czuc niski budzet. Gra przypomina mi tytuly z poczatkow PS2 edit: ta gra ma tyle wad, ze az mi sie nie chce ich wymieniac Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 weź chociaż napisz co jest najgorsze Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Ja mam takie pytanie troche nie w temacie. Czy wogóle jakas czesc Db miała w sobie sciezke dzwiekowa z anime?. Bo ja kojarze tylko japonska wersje tenkaichi 2. I muzyka robiła mega klimat. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Wiem, ze wiele osob czeka na jakiekolwiek opinie. Moje odczucie po godzinie gry: w kazdym aspekcie czuc niski budzet. Gra przypomina mi tytuly z poczatkow PS2 edit: ta gra ma tyle wad, ze az mi sie nie chce ich wymieniac Czyli tylko dla fanów dragon ball. Dla ludzi ktorych dragon ball zaczęło nudzić już w trakcie dragon ball z nic ciekawego. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Co jest najgorsze? Sama struktura gry: miasto, a raczej "miasto" z nieruchomymi kukielkami ---> wypad na "questa", czyli walke. I tak przez cala gre. Inaczej sobie to wszystko wyobrazalem. Zwlaszcza ten caly story mode ze zmiana wydarzen - nie czuc tego, a na pewno nie czuc jakiegokolwiek faktycznego wplywu na wydarzenia Sama walka jest chyba (razem z dzwiekiem) najmocniejszym punktem, tak 6+/10. Strasznie prosta, polegajaca na 2-3 schematach. Momentami satysfakcjonujaca, ale po dluzszym graniu pewnie nie za bardzo. Jutro pogram wiecej, spadam na silke. Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Łeee tam gadasz, zbierasz ekipę, lecisz na parallel questy i farmisz equipy, kule, elementy itp. Bardzo podobne do Destiny jeżeli chodzi o schemat działania. Dla fanów DB jak najbardziej polecam, dla casuali i nie znających tematu się nie nada. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Dobra, udalo sie opyerdolic Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 szybciej niż ja GG i wyścigowcy ordera Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 To jest zupelnie inna sytuacja - nikt nie wiedzial czy ta gra jest syfem czy perelka. Dzieki mnie wszyscy wiedza, ze jest guwnem i oszczedza 2 paczki. Nie ma za co. I pisze to wierny fan DB. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Zabawne jest,że największą innowacją w tej serii od poprzedniej generacji jest (pipi)enie jej szczytowej formuły z tenkaichi 2/3. Nie wiem co te żółtki mają w baniach - tak czy siak chcą wypuszczać nieskończonego tasiemca, więc po kiego grzyba majstrować przy elementach,które były dobre zamiast poprawić te kulejące. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Czyli Tenkaichi 3 nadal pozostaje niedoścignionym wzorem. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Mowiac szczerze po swietnym intrze, kozackiej muzie, fajnej pierwszej walce dostajemy od razu siarczysty policzek gaszacy entuzjazm: edytor postaci (nazwa bardzo na wyrost) z kilkoma glowami, kilkoma fryzurami, 3 budowami ciala, itp Efekt jest taki, ze co bysmy nie zrobili i tak nasza postac bedzie wygladala jak ktoras z postaci z anime, bo z nich pochodza poszczegolne czesci Jedziemy dalej. Ladujemy w hubie, czyli "miescie" toki toki. Uderza nas grafa z wczesnego ps2 (DQVIII wygladal o wiele, wiele, wiele lepiej) i, ja wiem, ze 3 animacje postaci ktora sterujemy. Chociaz tak naprawde wydaje sie, ze sterujemy robotem. Dookola NPC, ktore stoja w miejscu i nic nie robia. Manekiny. Cale "miasto" to 3 male lokacje z najgorszymy teksturami na nextgenach. (pipi)a, to by wygladalo zle nawet na X360. No poziom pierwszego wii. Trunks kaze mi porozmawiac z osobami zamieszkujacymi toki toki. Interakacja na poziomie atari 65XE. Wracam do trunksa znudzony jak (pipi)a po stosunku z exactem. Dobra, trunks mnie zabiera do jakiejs malej lokacji, rusza sie jak kukla, costam pyerdoli, przenosimy sie do walki. Rozlozenie guzikow to jakas yebana katastrofa, wszystko przez ascend/descend w czasie latania, mogli to jakos inaczej rozwiazac. OK, przed walka "szukam" jakichs guwien, ktorych nawet nie widac , bo mi kazal syn vegety. Jest tylko wykrzyknik, ze tutaj cos jest, wiec podnosimy to niewidzalne cos jak w jRPG na snesie Tak 4 razy. Wpada przeciwnik. light attack, heavy attack, heavy charged attack, throw, teleport, przyspieszenie, specjale z r2, super specjale z l2 i r2... No to chyba wszystko. Combosy to masherka + specjale + teleporty + przyspieszenie. Movement czesto sie gubi jak mieszamy kierunki lotu. 3 minuty i juz znamy najmocniejsze schematy. Nie ma zadnej kozackiej animacji KO z przeciwnikiem rozpyerdalajacym gory i zostawiajacym krater. Kamera sie zatrzymuje, 3 sekundy przerwy, jak masz szczescie to zobaczysz jak przeciwnik spada z ragdoll physics PSX style. You won. Tylko czemu czuje sie jakby jednak przegral? Idzie na allegro Nie wiem jakim trzeba byc bijatykowym leszczem, zeby sie to spodobalo. PRZESTRZEGAM - WIELKI FAN DB! Ech, jakby sie wzielo za to insomniac... Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Grales z jakimś znajomym na kanapie? Bo w sumie głównie po to bym kupil. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Nie oszukuj sie Plamek. Odpusc. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Mowiac szczerze po swietnym intrze, kozackiej muzie, fajnej pierwszej walce dostajemy od razu siarczysty policzek gaszacy entuzjazm: edytor postaci (nazwa bardzo na wyrost) z kilkoma glowami, kilkoma fryzurami, 3 budowami ciala, itp Efekt jest taki, ze co bysmy nie zrobili i tak nasza postac bedzie wygladala jak ktoras z postaci z anime, bo z nich pochodza poszczegolne czesci Jedziemy dalej. Ladujemy w hubie, czyli "miescie" toki toki. Uderza nas grafa z wczesnego ps2 (DQVIII wygladal o wiele, wiele, wiele lepiej) i, ja wiem, ze 3 animacje postaci ktora sterujemy. Chociaz tak naprawde wydaje sie, ze sterujemy robotem. Dookola NPC, ktore stoja w miejscu i nic nie robia. Manekiny. Cale "miasto" to 3 male lokacje z najgorszymy teksturami na nextgenach. (pipi)a, to by wygladalo zle nawet na X360. No poziom pierwszego wii. Trunks kaze mi porozmawiac z osobami zamieszkujacymi toki toki. Interakacja na poziomie atari 65XE. Wracam do trunksa znudzony jak (pipi)a po stosunku z exactem. Dobra, trunks mnie zabiera do jakiejs malej lokacji, rusza sie jak kukla, costam pyerdoli, przenosimy sie do walki. Rozlozenie guzikow to jakas yebana katastrofa, wszystko przez ascend/descend w czasie latania, mogli to jakos inaczej rozwiazac. Dobra, przed walka "szukam" jakichs guwien, ktorych nawet nie widac , bo mi kazal syn vegety. Jest tylko wykrzyknik, ze tutaj cos jest, wiec podnosimy to niewidzalne cos jak w jRPG na snesie Tak 4 razy. Wpada przeciwnik. light attack, heavy attack, heavy charged attack, throw, teleport, przyspieszenie, specjale z r2, super specjale z l2 i r2... No to chyba wszystko. Combosy to masherka + specjale + teleporty + przyspieszenie. Movement czesto sie gubi jak mieszamy kierunki lotu. 3 minuty i juz znamy najmocniejsze schematy. Nie ma zadnej kozackiej animacji KO z przeciwnikiem rozpyerdalajacym gory i zostawiajacym krater. Kamera sie zatrzymuje, 3 sekundy przerwy, jak masz szczescie to zobaczysz jak przeciwnik spada z ragdoll physics PSX style. You won. Tylko czemu czuje sie jakby jednak przegral? Idzie na allegro Nie wiem jakim trzeba byc bijatykowym leszczem, zeby sie to spodobalo. PRZESTRZEGAM - WIELKI FAN DB! Ech, jakby sie wzielo za to insomniac... No ale 8.5 user store na metacritic xDDDDDD Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Pewnie takie bijatykowe szprotki jak ja tam glosowaly. Mi sie podoba, ale od poczatku ostrzegalem ze jestem januszem w te klocki. Male sprostowanie do tego co Czezky napisal, w tym miescie tylko chwilowo mamy martwe kukielki, wkrotce odblokowuje sie multi i ta miejscowka sluzy jako hub gdzie spotykamy graczy, cos jak tower w destiny: Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Dobra.. stwierdziłem, że najpierw ściągne "demo" z zatoki. Zobacze co jest 5 jutro z bracholem. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 (edytowane) Do kanapowego versusa to tylko budokai,bo nie ma tam splita tylko 2 postacie na jednym ekranie jak w każdej bijatyce. Tenkaichi i jemu podobne mają versusa na splicie przez co (pipi) widać i gra jest mega chaotyczna. Może teraz na większych ekranach sprawdza się to lepiej,ale jak grałem x lat temu na crt 21 ,czy nawet 28 cali to była masakra. Edytowane 28 lutego 2015 przez Soban Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Nie ma splita z tego co widac: Dobrze widzicie, ta publicznosc to bitmapa Naprawde jestem rozczarowany jak sobie pomysle czym ta gra mogla byc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi